![]() |
Gözüme Çarpan Futbolcular 2015-2016
Merhaba Değerli Yiğidolar
Öncelikle Bir sezonun Daha Sonuna Yaklaşmış bulunuyoruz Gerçi Bu konuyu Açarak Bilecenlik Falan Taslamıyorum ve kimseye işini öğretmiyorum beni bu siteden tanıyan arkadaşlar bilir sürekli oyuncu takip ediyorum gözüme çarpan oyuncuları direk bu sitedeki değerli arkadaşlarla paylaşıyorum yine uzun sezonun ardından futbol maçları seyrettim yabancı liglerden özellikle tunus isveç norveç liglerinde oyunculara baktım ve gözüme çarpanları not aldım geçen sene Amir Askarı Önermiştim... Şimdi İki oyuncu Önereceğim gözüme çarpan İsim:Simon Lundevall Pozisyon: Orta Saha Ve 10 Numara Karışımı Doğum Tarihi :1988(26) Oynadığı Takım:Elfsborg Özellikle Bu oyuncu tam bizlik olacağını düşünüyorum hem maliyet açısındanda çok ucuz hemde çok kaliteli bir oyuncu çok büyük işler yapabilir özellikle sert şutları pasları falan tam aradığımız oyuncu Youtube Linki:[url]https://www.youtube.com/watch?v=Ovd1gk8gz3s[/url] [url=http://hizliresim.com/Nq420O][img]http://i.hizliresim.com/Nq420O.png[/img][/url İsim:Youssef Mouihbi Doğum Tarihi: 1.4.1985 (30) Mevki:Forvet Çok teknik ve bitiriciliği yüksek bir oyuncu Kafa topları hakimiyeti olan Tam Gekas Suarez Tarzı bir oyuncu izlediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız arkadaşlar Youtube Linki:https://www.youtube.com/watch?v=_iMvxCibqS0 [url=http://hizliresim.com/BM0W49][img]http://i.hizliresim.com/BM0W49.jpg[/img][/url] |
Cevap: Gözüme Çarpan Futbolcular 2015-2016
balıkesirspordaki berkan emir ziyadan da fatihten de kat kat iyi topçu
|
Değerli [B]bahbaba58[/B] kardeşimiz bir scout gibi her sene çalışır ama Sivasspor yönetimi gider Oldoniyi alır :D :D
Şaka bir yana şu Simon Lundevall'ı seyrettim videosu eyceymiş.. Bizede böyle godummu otutturacak ve buz gibi bir adam lazım.. Soğuğa dayanıklı bilekleri sağlam kafası çalışan (asist) ve ayağı düzgün şahane bir son vuruşçu.. Geflede oynarken 77 maçta 13 gol 17 asist yapmış.. 500 bin Euroda piyasa değeri varmış... Değerlendirmeye alınmalı.. Diğer oyuncu YOUSSEF MOUIHBI beğenmedim. Hem yaşı 30 hemde bu takım ikinci bir Aatıfı kaldıracak bünyeye sahip değil. Çok şahsi ve bencil oynuyor. :D |
yönetimi tanıyamadık mı daha. Ben artık transfer falan beklemiyorum getirdikleri gidenleri aratıyor zaten bir anlamı yok böyle transfer yapmanın. Transfer politikası yüzünden küme düşüp gidecez birgün valla şansımız var da kurtarıyoruz. Ama o şans nereye kadar gider muamma. Eğer aynı haltları bu sene de yerlerse son sıradan pttyi boylarız demedi demeyin.
|
[QUOTE=adres58;943748]Değerli [B]bahbaba58[/B] kardeşimiz bir scout gibi her sene çalışır ama Sivasspor yönetimi gider Oldoniyi alır :D :D
Şaka bir yana şu Simon Lundevall'ı seyrettim videosu eyceymiş.. Bizede böyle godummu otutturacak ve buz gibi bir adam lazım.. Soğuğa dayanıklı bilekleri sağlam kafası çalışan (asist) ve ayağı düzgün şahane bir son vuruşçu.. Geflede oynarken 77 maçta 13 gol 17 asist yapmış.. 500 bin Euroda piyasa değeri varmış... Değerlendirmeye alınmalı.. Diğer oyuncu YOUSSEF MOUIHBI beğenmedim. Hem yaşı 30 hemde bu takım ikinci bir Aatıfı kaldıracak bünyeye sahip değil. Çok şahsi ve bencil oynuyor. :D[/QUOTE] Değerli Yorumlarınız Beni Gerçekten Çok Memnun Etti Adres58 Abi (İsminizi bilmiyorum bağışlayın) Gerçekten her sene 1-2 futbolcu gözüme çarpar hatta irtibata geçtiğim menejerler oldu hem rıza hoca zamanında hemde carlos zamanında ama sonuç alamadık malesef.... Bu oyuncuları öyle 1-2 gece hadi izleyelim diyerek bulmadım 2-3 aylık maç temposunda gözüme çarptı bende sizin gibi düşündüğümden ilk futbolcuyu Simon Lundevall ilk sıraya yazdım :) YOUSSEF MOUIHBI Çok yetenekli ama yaşı itirabariyle uygun görünmeyebilir ama ben yinede söyleyimde içimde kalmasın diye bu oyuncuyuda paylaştım :) PEDRO OLDONİLER RENGİFOLAR geldi bu oyuncular neden gelmesin :) |
mecnun başkan çıktı dedi ki transferde hata yaptık ders aldık devre arası düzeltecez. Ee, aldığı futbolculardan bitek ibrahim öztürk oynuyor o da ha ümit ha ibrahim. Herkes basbas bağırmadı mı kadiri yedek bırakacak orta saha al diye? Bazı arkadaşlar kadire hasta oluyorlardı onları saymıyorum. Kadir balığına bir gol attı antepe, yönetim anlaştığı futbolcudan vazgeçti direk. Profesyonel takım dediğin böyle mi olur ya bal liginde olacak şey değil bunlar. Sözün kısası ne kadar ekmek o kadar köfte, ne kadar çalışırsan o kadar kazanırsın. Yatıp yatıp son gün gelince boşta kalmış orda burda dolanan artıkları imzalatmakla olmaz bu işler
|
[QUOTE=yiğido58sinan;943749]yönetimi tanıyamadık mı daha. Ben artık transfer falan beklemiyorum getirdikleri gidenleri aratıyor zaten bir anlamı yok böyle transfer yapmanın. Transfer politikası yüzünden küme düşüp gidecez birgün valla şansımız var da kurtarıyoruz. Ama o şans nereye kadar gider muamma. Eğer aynı haltları bu sene de yerlerse son sıradan pttyi boylarız demedi demeyin.[/QUOTE]
Bide önerdiğim futbolcuları değerlendirseydin iyi olacaktı kardeşim :) Fikirlerine katılıyorum .... |
youtube da kamanan ibrahimovic gibi duruyor bırakın videodan oyuncu beğenmeyi benim halı sahadaki gollerimi görseniz yönetime tavsiye edersiniz :D
|
musa çağıran - libero
yaş-22 takım-karabük karabük düşerse bonservissiz alabiliriz zoua - forvet yaş-23 hamburg(erciyes kiralık) erciyeste 15 maç 5 gol sözleşmesi bu sezon bitiyor atletik bir oyuncu |
[QUOTE=PETKOVİC;943760]youtube da kamanan ibrahimovic gibi duruyor bırakın videodan oyuncu beğenmeyi benim halı sahadaki gollerimi görseniz yönetime tavsiye edersiniz :D[/QUOTE]
Yalnız Kardeşim ben bu oyuncuları youtubede 1-2 videosunu bulup yazmadım en az 10-11 maçını canlı izledimde paylaştım youtebede herkes ronaldo messi... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:36. |