SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   OLAYLARI BEN ÇIKARTMADIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3879)

SivasSpor.Com 06.12.2005 21:58

OLAYLARI BEN ÇIKARTMADIM

Sivasspor’un golcü futbolcularından Balili, Kayserispor maçında çıkan olayların kendisi ile ilgili olmadığını belirterek, kendini savundu.

Kayserispor’un eski takımı olduğunu hatırlatan Balili, “Bu maça çok iyi motive olmuştum. Çıktım ve golümü de attım. Doğal olarakta sevindim. Kimse bundan dolayı beni suçlamasın. Benim görevim gol atmak bende onu yaptım. Kayserililer benim gol atmamı gururlarına yedirememiş olacak ki, bana sürekli tepki gösterdi. Ben Sivasspor’ da çok mutluyum. Daha iki yıl da takımıma hizmet vermek istiyorum. Çünkü takımımızda çok iyi bir ortam var. Lig’deki konunumuz da çok güzel. Lig’in sonunda da 5-6 sırada bitireceğimize inanıyorum. Bende forma şansı buldukça fileleri havalandırmak istiyorum. Lig sonuna kadar bende en az Sivasspor formasıyla rakip filelelere 8-10 gol atacağıma inanıyorum. Önümüzdeki iki maçı da kaza-nacağız” şeklinde konuştu.

kadir20 06.12.2005 22:02

balili cikti profosyanelce topunu oynadi olaylari hircin kayseri tarafi cikardi, adamin ne sucu vaar

sinan58_34 06.12.2005 22:48

hic kımsenın balılı ye tepkı gostermeye hakkı yok sahaya cıktı mukemmel bı gol attı ve dogal olarak sevındı hernekadar eskı takımı olursa olsun kımse tepkı gosteremez
insallah saıvassporumuz balılı ıle daha cok basarıların gollerın altına ımza atacak

drummer 06.12.2005 23:15

sahiden balili neyaptıki maçta adam sadece gol attı adı tahrik oldu
her atılan gol rakip takımı tahrikmi oluyor.
adam gol atmasamıydı yani,kayserililer tahrik olcak diye.

Yigido58_NL 06.12.2005 23:47

BALILI EFENDI EFENDI TOPUNU OYNADI VE GOLUNU ATTI.BALILI ASLINDA HER MACTA ILK 11 DE BASLAMALI MACA.BALILIYI NEDEN KESIYOR LORANT ANLAMIYORUM.

1967_DERNEK_10UR 06.12.2005 23:48

[COLOR=BLUE]BALİLİNİN HİÇ BİR SUÇU YOK MAÇI İZLEMEK İÇİN GELEN KAYSERİ TARAFTARININ BALİLİ VE HAKKI YA ETTİĞİ KÜFÜLERİN HADDİ HESABI YOKTU..BİR İNSANA BU KADAR KÜFÜR EDİLMEZ..YAZIKLAR OLSUN..[/COLOR]

1967_DERNEK_MUSTAFA 07.12.2005 00:04

[B]BUNUN BALİLİYLE BİR ALAKASI YOK GEÇEN SENE BALİLİYLE YAŞANAN MADDİ OLAYDAN DOLAYI BİRDE KALELERİNDE BALİLİDEN GOL YİYİNCE İÇLERİNE SİNDİREMEDİLER[/B]

DJMuRaT 07.12.2005 00:08

[B]Balili den golü yiyince kendilerine yediremediler heralde!!!!Ayağına sağlık pini!!!![/B]

ofgurleyuk78 07.12.2005 00:51

Balili elbette hakli. ^eref tribününde sadece Kayserispor baskani mi vardi? Balili sevincini Mecnun baskana göstermis olamaz mi?

GuNaY 07.12.2005 02:09

[B]Kayseri maçındaki gibi diğer maçlara aynı şekilde motive olursa değil 10 gol 15'ten aşağı atacağını sanmıyorum... yeterki inancı ve hırsı yerinde olsun..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:10.