![]() |
Türkiye'de cehennemi yaşadım
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45404&token=46042[/IMG]
Ocak ayında AEK'ya transfer olan Sivasspor'un eski golcüsünden şok sözler.. Sezon başında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un Las Palmas'tan transfer ettiği 24 yaşındaki forvet Macauley Chrisantus, Yunanistan basınına çok ilginç açıklamalarda bulundu. Sivasspor ile yollarını Ocak ayında ayıran ve Yunanistan'ın köklü kulüplerinden AEK'ya transfer olan Macauley Chrisantus, Türkiye'deki kariyerini ''Cehennem'' sözleriyle ifade etti. Sivasspor ile oynadığı 7 maçta sadece 1 gol atabilen 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncu, ''Yunanistan'a gelmeden önce Türkiye'de adeta cehennemi yaşadım. Buraya gelirken ne fiziksel ne de psikolojik olarak hazır değildim. Birkaç hafta içerisinde eski gücüme kavuşacağımı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı. Sivasspor'da yarım sezon oynayan Chrisantus ligdeki tek golünü Galatasaray'a 2-1 kaybedilen maçta atmıştı. Sporx |
Cevap: Türkiye'de cehennemi yaşadım
Yarım sezonda kendini toplayamamış adam bir iki haftada kendini toparlayacakmış :) Ne dediği çokda önemli değil 2 gün sonra ordanda şutlarlar bu seferde Yunanistan aleyhine konuşur..
|
Takımda o dönem fizik problemi olduğu doğru da Cicinho, Adem, Da Costa nasıl fizik olarak iyiydi, madem fizik olarak kendinden memnun değildin sen neden onlar kadar çok çalışmadın diye sormazlar mı adama Chris efendi!?
|
seni alacağımıza milandan ezekiel hentyi alacaktık aslında.zaten senden bir cacık olmaz bu gidişle
|
Bu güne kadar Sivasspor'da oynayan oyuncular, basarili veya basarisiz, bir kac istisna disinda Sivassporun ne kadar düzgün ve güzel oldugunu belirttiler.
Bu tip oyunculara tavsiyem hatayi kendilerinde aramalari... ;) |
[B]ya sen zaten karıyerın boyuncu 2.liglerde oynamssın sıvastan sonra yıne 2.lige gıttın zaten bu sevıyenın adamı değilsin once bunu kavra
sıvasta neyın cehennemını yasadın arkadas maaşlar vaktınde odenıyor tam futbola odaklanılcak şehir ve takım burda tutunamassan nerde tutunacaksın bu yeteneksız adam la 3 yıllık sozlesme ımzalmıstı yonetımı bunuda hatırlatıyım [/B] |
sen yaşıyomuydun ya ... bizde senin için cehennemin dibine kadar yolun var diye düşünüyorduk .
|
Ben ezikel henty yi daha uygun gormustum.
bundan bir cacik olmaz demistim ve yanilmadim. |
cehennemi yaşamakta haklısın saatçi çünkü sivassporumuz sana iki beden büyük geldi çapsız
|
Koşmaya mecaailn yoktu istanbuldan saatçi getiren senden iyi oynar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:42. |