![]() |
Kartal avcısı Utaka
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45323&token=38799[/IMG]
Sivas'taki son Beşiktaş maçında 1 gol 1 asist yapan Utaka, pazar günkü kritik randevuda da takımın en önemli silahı. Sergen Yalçın, Nijeryalı forveti bu maça özel olarak hazırlıyor. 1 aydır kadro dışı olan Aydın da affedildi. Sivasspor’da Beşiktaş alarmı verildi. Kayseri’yle oynanacak kupa maçının ertelenmesinin ardından gözünü pazar günkü kritik maça çeviren Kırmızı-Beyazlılar’da teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularına güçlü rakibini ezberletirken kendisi de yaptığı analizlerle mücadele için en doğru kadro tercihini yapmaya çalışıyor. Özellikle son haftaların formsuz ismi Utaka’nın üzerine yoğunlaştığı öğrenilen Yalçın’ın, tecrübeli forvetle sık sık görüşmeler yaptığı ve Beşiktaş karşısında forvette Nijeryalı’yla başlamayı düşündüğü ifade edildi. [B]Hamle oyuncusu Aydın[/B] Yiğidolar’daki flaş gelişmelerden biri de Sergen Yalçın’ın izinden 1 gün geç döndüğü için kadro dışı bıraktığı Aydın Karabulut’un affedilmesi oldu. İdmanlardaki arzusuyla hocasının yeniden gözüne girdiği belirtilen Aydın, 18 kişilik maç kadrosunda yer alacak. Sergen Yalçın, 27 yaşındaki futbolcuyu hamle oyuncusu olarak kullanmayı düşünüyor. [B]İki eksik var[/B] Kırmızı-Beyazlılar’da kritik randevu öncesi sakatlıkları süren Eneramo ve İbrahim Toraman dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Bu arada taraftarların stadın önündeki gişede uzun kuyruklar oluşturduğu belirtildi. Passolig’de yaşanan bazı aksaklıklar nedeniyle ise görevlilerle taraftarlar arasında kısa süreli tartışmalar yaşandığı bildirildi. Mehmet Ali Sabuncu |
Cevap: Kartal avcısı Utaka
Bırak Utakayı....
Transfer olacağım yada milli takıma seçileceğim diye bunun son 3-4 maçlık performansını bekleyemeyiz biz... Bize aşısı tutan sağlam Eneramodan haber verilmeli. Sakatlığı devam eden ve son durumu hakkında yetkililerden bilgi lazım. aydının maça yetiştirilmesi lazım.Hayatta Utaka ya güvenerek maça çıkılmamalı. Aatıfın ve Ziyanın formu önemli. Ne yapayım Utakayı, Kartal avcısıymış peeehhh... |
hava civadn baska bisy degil...
|
Değerli Arkadaşlar
Sergen Yalçın Beşiktaş karşısında Tukakaya bel bağlıyorsa yandık. Ayrıca Aydın'dan da bir cacık olmaz... |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Utaka'nın Suankı Durumundan Kartalı Geçtim Serçe Avcısı Bıle Olmaz Umarım Yanıltır Beni[/FONT][/B]
|
yeterince mücadele etmiyor sanırım burada da kalmayacak gelecek sezon çok umutluydum fransa ve ingiltereden takip ettiiğim kadarıyla büyük bir yıldız aldık derken neredeyse hiç bir şey vermedi bu takıma
|
Sergen hocanın amacı aydının kayseri maçında form tutup bjk maçında as oynamasıydı bence. Kayseri ertelenince planlar değişecek hadi bakalım. Utakaya mı kalacaz acaba yine
|
[B]Sivasspor yönetimi ve hocasının yanlış transfer politikalarının sonucudur utaka,fransada ne yapmış etmiş beni ilgilendirmiyor,türkiyede yada sivassporda ne yaptığı önemlidir,sivasa geldi geleli kimi zaman adaptasyon sorunu yaşadı,o sorunu aştı busefer sakatlıktan kurtulamadı ,geçen sezon son maçlarda aydınında desteğiyle iyi performans gösterdi,bir futbolcu sakatlanabilir,ogün formsuzda olabilir,ancak formayı giydimmi,kötü koşma yada mücadele etmemezlik yapamaz,rizesporu,akhisarı,karabüğü,erciyesi,gençleri,konyayı ,hatta balıkesiri izliyorum,adamların oyuncuları nasıl mücadele veriyor,sakatlık pahasına tekmeye kafa uzatıyor,yenilince hırslarından hüngür hüngür ağlıyorlar,utakada ve bazı oyuncularda o pskolojiyi göremiyorum,yoksa kalitesine bişey diyemem,oynasa sivassporu uçuracak kalitede ,bencilliği,beceriksizliği,tembelliği yüzünden sivasspor düşme hattında,bize böyle oyuncular değil,mehmet yıldız,gibi oyuncular lazım,alabiliyormuyuz bi niasse,bi emenikenin ilk hali gibi başarıya,paraya aç futbolcu,200 bin dolara geldiler hem kendileri ,hemde kulüpleri kazandı ,bu yaşda ,bu haliyle utakayı biz kime kakalıyacaz? ,umarım bu haftadan itibaren bendahil herkesi yanıltır,özür dilemekten gocunmam ,bu takımın utakayada ,aydınada çok ihtiyacı var,sadece bu 2 li bile sivassporu hızla taşıyabilir umut ediyor ve bekliyorum bjk maçından itibaren başarılı futbollarını bekliyorum [/b]
|
Korkum; "kartala av" olmasıdır.
|
Bu adam doğan görünümlü şahin haberi yapan arkadaş heralde Utakayı hiç izlememiş işimiz Cam adama kalırsa kara güne kaldık demektir.Maça çıksa şortuyla oynar durur yapacak başka bişeyi yok
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:49. |