SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kaptan Köşke Çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38962)

SivasSpor.Com 13.04.2015 15:56

Kaptan Köşke Çıktı

[IMG]http://i.hizliresim.com/ORWgD4.jpg[/IMG]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Spor Toto Süper Lig'de yer alan takımların kaptanlarını kabul etti.

Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'ndeki toplantıda, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yanı sıra Süper Lig takım kaptanlarını kabul etti.

[B]Koçak : "Güzel bir duyguydu"[/B]

Sitemize açıklamalarda bulunan kaptanımız Adem Koçak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilk kez böyle bir toplantıda bir araya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "Güzel bir duyguydu. Toplantıda tüm takım kaptanları söz aldı. Ben de bizleri kabul ettiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ettim. Müsabakalarda özellikle ev sahibi takım oyuncularının misafir takım oyuncularına davranışlarının öneminden bahsettim. Saha içerisindeki olayların ister istemez tribüne yansıdığına dikkati çektim" dedi.

Kaptanımız Adem Koçak, toplantıda Cumhurbaşkanımıza, üzerinde Recep tayyip Erdoğan yazılı 58 numaralı Sivasspor formasını hediye ettiğini belirtti.

[B]Sezon sonunda da Huber Köşkü'nde buluşma..[/B]

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dış faktörlerden etkilenmemelerini ve fair play'den taviz vermemelerini tavsiye ettiği konuklarına, futbol sezonu sona erdiğinde İstanbul'da Huber Köşkü'nde kendileriyle tekrar bir araya gelme arzusunda olduğunu söyledi.

Erdoğan, kabul sonrasında, tek tek uğurladığı konuklarına buluşmanın anısına birer kravat hediye etti.

[B]Sivasspor.Com özel haberidir.[/B]

aozdemir 13.04.2015 17:22

Cevap: Kaptan Köşke Çıktı

birlik beraberlik adına güzel bir gelişme oldu. oyucuların daha centilmen ve hoşgörülü olmalarına vesile olacağını düşünüyorum.

çorluluyiğido 13.04.2015 18:25

2 saattir fotoğrafta Ademi arıyom. Gözümün önümdeymiş solda en başta :D

PETKOVİC 13.04.2015 18:29

iyiki kadiri göndermemişler pas hatası yapıp davutoğlunun yanına giderdi :D

B.DUMANLI 13.04.2015 18:40

Son derece gurur verici bir olay.

aozdemir 13.04.2015 19:03

[QUOTE=çorluluyiğido;942112]2 saattir ademi arıyom gözüm önümdeymiş solada en başta :D[/QUOTE]

[QUOTE=PETKOVİC;942113]iyiki kadiri göndermemişler pas hatası yapıp davutoğlunun yanına giderdi :D[/QUOTE]
bu ikisine çok güldüm :)

[QUOTE=B.DUMANLI;942114]Son derece gurur verici bir olay.[/QUOTE]
sporun dostluk olduğu gerçeği her zaman ön planda olmalı. bazı yöneticilerin kışkırtıcı beyanlarının aksine bu tür birleştirici toplantılar ön plana çıkmalı.

Harput0658 13.04.2015 19:49

1000 TL lik altın barakli bardaklar da parlıyor. Adem şu içti mi acaba ondan.

ihtiyar yiğido 13.04.2015 20:16

[B][I]Maalesef bazı sadist ruhlu insanlar, sporu spor olmaktan çıkarıp adeta kan davasına çeviriyorlar, durum böyle olunca da, sayın Cumhur başkanımız takım kaptanlarından başlayarak müsabakaların fair play çerçevesinde oynanması için fikir teatisinde bulunmuş, İNŞALLAH bundan sonraki maçlarda kardeşlik havası hakim olurda bir daha böyle nahoş olaylarla karşılaşmayız. [/I][/B]

bahbaba58 13.04.2015 23:12

[QUOTE=PETKOVİC;942113]iyiki kadiri göndermemişler pas hatası yapıp davutoğlunun yanına giderdi :D[/QUOTE]

Kadiri gönderseydik ozaman Tecrüman Melihinde gitmesi lazımdı ne gerek var :)

Rallim58 14.04.2015 08:27

[B]Kaptanımız Adem Koçak ile görüştüm. Konuşması, duruşu, mütevazi kimliği ile tam bir Anadolu beyefendisi, yiğidoların gönüllerinde taht kuran kaptanımızın toplantıdaki sözleri dikkat çekicidir.

Evsahibi takım oyuncuları daha samimi olmalı, takımlar arası, kulüpler arası kırgınlıkların yok edilmesi için en tepedekiler verdiği mesajlara, yaptığı açıklamalara dikkat etmeleri lazımdır.

Futbolun, seyir zevki veren bir eğlence dalı olduğundan daha çok, birilerinin kazanç alanı, rant yeri olarak görmelerini (iddiacılar, totocular, lotocular vs.) ortadan kaldıracak yasal düzenlemeler yapılmalıdır.
[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52.