SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Başkentli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=98)
-   -   Konya Deplasmanı'na Ankara'dan Gidenler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38760)

Soyözen 09.02.2015 15:24

Konya Deplasmanı'na Ankara'dan Gidenler

Merhabalar arkadaşlar,

Bu haftasonu yapılacak olan Konyaspor - Sivasspor maçına Ankara'dan gidecek olanlar var mı? Gidecek olanların gitme planları ne şekilde? Belki birlikte hareket edebiliriz.

Gitme niyeti olanlar bir parmak kaldırsınlar bakalım...

Ferhat06 09.02.2015 16:19

Cevap: Konya Deplasmanı'na Ankara'dan Gidenler

Ben ve benim bacanak 2 hafta önceden tren biletimizi aldık.Hazırız.Tren dediysem hızlısından.

Rallim58 09.02.2015 22:19

[QUOTE=Soyözen;935582]Merhabalar arkadaşlar,

Bu haftasonu yapılacak olan Konyaspor - Sivasspor maçına Ankara'dan gidecek olanlar var mı? Gidecek olanların gitme planları ne şekilde? Belki birlikte hareket edebiliriz.

Gitme niyeti olanlar bir parmak kaldırsınlar bakalım...[/QUOTE]

[B]Belkisi yok hocam :)
Birlikte hareket edinsenize...

Angara ekibinde, benim tahminim; Ceom, Dayım, Doktorum, Polisim ve sen olarak en az 5 kişi olursunuz diye düşünüyorum..

İnşaallah uygun olursa, nasipde var ise Konya'da görüşmek üzere :)

[/B]

tavatir 09.02.2015 22:59

Ben de gelmek isterdim ama gelemeyeceğim. Yalnız Konya'nın yeni stadında özellikle rakip tribünlere saygılı olmak ve herhangibir sıkıntıya mahal vermemek lazım.

Salim58 10.02.2015 07:08

Hızlı tren'le Konya'ya gitmek için tüm hazırlıkları yapmıştım ama çalışma şartları değişince hazırlıkları iptal ettim Konya'ya gitme hayalimde suya düştü...

baycabbar 10.02.2015 08:03

Konya taraftarı burada bizin oturakları kırıp sahaya atmıştı onun faturasını ödediler. sonra küme düştüler.ama şunuda biliyorumki bir çoğu sivas taraftarı gibi sivas sporu tutar.onun için sivaslıya ve spora saygı göstereceklerine inanıyorum.biz gidip takımımızı destekliyeceğiz.konyayıda yenip geleceğiz.

Soyözen 10.02.2015 08:29

Ben de hızlı trenle gitmeyi düşünüyordum, sonra stadın yerinin değiştiğini hatırlayınca (eski stad gara çok yakındı, yenisi de terminale öyleymiş) otobüsle mi gitsem acaba diye düşünmeye başladım.

Başka yok mu kimseler aloo? :)

aozdemir 10.02.2015 08:37

otobüsle gitmeniz en mantıklısı. otogara 20 dk mesafede sayılır.

Soyözen 10.02.2015 10:14

[QUOTE=aozdemir;935661]otobüsle gitmeniz en mantıklısı. otogara 20 dk mesafede sayılır.[/QUOTE]

Evet benim de Konya'ya sık sık gidip gelen bir arkadaşım var, o da öyle dedi.

O zaman en mantıklısı otobüsle gidip gelmek gibi görünüyor.

Ferhat06 10.02.2015 10:32

[QUOTE=Soyözen;935679]Evet benim de Konya'ya sık sık gidip gelen bir arkadaşım var, o da öyle dedi.

O zaman en mantıklısı otobüsle gidip gelmek gibi görünüyor.[/QUOTE]

Otobüs 3,5 saat falan sürer .

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:22.