![]() |
Batuhan Espresso kurbanı
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45334&token=81309[/IMG]
Beşiktaş maçının 39. dakikasında oyundan alınan Batuhan Karadeniz, yine ilginç bir olayla gündeme geldi. Medicana Sivasspor'un Beşiktaş'a 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada maça ilk onbirde başlayan ancak 39. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Batuhan Karadeniz'in espresso kurbanı olduğu ortaya çıktı. Vatan gazetesinin haberine göre saat 14:00'da başlayan karşılaşma öncesi iki tane double espresso içen Batuhan, kalp çarpıntısı hissettiği için oyundan çıkmak zorunda kaldı. Batuhan, bu sezon Sivasspor forması ile ligde 20 maçta görev yaptı ve 2 gol kaydetti. Kaynak: Vatan |
Cevap: Batuhan Espresso kurbanı
bende ekspires kurbanı anladım :)
ne golcu amma 20 maçta 2 gol yüzde on. sezon boyunca 34 maçta 3-4 gol atark gol krallığında iddalı olur:) |
[B][FONT="Comic Sans MS"]işin bir diğer komedı tarafı ıse gezgın batuhan'la 3 yıllık garantı sozlesme ımzalamıs olmamız[/FONT] [/B]
|
Kendisinden beklemediğim kadar iyi başlamıştı oyuna.. oyundan alınınca şaşırdım.. demek rahatsızlanmış.. işte bu yüzden batuhanla olmaz dedik.. yani nasıl güveneceksin ki.. zaten skorer değil.. gol oranı düşük.. bir de durup durup böyle şeyler yapıyor.. yazık.
|
o işin bahanesi batuhanın kesilmesinin tek sebebi var; ALKOL...
|
Bir Sivasspor taraftari olarak Batuhani Sivasspor da görmek istemiyorum artik.
|
bir yanda 35'ine merdiven dayayan cicinho, hemen yanında 25'inde bile olmayan batuhan. insan ibretle bakar, ve dersler çıkartır!!
|
[QUOTE=PETKOVİC;939177]o işin bahanesi batuhanın kesilmesinin tek sebebi var; ALKOL...[/QUOTE]
[B]Alkolik olduğu gerçek ise sezon sonunda şutlanmalıdır... Zaten istatistiği ortada; 20 müsabakada 2 gol pehhhh.... Bu mu? Beni kurtaran forvet olacak... Gelmeden de söylemiştik; 2. Sercan vakıası diye ve gerçek oldu...[/B] |
oldu olacak espesso makinasına hortum döşeseydin ne var ne yok çekseydin uğraşmasaydın öyle duble bardakla mardakla
|
Disiplinsiz adamdan futbolcu değil hiçbir şey olmaz...
Biz bile halı saha maçına gitmeden önce yediğimize içtiğimize dikkat ediyoruz ki maçta rahatsız olmayalım diye... Adam Süper Lig'de müsabakaya çıkmadan önce dikkat etmiyorsa yol vermek gerekir... Dün Şansal bile isyana geldi, Utaka'yla Batuhan'ı toplasan bir forvet etmez, koca Sivasspor'un nasıl forveti yok anlayamıyorum diye... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:04. |