![]() |
İzmirli Yiğdolara Teşekkürler
[B]İzmir’de yaşayan Sivaslıların kurmuş olduğu İzmirli Yiğidolar Grubu, 25-27 Ocak 2015 tarihleri arasında Twitter üzerinden Sivas’a, Sivaslılara ve Medicana Sivasspor’a ağır hakarette bulunan ve kendisini Trabzonsporlu olarak tanıtan Ersin Gökalioğlu isimli şahıs hakkında İzmir Cumhuriyet Savcılığı’na şikayet dilekçesinde bulundular.
Kendilerinin yapmış oldukları bu duyarlı ve cesaretli davranışdan ötürü tebrik ederim. İşte o dilekçe: [IMG]http://www.sivassporlular.net/wp-content/uploads/2015/02/Izmirli_Yigidolar1.jpg[/IMG][/B] |
Cevap: İzmirli Yiğdolara Teşekkürler
Tebrik ediyorum izmirli Yiğidoyu, Sivaslıya yakışır bir medenilikle yasal hakkını kullanmış...
|
Helal olsun Izmirli yigidolar afferim baskalarina da ornek olsun biz yigidolar olarak herzaman hakkimizi arayalim.
Sivas Istanbul Ankara ve diger sehirlerde yasayan yigidolar sizlerde benzer sikayetlerde bulunabilirsiniz boyle durumlarda. |
Bu olayın nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum doğrusu... Bilgi edinen arkadaşlar hemen paylaşırlarsa çok güzel olur.
|
Helal olsun size be Allahınıza Gurban sizin
|
medeni cesaretinden dolayı dava açan(lar)ı tebrik ediyorum
Hiç kimse ırkından ve memleketinden dolayı aşağılanamaz |
[B]DUYARLI davranan yiğidoya teşekkür ederim,burdan bir arkadaşın ikazıyla o adı geçen canlının tivitterde yazdıklarının bir bölümünü okudum,şuna kanaat getirdim,böyle birinin aklı dengesi olmadığını,türk tarihi,coğrafya bilgisi,sivas tarihini ve demografik yapısını bilmeden ,öğrenmeyede tenezül etmeden ahkam kestiğini,başta sivasta yaşayanlar olmak üzere ,sivas nüfusunu oluşturan tüm etnik gruplara hakaret ettiğini,hesabından insanları tahrik ederek kendisine küfreden kişilere hakaret davası açarak para kazanma peşinde olduğuna kanaat getirdim ,aslında Böyle canlıları dikkate almamak lazımda ,herkesde haddini bilmeli ,umarım hakettiği ağır bir cezaya çarptırılırda aklı başına gelir .normal bir canlı değil [/b]
|
[B]helal olsun, tebrik ve teşlekkürlerimi sunuyorum..çoğumuz -ben de dahil- böyle konularda konuşup duruyoruz ama somut adım atmıyoruz..nihayet somut adım atanları görmek beni fazlasıyla sevindirdi..inşallah o adını anmak istemediğimiz karaktersize adalet tarafından ağzının payı verilir...[/B]
|
[B]Tebrik ediyorum İzmir'de yaşayan yiğido kardeşimizi...
Sözde değil özde Sivaslılığını göstren bu kardeşimizi, mahkeme sonucu ile birlikte sitemiz üyesi veya değildir, ama bu Sivaslı kardeşimizi tanımak isteriz... Duyarlılığından dolayı tekrar tebrik ediyorum...[/B] |
Değerli Arkadaşlar
İzmirli arkadaşlarımızı duyarlılıkları ve olayı it dalaşına girmek yerine, yapılması gerektiği gibi adalete taşıdıkları için teşekkür ediyorum. Bu vesile ile bu sitede yazı yazan bazı arkadaşlarımızın kullandıkları kelimelere dikkat çekmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımız mesajlarında Trabzonlular için "pontuscular", "rum uşakları" gibi kelimeler kullanılıyor. Bu ifadeler, İzmirli arkadaşlarımızın adliyeye taşıdıkları suç unsuru ile aynı nitelikte. Şimdi soruyorum sizlere, Sivaslılar nasıl böyle bir ifade kullanır, kendini, siteyi ve şehrini zan altında bırakır? Bu nasıl bir kin ve öfkedir? Maç oynanmış, futbolcularımız gerekli cevabı sahada vermiştir. Suç teşkil edecek diğer huşularda yönetim gerekli girişimlerde bulunacaktır. Ama rakip taraftarlara, onların nezdinde bir şehrin insanlarına bu şekilde saldırı niye? Sayın site yönetiminden ricam, bu şekilde suç teşkil eden, rakibi rencide edici ve alçaltıcı ifadeler kullanan arkadaşlarımızı ciddi bir şekilde uyarmaları, devamı halinde de üyeliklerini sonlandırmalarıdır. Sporun sevgi ve kardeşlik olduğunu hatırlamamız dileklerimle... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:58. |