SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'dan Passolig uyarısı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38991)

SivasSpor.Com 22.04.2015 19:39

Sivasspor'dan Passolig uyarısı

[IMG]http://i.hizliresim.com/La7Xjz.jpg[/IMG]

Medicana Sivasspor yönetimi, Passolig kartlarının usulsüz kullanımı nedeniyle taraftarları uyardı.

Sivasspor kulübünden yapılan açıklamada, “E-Bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda, başkası adına düzenlenmiş elektronik kartla müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. Bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için, başkasına ait elektronik kart ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir. Taraftarlarımızın bu konuda daha duyarlı davranmalarını önemli rica ederiz" denildi.

HababamHa 22.04.2015 20:28

Cevap: Sivasspor'dan Passolig uyarısı

yakalanan yanar kulübün uyarısını dikkate almak gerek

Rallim58 22.04.2015 21:36

[B]Uyarı yapmaya gerek yok...

Turnike kapılarının arkasında yer alan ekran süs için mi duruyor, içerde sözüm ona 20 tane görevli de bostan korkuluğu mu?

Herkes görevini yapsın. Stadyuma gelen hemen herkesi kamera ile kayıt altına alan emniyet görevlileri ne iş yapar?[/B]

sıvaslıgenç 23.04.2015 02:46

Yersen karaborsa bitiyordu ... Neresinden tutarsan elinde kalan saçmalık yığını.

by_hunter 23.04.2015 09:15

Birilerinin zenginliğine zenginlik katmak için yapılan bir proje

Sözde futbola faydası olacaktı.Hani nerde o fayda

Desinler ki şu taraftar olay çıkardı veya şu aksilikler pasolig sayesinde giderildi

eXi 23.04.2015 10:59

Karaborsa icin iyi oldu hic bosuna artti demeyin 1pasoligle maca en fazla 1 bilet alabiliyorsun fazlasini almak icin passoligli tc lazim eskiden istedigi kadar bilet aliyordu.

58Yiğidoo58 23.04.2015 16:42

Gardaş söyle diyeyim ister inanın ister inanmayın maraton tribününde Balıkesirin başkanı ile maç izledim. :) adam tribünlere gizli gizli dalıyor. Şaka yapmıyorum ciddiyim. Tuna Aktürk kacak girmiş.

sıvaslıgenç 24.04.2015 01:40

[QUOTE=eXi;942924]Karaborsa icin iyi oldu hic bosuna artti demeyin 1pasoligle maca en fazla 1 bilet alabiliyorsun fazlasini almak icin passoligli tc lazim eskiden istedigi kadar bilet aliyordu.[/QUOTE]

Fener-Gs maçında dönen karaborsayı bence bir araştır bakalım iyimi olmuş kötü mü ;)

izecson_ea 24.04.2015 11:04

Dün sivasa geldim aldım pasolig denen lanet şeyi bugün internet üzerinde biletimi alıyım dedim kendim koltuk numarası seçemediğimi gördüm sistem otomatik olarak keyfine göre atıyor. Aradım müşteri hizmetlerini klübün aldığı karardan olabilir dedi kadın bana gerçek aslı böyle mi yoksa bana mı öyle denk geldi

eXi 24.04.2015 11:32

[QUOTE=sıvaslıgenç;942984]Fener-Gs maçında dönen karaborsayı bence bir araştır bakalım iyimi olmuş kötü mü ;)[/QUOTE]
ben kara borsa kalktı demedim, azaldı dedim adamlar eskiden 10 20 bilet alıp satıyordu şimdi kaç tane alabilir acaba ?

[QUOTE=izecson_ea;943007]Dün sivasa geldim aldım pasolig denen lanet şeyi bugün internet üzerinde biletimi alıyım dedim kendim koltuk numarası seçemediğimi gördüm sistem otomatik olarak keyfine göre atıyor. Aradım müşteri hizmetlerini klübün aldığı karardan olabilir dedi kadın bana gerçek aslı böyle mi yoksa bana mı öyle denk geldi[/QUOTE]

koltugu kendin seçebiliyorsun ancak telden vs girince seçilemiyor sanırım, otomatik olarak bir yer veriyor oda en alt sıralardan oluyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:22.