SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetime söz verdim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39040)

SivasSpor.Com 08.05.2015 11:22

Yönetime söz verdim

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45539&token=50731[/IMG]

Erciyes'i son dakikalarda attığı iki golle yıkan Burhan Eşer, Fenerbahçe'ye de gözdağı verdi. FANATİK'e konuşan Yiğidolar'ın yıldızı, “Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmez, rakibimizi yenmekten başka bir düşüncemiz yok” diye konuştu.

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Sivasspor’da moraller yerinde. Ligin dibinden kurtulmaya çalışan Erciyes’i 2- 0 geriye düştüğü maçta devirmeyi başaran Yiğidolar, Fenerbahçe’ye de çelme takmanın planlarını yapıyor.

Erciyes deplasmanında son dakikalarda iki kez fileleri havalandırıp takımını zafere taşıyan Burhan Eşer, FANATİK’e maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Fenerbahçe’nin ligdeki konumu veya şampiyonluk yarışı bizi kesinlikle ilgilendirmiyor” diyerek sözlerine başlayan Burhan, “Sivasspor, taraftarının önünde oynuyorsa her zaman onları mutlu etmekle sorumludur. Onları da iyi oyun ve galibiyetle mutlu edeceğimiz biliyoruz. Bu maçın Fenerbahçe adına kolay geçeceğini sananlar yanılıyor. Sivasspor, kazanmak için elinden gelenin en iyisini yapacak” diye konuştu.

Yönetime söz verdim

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Burhan, geleceği hakkında da şu mesajları verdi: “Ben, Sivasspor’da çok mutluyum ve yeni sezon için de yönetimimizle görüşmeden hiçbir takımın teklifini değerlendirmeyeceğim. Yönetime bu konuda söz verdim.”

Fanatik

B.DUMANLI 08.05.2015 12:06

Cevap: Yönetime söz verdim

Bazi kesimler anlasmani iki yil daha uzatti desede,konusmalarindan uzatmadigin anlasiliyor.Bundan sonra seni tutana ask olsun,imzayi atana kadar oynarsin,attiktan sonrada sahada dolanirsin...

Birde mac öncesi beyanlar bize hep ters geliyor ,nedense mac sonu boynunuz önde stadi terkediyorsunuz.Bu adeti bozsakda macdan sonra kafamiz dik bir sekilde konussak nasil olurdu?.

samet yıldız 08.05.2015 13:30

Yine bir futbolcumuz [B]"gözdağı" [/B]verdiğine göre bu maçta yenilcez şimdiden belli oldu :)

yigido_furkan 08.05.2015 14:46

Vallaha kimse vazgecilmez degil kimler geldi kimler gitti. Bizde basarili olupta baska takima gidenleri bank asyada izliyoruz

by_hunter 08.05.2015 15:12

Yeni sezondaki yabancı sınırlaması göz alındığında Burhan ın Sivasspor dan başka takımda oynaması biraz zor görünüyor !!!

ihtiyar yiğido 08.05.2015 17:23

[B][I] Sayın Burhan Eşer, maç oynanmadan kazanılmıyor, maçtan evvel boş nutuk atmayı bırak, hiç bir şaibeye meydan vermeden çıkın adam gibi mücadele edin ve yenin ondan sonra istediğiniz gibi konuşun, taraftar olarak biz de sizleri baştacı yapalım, şayet elinizden geleni yapar yenilirseniz yine başımızın tacısınız, yeter ki hiç bir şaibeye firsat vermeyecek şekilde varınızı yoğunuzu ortaya koyarak oynayın.[/I][/B]

ezelşener 08.05.2015 17:46

Her zaman kapsitesinde mücadele eden ve varını yoğunu ortaya koymaya çalışan Burhan Eşer'dir ve her zaman Sivassporda görmek isterim.

ShabbatShalom 08.05.2015 18:02

Koyu bir fenerbahçeli başkanımız varken şampiyonluk yolunda giden takıma çelme takacağız öyle mi ? [B]HaHaHaHa[/B]

B.DUMANLI 08.05.2015 22:56

[QUOTE=ShabbatShalom;944376]Koyu bir fenerbahçeli başkanımız varken şampiyonluk yolunda giden takıma çelme takacağız öyle mi ? [B]HaHaHaHa[/B][/QUOTE]

Bak kardesim,2006 yilinda bu siteye üye olmussun.Bir miktar mesaj yazmissin.Iyi hasda sen hala Sivasspor baskani Mecnun Odyakmaz´in böylesine
basit islerle ugrasmiyacagindan hala süphen varsa,o vakit sen bizden biri degilsin...

Fenerbahce kulübü futbolcu potansiyeli bakimindan,Sivasspor´dan kat ve kat üstündür.Ama sahadaki futbolcularin yapacaklari mücadele sonucunda,bu üstünlük sahaya yansiyamazsa o vakit Sivasspor´da buldugu firsatlari gole cevirebilirse ´neden biz galip gelmiyelim?.

Sivasspor aski herseyin üstündedir,inan bana Mecnun baskanda ayni duygulari tasiyordur.Mac öncesi suyu bulandirmaya ne gerek var.

Sivasspor yenilirse üzülürüm,ama biliyorumki buda dünyanin sonu olmaz...
Benden sana bir nasiyat hic bir mac oynanmadan sonucu önceden belli degildir.

Külhan 08.05.2015 23:13

Degerli arkadaslar burhana nicin kiziyorsunuz adam gibi konusmus biz hep izliyoruz mikrofonda demec veren diger takimin oyuncularida ayni seyi söylüyor felani yenecegiz felana gecit yok gibi demecler veriyorlar hakeza anadoluda söyle bir deyim vardir yigidin yarisi partaldir diye buda o misal birazda partal atalim yasakmi yooooooooo

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:36.