SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Galatasaray 4-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39000)

SivasSpor.Com 24.04.2015 21:11

Galatasaray 4-1 Sivasspor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45486&token=21411[/IMG]

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final 1. Maç: Galatasaray - Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 30 Nisan Perşembe

[B]Stad:[/B] Türk Telekom Arena

[B]Saat:[/B] 20:30

[B]Yayın: [/B] atv

[B]Maçın Hakemi:[/B] İlker Meral

[B]Not :[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

antik58 24.04.2015 21:14

Cevap: Galatasaray - Sivasspor

Kimse kusura bakmasın tokadı yer gelirler

58YIGIDO58 24.04.2015 21:16

Balkesi yenemeyen, mersine 88 dk kadar 1-0 üstün iken 2 dk da 2 gol yiyen bir Sivasspor, aatifin bencil oyunu, kupada gs ye elenir acik ve net !

DoomsDay58 24.04.2015 21:24

Gollü beraberlik için saldırmalıyız çünkü gol yiyeceğimiz kesin hiç değilse atalım bari de Sivas'a avantajlı dönelim.

tavatir 24.04.2015 21:26

Benim için Erciyes deplasmanı daha önemli. Erciyes'ten 1 puan gelsin de kupa olmasa da olur artık bence.

karşıyakalı 24.04.2015 21:33

Yorum yapacak takimimizmi varki yorum yapalım fark yer doneriz

34MUAMMER58 24.04.2015 21:36

[b]GERİDE bıraktığımız 5 puan bizi ligde rahatlatacakken ,yeniden sıkıntılı duruma düştük,eğer bu maçlardan 5 puan alsaydık tüm ağırlığı kupaya verecektik,gs kupa maçı kağıt üzerinde zor görünüyor,hernekadar 2 gs maçında ezilmesekte bişekilde yenildik,gsnin kadrosu geniş 2 kulvardada mücadele edebilir,sivasspor arenadan yenilmeden dönerse ,sivasda gs yi eler diye düşünüyorum,biran evvel ligde 40 puanı yakalamamız gerekiyor ,kupadada ne kadar gideceğimizi sergen ve bazı oyuncular belirliyecektir,balıkesir ve mersin maçındaki futbolu oynarsak gs bizi enaz 5 lik yapıp yollar [/b]

Cley 24.04.2015 21:40

Kupa maçının havası başka olur. Evimizdeki maç için iyi bir skor ile döneceğimizi düşünüyorum. Ancak yayıncı kuruluş ve TFF işbirliği ile GS-FB finali olması için ali cengiz oyunu olmazsa.

B.DUMANLI 24.04.2015 21:49

Balikesir beraberligi ve Mersin yenilgilerini yasatan Sivasspor camiasina tesekkürü bir borc biliyorum.Nedenmi?.

Cünki taraftarlarin gelmesinden sikayet eden yönetim elindeki bir aviuc seyirciyide yakainda elinden kaciracakta onun icin...

Sözün kisasi Mecnun baskan bu olaylardan umarim transfer sezonunda ders cikartir,yoksa bir gün gelir bize bu lig bir numara büyük gelir.Ancak herseyin kalitelisiyle yola devam edilir ,kalitesizlerlede iste böyle 1-0 galipken oyunu alirlar elinden,sonrada donar kalirsin.

Morten58 24.04.2015 22:03

Bursaspor'u 4-1 ve Eskisehirspor'u 3-1 yendigimizde. ...

Sivasspor herkesi yener diyorsunuz, ve simdi Mersin yenilince herkese yeniliriz diyorsunuz...

Birkere Korcan'a haksizlik yapilmasin , Ligtv'de Alpay bile söyledi , DA Costa inanilmaz hatalar yapti özellikle Futack'in gol attigi posizyonda.

Aatif bencil oynuyor ve Hakan Arslan in ilk 11 baslamasi macin en büyük etkeni.

Ama sunu unutmayalim Riza Calimbay yerinde oyuncu degisikligi yapti ve Sinan Kaloglu 33 yasinda ve sonradan oyuna girerek bu sezon 7 gol attmis.

Kupa macini nasil yenecez bende düsündüm , Sergen cok akilli oynamamiz gerekiyor diyor hakli . Ama oyunuclarin hepsi akilli degilki.

Lakin sunu unutmayalim Kupa macinin atmosferi herzaman farklidir.

'Dinc , akilli ve yetenekli futbolcularimiz gerekeni yaparsa , en kötü berabere kaliriz diyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:30.