SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Cezali Aydin Karabulut (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38782)

Ensar 14.02.2015 16:10

Cezali Aydin Karabulut

Bu futbolcunun neden ceza aldigini bilmem ama bildigim tek sey bunu afetmek nedenmi .Ligin neresinde oldugumuzu göz önünde tutarak bunu düsünmek zorundayiz.Malum ligde kimin nerde olacagina bir garanti yok .bir mac alan yukari cikip iniyor .Böyle zor bir durumda hata yapanin üstüne yüklenecegine para cezasi yada baska bir sekilde olabilirdi.Tabii tüm taraftar benim fikrime katilmak zorunda degil ama cözüm üretmek zorundadir burda yazilanlar mutlaka okunuyor yöneticilerde bunu degerlendirmek zorundalar burdan sesleniyorum .Bunu gündeme getirin zor durumda oldugumuzu unutmayin saygilar.

eXi 14.02.2015 16:14

Cevap: Cezali Aydin Karabulut

Antrenmalara geç katıldığı için bu ceza verildi. Bence doğru olanda buydu, evet en çok ihtiyacımız olan nokta ancak disiplin şart eğer bugün affedersek yarın başkalarıda yapar. Kendini toparlayıp A2 ile çalışmalara katılmayı sürdürüp yeniden A takıma çıkmak için çaba sarf etmeli...

58YIGIDO58 14.02.2015 16:28

Aynen kadro disi kalmamali cunku suan ihtiyacimiz var Aydin gibi oyuncuya, para cezasi olurama bulundugumuz yer keitik yer Aydin mmutlaka oynamali.

58YIGIDO58 14.02.2015 16:29

[QUOTE=YigidooSivas58;936526]Aynen kadro disi kalmamali cunku suan ihtiyacimiz var Aydin gibi oyuncuya, para cezasi olurama bulundugumuz yer keitik yer Aydin mmutlaka oynamali.[/QUOTE]

*kritik yer Aydin mmutlaka oynamali.

aozdemir 14.02.2015 16:57

ben adam oldum akıllandım derse affedilmeli.

Dua 14.02.2015 17:17

Ikinci Lige bile düssek Affedilmemeli.
Bize ikinci defa Yamuk yapti.
Aydin artik bitmistir.

Affedilmesi cok büyük bir Sacmalik olur.

beko35 14.02.2015 17:23

Aynen bir şans verilmeli bu yüzden çok çaba sarrfetmeli.

antik58 14.02.2015 18:27

Şunu nerden aldılar da başımıza bela ettiler yahu bu herif belliki mecburiyetten gelmiş tesisler oyun parkı değil öyle canın istediğinde geleceksin bundan fayda gelmez gider inşallah. ( benim fikrim tabiki )

B.DUMANLI 14.02.2015 19:07

Gerek kupada ve gerekse lig maratonunda Aydin´a ihtiyacimiz var.Evet bir hata yapmistir ama 6 ay icin kiralanan bir oyuncuya bu süre sonuna kadar ceza verilmesi düsünülmüyordur kanimca herhalde.

Aydin´in affedilmesinden ziyade onun form tutup takima gösterecegi yarar cok önemlidir.Form tutamamis takima yarari olmayan bir Aydin affedilse ne yazar.Bize ve takima bir katkisi olamadiktan sonra.

geroy58 14.02.2015 19:28

aydın takıma dönmeli ama demekki bu arkadas hala yaptığı hatanın farkında degil ve özür dilemedi anlaşılan durumundanda memnun yoksa özür dilese inanın mecnun baskanda sergende adam gibi adam hemen affeder ve oynatırlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:36.