![]() |
Anadolu ekipleri sıraya girdi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45451&token=49452[/IMG]
Dünya Kupası’nda Cezayir formasıyla yıldızlaşan başarılı kaleci için Anadolu ekipleri sıraya girdi. Sivasspor, Konyaspor ve Akhisar Belediye’nin devrede olduğu öğrenildi. Yeni sezondan itibaren yabancı sayısının 14’e çıkmasıyla büyük bir transfer hareketliliği yaşanacak. Özellikle Anadolu kulüplerinin kaleci sorununu çözmesi bekleniyor. 5 yabancılı sistemde hakkını file bekçisinden yana kullanmayı pek istemeyen kulüpler, mecburen yerli eldivenlere yöneliyordu. Ancak 2015-2016 sezonuyla itibaren durum değişecek. Geçen yaz yapılan Dünya Kupası’nda Cezayir Milli Takımı’yla boy gösteren Rais M’Bolhi sergilediği performansla dikkatleri çekmişti. Cezayir, son 16’ya kalırken son şampiyon Almanya’ya yenilmişti. CSKA Sofya’dan ABD’nin Philadelphia Union kulübüne transfer olan 28 yaşındaki file bekçisi, Süper Lig ekiplerinin radarına girdi. [B]ABD’DE MUTLU DEĞİL[/B] Başta Sivas, Konya ve Akhisar Belediyespor olmak üzere pek çok takımın M’Bolhi’yi istediği belirtildi. ABD’de mutlu olmayan ve daha yarışmacı bir ligde görev almak isteyen Müslüman kalecinin, kulübüyle 2017’ye kadar sözleşmesi var fakat bonservis maliyeti uygun. 1.88 boyundaki file bekçisi, 23 kez milli takımda oynadı. Sefa Can Konuksever / AmkSpor |
Cevap: Anadolu ekipleri sıraya girdi
[B]birisi bonservis mi dedi? Biz ilgilenmeyiz onunla Amkspor yanlis haber :D :D[/B]
|
[B]bonservisle oyuncu almak geleneklerımıze aykırıdır ama ınsan yınede bır umut beklıyor [/B]
|
transfer politkamıza aykırı bu transfer olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
Öyle bir aadetimiz yok olsa tamam di
|
yok daha neler kaleciye de para mı verilir futbolda!
SİVASSPOR transfer komitesi:D |
Kaleye Transfer Yapacağımız Doğrudur Ama gazete birşeyi unutmuş. Biz Bu Kaleciyi Değil; Bunu Kim Transfer Yapacaksa O Takımında gidecek Kaleciyi Transfer Yaparız :D Bizimkiler ondan sabırsızlanıyordur biran önce biri alsada bizde boşa düşen kaleciyi alalım diye :D
|
Bu haberi okudugumda bir hayli güldüm ve sonrada hadi Allahaskina dedim kendi kendime.Bir transfer herkes tarafindan bilinirken,biz ne zaman böyle bir transferi gerceklestirdikki?.
Artik Sivasspor kendine yakisir transferleri yapmasi gerekiyor.En azindan uzun yillar o formayi terletecek ve ilk onbirde oynayabilecek oyuncular ilk tercih olmali. Sivasspor Medicana ile anlastiktan sonra tek transfer yapmadi.Bu yil artik kesenin agzi acilmali.Takim kuvvetli olursa galibiyet alir,her galibiyetde Sivasspor´a ek gelir demektir.Herhalde o yeni stadyumdada düsme hattinda dolasmiyacagiz. Kaliteli oyuncularla citayi yükseltebiliriz,cita yükseldigindede,herkes Sivasspor´da top kosturmak ister.Yabanci oyuncularin transferi bu yil icin nasil olacak bilemiyorum.Carlos sayesinde Cicinho ve Da Costa Sivas´a geldiler,bundan sonraki yabancilar nasil ikna edilecekler görecegiz... Sözün özü sudur,eger bir oyuncu alinacaksa bu önceden zaten aciklanmaz.Aciklanan transferlerde gercegi yansitmaz...:) Su transfer isinde biraz ciddi olabilsek.bazi kesimleri heveslendirmesek iyi yapmis olmazmiyiz?. |
Sergen hoca uygun görürse bu sefer sivastan kacmaz bu kaleci kac sezondur cani yanmis bir sivasspor var ben bu sefer daha aktif davranilacagini saniyorum:confused:
|
bize çok iyi bir kaleci lazım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:13. |