![]() |
BALİLİDEN AÇIKLAMA
En az iki yıl daha Sivas’ta kalmak istiyorum
Sivasspor'un İsrailli golcüsü Pini Felix Balili, Türkiye'de çok mutlu olduğunu belirterek, “En az 2 yıl daha Sivasspor forması giymek istiyorum.” dedi. Futbolseverlerin 2003-2004 sezonunda İstanbulspor formasıyla tanıdığı 26 yaşındaki İsrailli golcü Balili, Kayserispor'da geçirdiği bir sezonun ardından transfer olduğu yeni takımı Sivasspor'da çok mutlu. Yeni takımında arkadaşları ile çok iyi bir uyum içinde olduğunu belirteren Bali, “Sivas'ta her şey çok iyi. Teknik direktörümüz Lorant'ı, takım arkadaşlarımı, yöneticileri ve taraftarlarımızı çok seviyorum.” dedi. Türk insanının çok sıcak kanlı ve sevecen olduğunu belirten Balili, “Türkiye'de çok mutluyum, en az 2 yıl daha Sivaspor forması giymek istiyorum.” diye konuştu. Sivasspor forması altında Trabzonspor ve Kayserispor'a 1'er gol attığını hatırlatan Balili, sezon sonuna kadar 8-10 gol atmayı hedeflediğini söyledi. Kayserispor maçında yaşanan olaylara da değinen Balili, “Eski takımıma karşı çok iyi motive olmuştum. Maçın başında 1 gol attım, daha sonra 10 kişi kaldık. Galip gelmek istiyorduk ama olmadı.” dedi. Balili, maçta yaşanan olayların kendisi ile bir ilgisinin olmadığını da sözlerine ekledi. ZAMAN GAZETESİ 07/12/2005 |
balili
BALİLİ BENCE DOĞRU SÖYLÜYOR ONDA SUC YOK GALİBA
|
[B][COLOR=BLUE]BALILI GERCEKTEN KALITELI GOLCU TRABZON AMCINDA ATTIGI GOL HALA AKLIMDA KAYSERI MACINDADA COK HIRSLIYDI AMA 10 KISI KALINCA CIKMAK ZORUNDA KALDI.
BIZDE ONU YILLARCA SIVASSPOR FORMASI ALTINDA IZLEMEK ISTERIZ...[/b][/color] |
BALİLİYEDE YİĞİDO KANI İŞLEMİŞ HELAL OLSUN
|
.............................. ........
BALİLİ BOŞ ALAN BULDUĞU ZAMAN RİBERY NİHAT KAHVECİ KARIŞIMI BİR FUTBOLCUYA DÖNÜYOR.........
DEPLASMAN MAÇLARINDA MUTLAKA BALİLİ OYNAMALI BENCE |
[QUOTE=eren1]BALİLİ BOŞ ALAN BULDUĞU ZAMAN RİBERY NİHAT KAHVECİ KARIŞIMI BİR FUTBOLCUYA DÖNÜYOR.........
DEPLASMAN MAÇLARINDA MUTLAKA BALİLİ OYNAMALI BENCE[/QUOTE] ribery futbolcumu ya allah aşkına.. |
YİGİDO OLSUN TAŞTAN OLSUN
|
baliliye desteğimiz sonsuz! yeter ki oyununu bozmasın !
|
SİVASI SEVEN VE İNAÇLA OYNAYAN HERKESE KAPIMIZ ACIK OLSUN,YETERKİ DÜRÜST OLSUNLAR VE YÜREKLE OYNASINLAR.
|
buldu taraftarı mükemmel şehri... hali ile oda kalmak ister...
konya macında ts macındaki performansını bekliyoruz konyayı tek başına yıkacak inş. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:21. |