![]() |
Musa Sinan Yılmazer
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45343&token=57818][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45343&token=57818[/img][/url]
Doğum Tarihi: 31.01.1987 (28) Boy: 1.78 Mevki: Orta Saha Kilo: 68 Sözleşme Bitiş Tarihi: 31.05.2017 Geldiği Takım : Samsunspor (27 Maç 9 Gol) |
Cevap: Musa Sinan Yılmazer
Bu adamın forma giymesi için ne yapması gerek ??? Birinin adamı değil diye mi forma giymiyor merak ediyorum ???
|
[B]Ne Carlos Oynattı Ne de Sergen Oynatıyor kı oynadıgı maçlardada kalıtesını bellı etmıstı anlamıyorum yanı hakan arslan mehdı gıbı oyuncular musa'dan dahamı yeteneklı. yazık oluyor[/B]
|
[QUOTE=yorumyapıyombenya;939726]Bu adamın forma giymesi için ne yapması gerek ??? Birinin adamı değil diye mi forma giymiyor merak ediyorum ???[/QUOTE]
trabzon maçının yıldızdı ister istemez insan şüpheleniyor. |
[B]Hafta içerisinde oynanacak ZTK grup karşılaşmasında Kayserispor karşısında forma şansı bulacaktır. Bu müsabakada adından sıkca söz ettirirse, bırakın bizleri Türk futbol otoriteleri tarafındna eleştirilen kişi Sergen Yalçın olacaktır.[/B]
|
Mecnun baskan Musa Sinan´i büyük ugraslar sonucu zorla Samsunspor´dan almamismiydi.Samsunspor baskani onu vermek istemiyordu,o Samsun´un herseyi diye.
Baskan onun oynamasi icin neden teknik kadroya bunun hesabini sormuyor.Biz Trabzon´u kupadan Musa Sinan sayesinde disari atmamismiydik?. Sergen hoca bir yayinci kurulusta Carlos´u devamli tenkit ediyordu,eldeki malzeme iyi ama bu takim futbol oynayamiyor diye.Su anda Sivasspor´un teknik patronusun ama sende birsey yapamiyorsun Sergen hoca ,demekki yorumculukta disaridan gazel okumak kolaymis... Yanlis oyuncu tercihleriyle Sergen hoca ve kurmaylari sermayeden yemeye basladilar bile.... |
[QUOTE=yorumyapıyombenya;939726]Bu adamın forma giymesi için ne yapması gerek ??? Birinin adamı değil diye mi forma giymiyor merak ediyorum ???[/QUOTE]
aynen batuhan olsun ziya olsun bence hep torpilliler |
Oyuncu bazında Batuhan utaka ziya kadir ve burhandan daha iyi olduğu kesin
|
Kaç maçtır 11 de olmasını bekliyorum ama bırakın 11i oyuna sonradan bile dahil edilmiyor. Tam bir görev adamı şuan kupada bir üst tura geçtiysek Musa Sinan sayesindedir...
|
[B]kendini yıldız zanneden ve haftalarıdır vasat olan bencil oynayan burhan kesilip neden ts kupa maçındaki mükemmel futboluyla ben ilk 11 için hazırım diyen Musa Sinan oynatılmıyor?[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:24. |