SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38979)

SivasSpor.Com 19.04.2015 16:15

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 27. hafta maçında Balıkesirspor'la berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

aozdemir 19.04.2015 16:19

Cevap: Maçı Değerlendirelim

kupa yorgunluğu ikinci yarı kendini gösterdi.

tavatir 19.04.2015 16:20

Olmadı, son darbeyi vuramıyoruz. Cepten yedik belki de. Yenilmek de vardı.

Artık Mersin maçı çok önemli. Rahatlamamız lazım son haftalardan önce.

Kayseri maçında da iyi sinyal vermemiştik. Benzer bir tablo oldu. Yorgunluğu bahane saymıyorum.

Burada Sergen Hoca'dan da farklı bir anlayış beklerdim. Hem motivasyon hem tercihler açısından. Sol bekte Ümit çok çıkabilecek bir oyuncu değildi. Fatih en azından o mevkinin adamıydı. Daha önce de oynadığında hiç sırıtmadı. Aydın Karabulut'u da kadroda göremeyeceğiz galiba bu gidişle.

Bu arada Kadir'e kızanlar gördüler Kadir'in eksikliğini?

4 Eylül'de yenildi. Bugün Sivas takımlarına yaramadı.

Maç sonunda Cicinho'nun durumu nasıldı merak ediyorum? Takımdan önce mi ayrıldı acaba stadyumdan?

fark58 19.04.2015 16:23

İlk yarı çok cömertçe pozisyonları harcadık. Atıf kendisine bir çeki düzen vermeli musait pozisyonlarda pas vermedi cicinhoyu bile çileden çıktı En sonunda. Maçın sonucunu belirleyen kaleciler oldu. Emrullah müthiş iki top çıkardı. Korcan ise olmayacak gol yedi.

dedebali58 19.04.2015 16:24

kupa maçının yorgunluğu gözüküyor takımı bu sıralar eleştirmek bence çok doğru değil tam destek zamanı iki kulvarda da iyi gidiyoruz bugünki iş kazası körün taşı misali

SivasSpor.Com 19.04.2015 19:30

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]

Spor Toto Süper Lig 27. hafta maçında Balıkesirspor'la berabere kaldığımız maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

savaş2 19.04.2015 19:53

***seso ne özelliği var takım düzenini bozuyor , artık kadro dışı bırakılsın yoksa takım cok mac kaybeder.sergen hoca artık uyan aydını oynatmalı.

34MUAMMER58 19.04.2015 20:02

[b]Değerlendirilecek birşey yok,milli maç arası bu takıma yaramıyor belliki,üstüne sergen hocanın babasının vefatıda gelince ,futbolculardada nasılsa ligde kaldık,balıkesiri hotlıya zıplıya yeneriz düşüncesi hakim olunca ,buna bazı oyuncuların bitarafı havalanmış şekilde ,bencil,beceriksiz,kalitesiz,karaktersiz futbollarıda eklenince ,tatsız tuzsuz ,milletin tansiyonunun ,şekerinin yükseldiği rezil bir maç oldu,bu takım erken gol bulamadığında,karşısındaki takımda iyi kapandığında kilidi açamıyor,ilk yarı 10 kişi defans yapan balıkesir,2.yarıda baktıki sivassporda iş yok ,galibiyete oynadı,bunu becerecek bikaç net pozisyonda buldu,sivassporun bu kadar net olan pozisyonu yok,uzaktan çekilen 2 3 şutu balıkesir kalecisi iyi çıkardı,balıkesir defansıda bu maçta çok konsantreydi,özellikle okanı begendim bizdede uzun süredir oynamamasına rağmen daCOSTA çok iyiydi ,sivasspor bu maçı maalesef ,atıf,burhan,utakanın batuhanın beceriksizliği ,cicinyonun alıştığımız güzel oyununu tam oynıyamaması,diğer oyuncularında vasatı aşamaması ,korcanın bedavadan yediği gol yüzünden kaybettik,buna sergen hocanın geç müdehalesi ve aydını oynatmam arkadaş inadı da eklenince böyle sonuca razı olduk,hakem 1 2 vermediği faul ve sarı haricinde çok iyi maç yönetti ,sarı kartına pek müracat etmedi,kayseri maçındaki çoşkulu taraftarıda trübünde göremedik,takıma rahatlık batıyor sanki, ben bunu anladım,ne fizik ,ne taktik,ne mücadele açısından maça hazırlanamamışız ,alınan 1puan hiç yoktan iyidir,balıkesir bu sonuçla umutlarını tüketti,sivasspor gelecek hafta mersini yenemez, bide yenilirse karabük yada erciyesin muhtemel galibiyetleriyle tekrar sıkıntıya düşebilir,unutulmamalı ki bu 2 takımlada evlerinde oynayacağız,oynadığımız son 2 maç bana pekde umut vermedi ,kaybettiğimiz 2puanı çok aramayız inşallah .[/b]

Soyözen 19.04.2015 20:12

Aşırı erken rehavete kapıldık hem takım hem taraftar olarak. Maçtan önce Aatıf'ın bencilliği sorun yaratabilir demiştim, yarattı. Sivasspor olarak hiç alışık olmadığımız şekilde takımın en baskın iki oyuncusu herkesin gözü önünde tartıştı. Sergen Hoca muhtemelen Aatıf'ın kulağını çeker, hafta içi bu konuda açıklama gelir ve tatlıya bağlanır.

İhtimal zayıf görünüyor ama tekrar küme potasına girersek bu maç kafayı duvarlara vurdurur.

buraks58 19.04.2015 20:12

bazen antrenörlerin tercihlerine hiçbir anlam veremiyorum.

karşınızda ligin en zayıf takımı var, sol bek ziya sakat tamam da fatih nerede? o da yoksa aydını oynat hiç olmadı musa sinanla başla. karşımızdaki gs fb değil ki ümitle başlayarak savunma güvenliğini tuttu diyeyim.

ligde alınan sonuçlardan sonra futbolcularımızda bir rahatlama da görüyorum. doğal olarak bu futbolumuza da yansıyor. inşallah kupada gerçek gücümüzü yansıtırız...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:20.