![]() |
Hüseyin Göçek
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Bu haftaki galatasaryla oynayacağımız maçı maalesef hüseyin göçek yönetecek
Malum kendisi iyi bir galatasaray taraftarıdır Zamanında cinconda basket oynamış bir kimsedir Hakem atamalarında her zamanki gibi taraflı davranan MHK yi kınıyorum. Futbol sahada oynanıyor fakat masa başı oyunları da devam ediyor 20 ŞUBAT CUMA 20:00 Kayseri Erciyesspor-Torku Konyaspor Fırat Aydınus 21 ŞUBAT CUMARTESİ 13:30 Başakşehir-Gaziantepspor Hakan Ceylan 16:00 Bursaspor-Çaykur Rizespor Mustafa İlker Coşkun [B]19:00 [COLOR="DarkRed"]Sivasspor[/COLOR]-Galatasaray Hüseyin Göçek[/B] 22 ŞUBAT PAZAR 13:00 Mersin İdmanyurdu-Kardemir Karabükspor Halis Özkahya 13:00 Balıkesirspor-Gençlerbirliği Tolga Özkalfa 16:00 Kasımpaşa-Trabzonspor Cüneyt Çakır 19:00 Eskişehirspor-Beşiktaş Ali Palabıyık 23 ŞUBAT PAZARTESİ 20:00 Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor |
Cevap: Hüseyin Göçek
Maca maalesef 0-1 yenik basliyacagiz. Stoperler ozellikle cok dikkatli olmalilardir, özelliklede oynarsa eger Ümit Kurt!! Onun disinda Kadir de gereksiz faullerinden kacinmalidir. Snijder ve Selcuk Inan gibi uzaktan iyi sut cekebilen oyunculari var.
Allah yardimcimiz olsun Insallah taraftarimizin da destegiyle kazanacagiz bu maci!!! |
[B]Batuhanin oynadigini farz edersek ve macda Hüseyin Göcek gibi gs hayrani bir hakem Varsa onlar 12 kisi biz ise 10 kisi oynuyoruz demektir.[/B]
Insallah 10 kisi bile yeneriz bunlari. |
bu federasyon anadolu takımlarının inadına eyyama devam ediyor.anlaşılan hakemide yeneceğiz.
|
Hakemler her hafta bizim rakibimiz fazla takilmayalim bu konuya bence
|
bu ne biçim iş yaaa
|
***Öncelikle destek konusunda taraftarımıza büyük bir iş düşüyor.hüseyin GÖCEK in tarafsız bir mac yöneteceğini tahmin ediyorum.
|
[b]Öncelikle mhk başkanı olarak ,ligde rizesporunda düşme potasında olduğu hesaba katılırsa, rizeli yusuf namoğlu adının mhk başkanı olarak seçilmesi skandal ötesi bir karaR,zaten, tff başkanı olarak da bjk yi batırmış ,bjkde başkanlık yapmış,şikeyle şampiyon yapmış ,şike mike işlerini eyyamı iyi bilen ,birazda siyasi baskıyla pasolig denen ucubeyi getirip türk futbolunu bitme noktasına getiren ,milli takımı tarihin en başarısız sonuçlarını alan ,eyyamcılığın,şikeciliğin kitabını yazacak kadar usta birinin tff başkanı olması türk futbolu için başlı başına skandal:mad: ,bunun semeresini bjk herhafta alıyor,eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz,ben gs nin kahyası özkahyanın atanacağını tahmin ediyordum,gs fanatiği hüseyin göçek atanmış,şimdi ts-fb maçına fb formasıyla resimleri olan 1 hakem atansaydı lazuklar kıyameti kopartırlardı ,hüseyin göçek adı belli olduğunda sivasspor yönetiminin bir itirazı oldumu bilmiyorum,bu adiliklere öyle alıştıkki,alıştırıldıkki,kime ,niye ,nasıl itiraz edeceğimizi şaşırdık,tsyle birlikte avrupa mücadelesi veririz, maçımıza ts amigosu hakemi atarlar,sivasspor kritik şampiyonluk maçına çıkar maçımıza sivas düşmanı kayserili bülent yıldırımı verirler sivassporu şampiyonluktan eder ,örnekleri çoğaltmak mümkün ,bizim elimizden ancak tff ye kalabalık şekilde yürüyüp sesimizi duyurmak gelirde nerdeeee,bikere deneme yaptık 15 kişiyle aleme rezil kepaze olduk,kendi taraftarımızdanda siz sivassporu nasıl rezil edersiniz diyede biryığın küfür yedik:mad:,sivasspor ne olursa olsun hakemide yenecek güce sahiptir nede yenecektir[/b]
|
[B]Adam gençliginde galasarayda basketbol oynamıs adamı galatasaraylı ilan etmişsiniz maçı kaybettigimiz zaman suçu hakemde arasanız hiç şaşırmayalım sen çık adam gibi oyna golleri at maçı kazan sen kötü oynarsan haakem ne yapsın türk futbolu öyle bir hale geldiki her maglubiyet sonrasında maaglubiyetin faturasını hakemlerde arar olduk beceriksiz yönetici ve teknik adamlar bu işe çanak tutuyor kendi başarısızlıkların faaturasını hakeme çıkartıyor avrupa liglerinde o kadar maç seyrediyoruz hakeme ne itiraz ne küfür var bizim dangalaklar elinden gelse hakemi dövecek [/B]
|
Hüseyin Göcek benim begendiğim hakemlerden.Ancak nerde ise 2 yıldır bizim maçları yönetmedi ( En son Sivas-Konya Maçı 2-0 ) şimdi neden bunu verdiler alnamdım.umarım seyirci baskısı iyi olurda alırız.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:12. |