![]() |
Kayserispor 1-1 Sivasspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45259&token=45328[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final birinci karşılaşması Kayserispor - Sivasspor maçı tahmin ve yorumları: [B]Tarih:[/B] 18 Mart çarşamba [B]Stad:[/B] Kadir Has [B]Saat:[/B] 19:30 [B]Yayın:[/B] A.Haber [B]Maçın Hakemi: [/B] Özgür Yankaya [B]Not :[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir. |
Cevap: Kayserispor - Sivasspor
1 farklı galibiyetle döneceğimiz kanaatindeyim sıfıra karşı kazanmamiz en iyisi
|
Kazaniriz dedim ama cok umidim yok acikcasi kara boga aydin musa ve i akin oyunun kaderini belirlerler insallah avantajli bir skorla Sivasimiza ugurlariz burdan takimimizi
|
burhan, batuhan, utaka, hakan... ne kadar lüzumsuz ve ruhsuz adam varsa bu maçta oynasınlar. adam gibi oynayanları lig maçına saklayalım...
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]bu maçı mutlaka kazanıp moral yukseltememız lazım onceden avantajlı skor yeter dıyordum fakat artık sadece moral ıcın bu maç kazanılmalı Takımın Moral ve Guvene Ihtıyacı var cunku[/FONT][/B]
|
Aykut Emre, Abdurrahman v.s. gibi oyuncularımızı görelim. Eneramo oyuna girerse çok zorlamaz kendini umarım.
Ayrıca Hakan Arslan'ın maçı işte böyle maçlar. Lig maçında 11'de oynamalı bana göre. |
Kayseri formda ekip ve super ligdeki bircok takimdanda daha iyi bir ekip.
Ben Kayseri kazanir diyorum adamlarin hic degilse golcüsü var ( mert nobre) |
üzülerek ifade edeyimki kadro olarak kayserispor bizden daha iyi 2.ligde olmsına rağmen... sanrım yine maç bizim ceza sahamız içinde oyananır topu dışarı çırabailrisek ne mutlu bize
|
İnsallah kazanırız,morale ihtiyaç var
|
Kayseri kadro olarak bizden daha güçlü biz ise forvetsiz oynuyoz kayseri deplasmanından puan almamiz biraz zor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:41. |