SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'dan vize yok (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38844)

SivasSpor.Com 02.03.2015 07:42

Sivasspor'dan vize yok

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45316&token=55803[/IMG]

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Club Brugge maçı için erteleme istedi ancak Sivasspor'a takıldı.

Beşiktaş, 12 Mart Perşembe günü deplasmanda Club Brugge maçını düşünerek, önümüzdeki pazartesi oynanacak Sivasspor mücadelesinin pazar gününe alınmasını istedi.

Kara Kartal, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) böyle bir talepte bulunurken, Sivas’tan buna olumsuz yanıt geldi. Yiğido’nun kurmaylarının ise Türkiye Kupası’nda perşembe günü maçları olduğu buna karşı çıktıkları belirtildi.

TFF’nin arada kaldığı ve her iki tarafı da memnun etmek adına karşılaşmayı yine pazartesi ama, saat 20.00’de değil, öğlen 15.00’te oynatmayı planladığı öğrenildi.

Fanatik

sefacoban58 02.03.2015 08:04

Cevap: Sivasspor'dan vize yok

Ne yani yine sivasin aleYhine olacak. Taraftar pazartesi oglen nasil gelsin maca. Okul var is var.

Rallim58 02.03.2015 08:34

Ne yaparsan yap, her zaman her yerde İT'in dediği oluyor....

Yazıklar olsun...

Pazartesi günü mesai saati içerisinde maç mı olur?.. Hadi ben, sen bir şekilde stadyuma gittik.. Peki diğer, kombine sahibi arkadaşımın hakkı ne olacak.

İnanın davalık olaylar yaşanıyor, hakk gasbı yaşanıyor, adaletsiz kararlar alınıyor... Dava açılsa kazanılacak olaylara şahit oluyoruz...

Pazartesi günü müsabaka oynatma uygulamaları kökten kaldırılmalıdır...

by_hunter 02.03.2015 08:43

Vay arkadaş daha neler görecez.

Havanın en soğuk olduğu günlerde gece maçı oynat bu takıma

Havalar düzelsin taraftar takıma desteğini artırarak devam ettirirken sen tut gündüze maç oynatmaya çalış.

Yok öyle bir dünya

Travis Bickle 02.03.2015 09:06

[B][FONT="Comic Sans MS"]pazar gunu talebını kabul etmememız ıyı olmus ılk yarıdada ısımıze gelmemesıne ragmen ankaraya gıttık te ne ögrendık hakemler doğramıstı bızı tavız verılmesın artık boyle şeylere[/FONT][/B]

SivasLady 02.03.2015 09:13

[B]taraftari düsünen yok tabi, herkes o tarihe o saate kendini önceden ayarlasin
maca bir hafta kala sen gel degisiklik iste,
simdi taraftara sahip cikmak onlarin elinde
yönetim bu isin arkasinda durmali ve taraftarin hakkini yedirtmemeli

hem bizim takimi düsünen yokmu, onlarinki UEFA ise bizimkide Türkiye Kupasi
biz persembe oynayalim kupa maci sonra iki gün arayla Lig macimi olsun birde bjk ile
yönetim kesinlikle kabul etmemeli zaten[/B]

Rallim58 02.03.2015 09:24

[QUOTE=SivasLady;938429][B]......................
yönetim kesinlikle kabul etmemeli zaten[/B][/QUOTE]

SivasLady, yönetim zaten kabul etmiyor, taraftarının hakkını korumaya çalışıyor da gel sen diğerlerine (TFF) haber anlat...

Adamlar güya orta yolu bulup, saat 15.00'e almayı planlıyor...

karamik 02.03.2015 09:37

Yönetime burdan Sivasspor taraftarları adına çağrıda bulunuyorum sakın ha maçın saati ve günü ile ilgili bir esnekliği kabul etmeyin bu adamlara hiçbir iyilik yaramaz asla taviz vermeyin yiyosa gelir oynarlar yoksa çıkmasınlar.

Abdullah DuMaN 02.03.2015 09:54

yönetim boş tribünlere oynatmak istiyorsa kabul edebilir pazartesi 15:30 da maça giden olmaz

badof58 02.03.2015 10:03

Oynansın ya 3'te yine bir ton boş beleş seyirci geleceğine boş taraftar önünde oynanır, en azından ekran başında sinirlerim bozulmaz. Ben böyle maç seçen adamları 3-5 inançlı adama tercih ederim, onlar zaten gelir, diğer üç büyütülmüş yalakaları zaten stadı kirletmesin gelipte ..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:42.