![]() |
Yalaka A Haber
Yeter artık bu a haber yalaka medyasına bir dur diyelim
Her maçımızda taraflı yayın yapmasından bıktık Önceki Maçlarda trabzon hamsispor maçında taraflı yorum yapmaları bizi çıldırttı buda yetmiyormuş gibi G ayserispor Maçındada devam ettiriyorlar 4 eylülde lütfen bu yalaka satlık medya grububna tepki gösterelim hatta hatırlarsanız gruptaki antep belediyespor deplasman maçımızı bile yayınlamadılar gittiler 3 .lig takımının maçını yayınladılar o kadar SİVASSPORUMUZA düşman bu yalaka medya kuruluşu gerekirse o gün kablolarını keselim kameramanlarını kıralım o yayını yapmasınlar yeter sabrımız taştı BUNLAR SİVASI yunan takımımı görüyorlar ? SATILMIŞ ÜMİT AKTAN SATILMIŞ ÖMER ÜRÜNDÜL SATILMIŞ OKTAY DERELİOĞLU SATILMIŞ AHMET AKCAN 4 EYLÜLDE A HABER DIŞARI YANDAŞ A HBER DİYE BAĞIRMAYI UNUTMAYALIM |
Cevap: YALAKA A HBER
bu ümit aktan bir konuşmasını hiç unutmuyorum Sivassporumuz için süper ligde
fazlalık dediğini hatırlıyorum.Futbolun bu durumda olmasının tek sebebi bu yayık ağızlı adamların birilerinin çanağını yalamasıdır |
[B]Bunların derinden bir kuyruk acıları var belli her maç kimle yaparsak yapalım hep yanlı anlatım hep yanlı tutum. Gol yediğimizde adamlar deli divane naralar atıyorlar. Yalakalar ne olacak çanak yalayıcıları yalayın kupanın sapını yalatmasını da biliriz inşallah...[/B]
|
Bizde taraftar olarak şu stadı ağzına kadar bir dolduralım hakemi rakibi baskı altına alalım.Oturarak çekirdek çitleyerek söverek taraftarlık olmaz.Adam gibi 90 dakika takıma hiç susmadan arka çıkalım.Yönetimde artık gözünü açsın el kadar bayrak sopalarını polise toplatmasın.Bizi donumuza kadar arayan polis rakip takıma farklı davranmasın yada yöneticilerimiz bu farklı davranışa dur desin.
|
[B]bunların daha önceden de SiVAS hazımsızlığı vardı ama en çok kuyruk acıları tsyi elediğimiz kupa maçından sonra başladı..neden mi?
çünkü gözleri önünde sevgili takımları, patronlarının şehri tsye acı döşedik ve kupa dışına attık..ondan sonra her maçta ve yorumda sivas düşmanlığına ve karşı takımlara yalakalığa başladılar..ama merak etmesinler rövanşta kayseirye geçirdiğimizde onların da hepsine döşemiş olacağız, o zaman rahatlarlar.. -beyler bir de şuna dikkat diyorum hem kupada hem ligde sivassporu hakem denilen paralı köpeklerle gerip küme düşürmek ve elemek amacındalar onlara bu fırsatı vermeyelim ve her maç artan bir şekilde ve destekle takımın yanında olalım...[/B] |
bu takımın neden bir basın sözcüsü yok arkadaş. çıkıp iki laf etse ya şu kanala. ama yok olmaz de mi bunlar bayağı bayağı torpilli sivasta ne de olsa ekmeğini vur elinden al memleket. yazacak çok şey varda yazamıyor insan işte.
|
İkinci maçta "a haber dışarı" protestosu lazım...hem de maç boyunca hepbir ağızdan
|
Rövanşta inşallah tarihi fark atarız kayseriye kapak olur herkeze
|
[B]rövanş maçında mutlaka bu a spor denen yalakalr ve yalaka yorumcuları protesto edilmelidir..kupa maçı yayınlarından tut maç sonu yorumlarına kadar taraflı ve sivas düşmanı bu densizlere karşı sessiz kalmayaım...[/B]
|
Bu hakem denen müsveddeler hep sivassporumu buluyor bugünki gördügümüz kartlari baska takimlara helede it takimlarina cikara bilirmi idi yooo ne gezer yürek ister baska takimlara ama gariban anadolu takimi helede sivasspor ise her faulde bir kart kayseri faul yapinca neden etrafina bakini yor hakem efendi yoksa kenardan anlastigi baska birilerimi var bu rezaletten biz cok cektik ama TFF hic orali olmuyor sanki ortada hic bir neden yokmuscasina lakayit yaziklar olsun
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:52. |