![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 22. hafta maçında Gençlerbirliği ile berabere kaldığımız maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
1 puan için oynadık. Kasımpaşa maçı gibi çizgiden döndük. Zar zor pozisyon bulunca da atamadık. Geçmiş olsun.
5 maça yani 15 puana ihtiyaç var kalan 12 maçta. Erciyes ve Rize deplasmanları kırılma noktası. Mehdi'nin kesilmesini anlamadım. Kadir bence yine de takım için önemli. |
son dakikalardaki verdiğimiz pozisyonlardan sonra 1 puan için sevindim. haftaya çok zor bjk maçımız var.
|
Top oynamadan şansımıza1 puan aldık maç o kadar berbattıki son 20. Dk da uyuklamışım
|
çok kötüydük. bu kadar mahkum oynayan takım elbet gol yer ama biz inanılmaz şanslıydık.cicinho çizgiden çıkardı,petroviç direkten döndü, hatrımda kalan pozisyon burhanın kafa vuruşu bir de batuhanın vole vurmaya çalışması. alt sıralara yine yaklaştık.Allahtan 3 maçlık galibiyet serisi yakalamışız.
|
Genclerbirligi ile 0-0 berabere kalarak ikili averajda onlarin önündeyiz, lakin onlar bizden suan 2 puan önde.
Iyi oynadik diyemeyiz ama iyi mücadele ettik macin hakki beraberlikdi. Hakem ikinci yarida cok kötüydü. Cicinho Cicinho Cicinho'ooooooooooooo sahanin en iyisiydi. Burhan Eser artik 3 hafta dinlendirilmeli. |
İyi oynadığımızı düşünmüyorum Da Costa ve Cicinho nun haricinde verimli oynayan oyuncumuz maalesef yoktu. Batuhanın girmesiyle ilerde etkili olduk ama ne yazık ki golle sonuçlandıramadık. Ayrıca Eneremonun bir an evvel iyileşmesi şart!
|
tatsız tuzsuz zevksiz bir oyun sonucunda alınan bir puan hiç yoktan iyidir
|
Atıff çok top kaybetti,
Burdan yere kayıp düşmekten top oynayamadı, İbrahim akın yok gibiydi zaten, Utaka zaten hiç varlık gösteremedi Buda böyle olunca ilerde hiç pozisyon üretemedik. Beşiktaş maçını kesinlikle almalıyız. |
Hayatimda izledigim en kötü macti diyebilirim.
1 pozisyon bile yok dogru durust. haftaya bjk ile oynayacagimiz icin bu maci almaliydik. genen hafta bitik gs bizi yendikten sonra Genclerbirligi macini kazanmaliydik. Takim son iki haftadir bana Carlosun son donemindeki Sivassporunu hatirlatiyor nedense. oyunculara gelirsek Burhan ayakta duramiyor, utaka neden halen bu takimda oynuyor ? ; Aatif bir mac iyi oynasa 5 mac cok kötü oynuyor. Bugun cok sansliydik 1 top cizgiden cikti. Eger bu oyuna devam edersek ben hic dusunmek bile istemiyorum gerci bu takim ligde kalabilir ama 10-14 sirada bitiririz daha fazlasini veremez bu Takim bu kadtoyla. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:26. |