SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sergen Yalçın meydan okudu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38842)

SivasSpor.Com 01.03.2015 06:43

Sergen Yalçın meydan okudu
 
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45314&token=38858[/IMG]

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldıkları maçın hakemi Çağatay Şahan'ı sert sözlerle eleştirirken, "Geçen hafta Galatasaray maçında hakem bizim lehimize faul çaldı diye ortalık ayağa kalktı. İş konuşmaya gelirse herkesten fazla konuşuruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de günün ilk mücadelesinde Medicana Sivasspor, deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalırken, kırmızı beyazlıların teknik patronu Sergen Yalçın, maç sonrası hakem Çağatay Şahan'ı ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu eleştirdi.

Hakem Şahan'ın rakibe çok kolay faul düdükleri çaldığını savunan Yalçın, yayıncı kuruluşa yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

[B]'Hakem maşallah çok güzel yan toplar verdi'[/B]

"Son 10 dakikada Gençlerbirliği'nin 3-4 tane yan top pozisyonu oldu. Hakem de maşallah 15-20 tane yan top verdi aleyhimize. Çok güzel yan toplar verdi! Her pozisyona faul, her pozisyona faul..! Bu kadar da faul çalınmaz ki... Geçen hafta Galatasaray maçında hakem bizim lehimize bir faul çaldı, 20 metreden gol attık diye ortalık ayağa kalktı. Öyle televizyondan konuşmakla bu işler olmuyor. İş konuşmaya gelirse herkesten fazla konuşuruz ama gerek yok. Biz işimizi yapmaya çalışıyoruz."

[B]'Maç programı büyük takımlara göre yapılıyor'[/B]

Sergen Yalçın, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında da Türkiye Futbol Federasyonu'na eleştirilerde bulundu. Yalçın, "Sezonluk maç programı açıklıyorlar. Geçen hafta saat sekizde oynuyoruz, sonra dönüyoruz saat bir buçukta oynuyoruz sonra tekrar sekizde oynuyoruz. Oyuncuları bu maçlara konsantre etmek kolay olmuyor. Program yapılırken oyuncularda düşünülmesi lazım. Sürekli programlar büyük takım maçlarına göre yapılmamalı" diye konuştu.

Hürriyet

Elbeyliliyiz 01.03.2015 07:18

Cevap: Sergen Yalçın meydan okudu
 
Haklisin sana Tam not konus ki hem gururumuz Hemde sesimiz ol.

subasi29 01.03.2015 08:36

Cevap: Sergen Yalçın meydan okudu
 
Maçın hakemi , sanki Hamamdayken biri almiş zorla maça getirmiş ;)

B.DUMANLI 01.03.2015 09:06

Cevap: Sergen Yalçın meydan okudu
 
Genclerbirligi macinda bazi faulleri bize vermesi gerekirken,onlara verdi ve kameralar önünde bu hakem adeta rezil oldu.Cumartesi günleri kendi sahamizde maclarin 13:00´de oynanmasida cabasi.Yani bos türbünlere oynatmak bazi kesimlere zevkmi veriyor acaba?.

Bu ligde bizi istemeyenler,bizi bu lige yakistiramayanlar bazi entrikalarla bizi resmen assagiya cekmek istiyorlar,bu hep vardi bundan sonrada olacaktir.Bu yapilan oyiunlara karsilik,yönetim,teknikkadro ve taraftarlar cok dikkatli olmalidir.Taraftara düsen görev takimini desteklemek,bunun disinda rakip takimin oyuncusuna küfretmek,hakeme küfretmek bunlar istenilmeyen sonuclari dogururki oda bize cok pahaliya mal olur.

Sahamizin kapatilmasi unutulmamaliki,en basta düsme hattindaki rakiplerimizin ekmegine yag sürecektir.Galatasaray macinda hakiki bir satroforumuz olsaydi,Galatasaray Sivas´dan eli bos gitmezmiydi.Ama yillardan beri kaleci ve forvet´deki kanayan yaraya cözüm bulamayanlar,bizi bu hakem hatalariyla yillardan beri basbasa birakmiyorlarmi?.

Sergen hocanin vurguladigi seyler yeni olan seyler degilki,Bülent hoca,Mesut Bakkal,Riza hoca ve Carlos zamanindada vardi.Kimse ses cikarmiyordu neden oda bilinmez.

Sergen hocanin dediklerine bir yandan katiliyorum,diger yandan ise katilamiyorum.Cünki gerek Galatasaray macinda ve gerekse Genclerbirligi macinda Sivasspor futbol olarak hic birsey vermedi.Yani oyniyamadik,bilhassa gol yollarinda neler yapamadigimizi herkes gördü.

Bu takimin canlanmasi, rakibi bogmasi ve gol yollarinda arayis icerisinde olmasi gerekmiyormu.Genclerbirligi macinda sans faktörü bizden yanaydi,terside olabilirdi.Takimin üzerinde bir rehavet var.Durun bakalim asil hersey yeni basliyor,önümüzdeki haftalarda gösterilecek performanslar bizi bu ligde tutar.Aksi taktirde el oglu kimsenin gözünün yasina bakmiyor.

Son sözümde Ankara gibi bir baskent´de o zeminde futbol oynatan zihniyete ve
futbol sagligini hice sayan kisiye,4 Eylül stadinin zeminide kapak olsun:).

Rallim58 01.03.2015 09:45

Cevap: Sergen Yalçın meydan okudu
 
[B]Sergen hocam yeni mi anladınız?

Yıllardır yapılan uygulama bu değil miydi?

Ne zaman? Herkes eşit şartlarda yarışacak, her takım eşittir, Anadolu takımları payanda değil, dolgu malzemesi değil, denilir, zaman ve saat ayarı malum İT'lere göre yapılmaksızın uygulamaya başlanırsa; işte o zaman ANADOLUDAN her 3-5 yılda bir takım ŞAMPİYON çıkar....[/B]

34MUAMMER58 01.03.2015 10:47

Cevap: Sergen Yalçın meydan okudu
 
[b]sergen hocanın söyledikleri doğru,bu açıklamaları beraberliğe kılıf arıyor diye algılamadım,tff maç programlarını tamamen büyütülmüş takımlara göre ayarlıyor,sezon başından beri pazar günü belki 1 maç oynamışızdır,niye biz cumartesi oynuyoruzda başka takımlar pazar günü oynuyor?sezon başından beri hakemler canımızı çok yaktı,2 3 maç kazandıysak,haKemler adil maç yönettide,futbol şansımızda yanımızda olduğu için kazandık,gençler maçında ceza sahasının hemen dışında 2 3 tane faulu bize vermedi,ordan çekilecek 1 şutun gol olmıyacağını kim bilir,atıf sakatlanacak diye ödüm koptu,rakip oyuncuların taktik faullerine sarı kart göstermedi,sanki ne şiş yansın ,ne kebab diye maç yönetti,oyunun son bölümlerinde rakip oyuncuların artistlk düşmelerine verdiği faullerden çok pozisyon verdik,arada böyle ayar vermek gerekiyor,yöneticiler konuşuyor ceza veriliyor,konuşmazsa takım gözümüzün önünde eziliyor .[/b]

MOS-BY-58 01.03.2015 11:11

Cevap: Sergen Yalçın meydan okudu
 
Kesinlikle dogru söylüyor. Hakem tuhafti.

karamik 01.03.2015 11:17

Cevap: Sergen Yalçın meydan okudu
 
Gençlerbirliği'nde 16 Numaralı siyahi bir oyuncusu var Kenyalı atletlere benziyor o adama zaten foul yapmaya gerek yok zaten 100 metre depar koşsun o sahada zaten düşer yere Zayıf ve Güçsüz kim yanına gitse yer düştü adam ve hakem zırtttt düdük çaldı bu adam zaten oldum olası böyle şaşırtmıyor bizi

B.DUMANLI 01.03.2015 15:18

Cevap: Sergen Yalçın meydan okudu
 
Sergen hocam gel istersen biz meydan okumaktan vazgecelimde,Sivasspor´un durumunu bir masaya yatiralim.Cünki baska yerlerde suclu aramak kolaydir,ama sorunun üzerine gidilmezse,tedavi iyilestirmeye dönük yapilmazsa hastada iyilesmez ve sorunda cözülmez.

Suanda kadroda Eneramo yok bu takim iki haftadan beri kötü oynuyorsa sayet sorun Eneramo´nun olmayisimi?.Hayir bu takim top yekün oynayamiyor,oyuncular gücsüz,sahada kosacak mecalleri yok.

Meydan okumayi bir kenara birakalim biz kendi isimize bakalim.Taraftarlar resmen rahatsiz Sergen hoca adeta diken üstünde oturuyoruz.Iki haftada alinan bir puan ve önümüzde bir Besiktas maci ve ardindan Rize deplasmani,Bursa ic saha maci ve Eskisehir deplasmani....

Fikstüre bakip morallerimiz bozuluyor,ayrica suanda sergilenen futbol gelecege yönelik umut vermiyor.Düsme hattindaki rakiplerin bir kismi puan kazanirken,bir kismi kaybettiginde derin bir nefes aliyoruz.

Hocam sonrada cikip diyorsunki,Besiktas macinda Galatasaray macindan daha fazla seyirci istiyorum diyorsun.Peki sen stadyuma gelecek taraftara garanti verebiliyormusun Bilic´in takimini alt etmek icin....

dibba58 01.03.2015 18:03

Cevap: Sergen Yalçın meydan okudu
 
hakemler kendilerinin ne b.... olduklarını biliyorlar yazmaya bile gerek yok.


WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:55.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005