SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İ.Başakşehir 2-1 Sivasspor...ikinci devre (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39046)

SivasSpor.Com 10.05.2015 06:53

İ.Başakşehir 2-1 Sivasspor...ikinci devre

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45525&token=66123[/IMG]

Spor Toto Süper Lig'de 31. hafta İstanbul Başakşehir-Medicana Sivasspor maçı tahmin ve yorumları:

[B]Tarih:[/B] 12 Mayıs Salı

[B]Stad:[/B] Büyükşehir Fatih Terim

[B]Saat:[/B] 16:45

[B]Maçın Hakemi: [/B] Yunus Yıldırım

[B]Not:[/B] Müsabaka ile ilgili tüm gelişmeler bu başlık altında toplanacaktır, sayfamız maç gününe kadar sürekli güncellenecektir.

B.DUMANLI 10.05.2015 09:46

Cevap: İ.Başakşehir - Sivasspor

Sivasspor artik formalite maclarina cikiyor,bu saatden sonra bizim oyuncularimiz sahada kosmaz.Rakip takimin teknik direktörüde A.Avci olduguna göre yani Sivasspor´u ezberlemis nasil durduracagini bilen,nasil oynamasi gerektigini bilen Avci´nin takimindan 1 puan almak bir basaridir.

Sivasspor futbol takimi artik gercekten zevk vermiyor.Bu takim degisecek yönetim nasil basaracak bunu bilemiyorum ama,futbolun inceliklerini bilen ve az hatayla oynamasini bilen oyunculari adeta özledik.Sen topu kaybet her kaybettigin kalende tehlikeler yarastsin varmi böyle bir futbol anlayisi...

Önce ilk edepda kaleyi saglama almak gerekli nitekim bunu yillardan beri yönetim basaramadi.Nesteri öyle bir vurunki bazilarinin cani yanma pahasina ve Sivasspor´un gelecegi acisindan vurun.Her oyunun bir sonu vardir,bu takim genclestirilmelidir,ve artik biz bu oyunun sonuna yavas yavas gelmis bulunuyoruz.

Emegi gecenlere tesekkür edilmeli ve gönderilmelidir.Gitmesi gerekli cok oyuncu var,Sivasspor´un yeni yüzlere ihtiyaci var artik...

34MUAMMER58 10.05.2015 09:56

[b]Sivasspor bu ligdeki tüm takımları yenebilecek kapasitede birtakım,bazı mevkilerdeki eksiklikler yüzünden,bazen hakem ,bazen hocanın inatçılığı ve oyunu okuyamaması yüzünden elimizin içindeki maçı tam sıkıp alacağımız sırada elimizden kaçırıyoruz,başakşehir avrupa için oynuyor,ellerinden gelenin eniyisini yapmaya çalışacaklardır,sivassporlu oyuncular fb maçının 2.yarısı itibarıyla ligi boşvermişlerdir,tadsız tuzsuz ,sivasspor için 3 puana verilecek paradan başka kıymeti yoktur,ben kupadaki son şansımızı iyi değerlendirmek adına oynamayan oyuncularla çıkmamızı bekliyorum.[/b]

çorluluyiğido 10.05.2015 10:06

takım dağıtılmalı ondan önce ise oynamayan aydın mehdi fatih musa ibrahim akın gibi oyucuları da görüp karar vermeli

şu takıma bak ihtiyar heyeti resmen 30 yaş ortalaması nedir.

başkan takımı dağıtmalı artık 50.yılda hüsran istemiyoruz.bursa kadar olamayacak mıyız takımı gençleştirelim 3 yıl içinde şampiyonluğa oynayalım.eğer sergen giderse ertuğrul sağlam alınmalı.takımı gençleitirir de iyi transferler yapıyor.hiç olmazsa şu erciyesten oğulcanı alalım...

DoomsDay58 10.05.2015 10:37

14 Mayıs'ta İstanbula gidicem keşke bu maç hafta sonu oynansaydı da gidebilseydim :mad: Maça gelince, kazanabileceğimizden pek ümitli değilim belki iyi savunma yaparsak 1 puan alırız.

karamik 10.05.2015 12:46

Prestij maçı sıkmaya gerek yok aydın karabulutun forma giymesi gereken bir maç gelecek sene için iyi planlama yapmak gerekiyor.

tavatir 10.05.2015 13:09

Ben matematiksel olarak Karabük'ün halen iddiası varken iş bitti demem. Üstelik iş bitmiş olsa bile maddi bir gelir kapısı. En azından 1 puan alalım. Herkes rehavete girmiş gibi ama Karabük'ün 1 maçı bizle ve diğer 3 maçı da iddiasız takımlarla. 4'te 4 yapma ihtimali yüzde 10 bile olsa var olan bir ihtimal. İlla böyle olur demiyorum ama matematik bitti demeden ben bu iş bitti demem.

shang 10.05.2015 14:29

Kronik olarak yenemediğimiz bize en ters gelen takım ligi de bitirdiğimize göre basaksehirin avrupa ligi iddasi varken maçın favorisi basaksehir

eXi 10.05.2015 21:21

Bize en ters gelen takimlardan birisi ancak ben arkadaslarin aksine bu defa kazanacagimizi dusunuyorum basaksehir balikesir macinda cok yoruldu avrupa icin var gucleri ile saldiracaklar biz rahatiz defansa cekilip kontradan goller bulmamiz cok rahat olur. Lig sonubutaka vs bazi oyuncularda kendisini gosterip takimda onumuzdeki sezon yerini ayirtmak ve market degerlerini artirmak isteyeceklerdir

Külhan 10.05.2015 22:03

Artik bizde bu sikici maclardan sikilmaya basladik oyna oyna son dakikada herseyi berbat et bu nasil oyun insan oyunun sonuna dogru savunmaya agirlik verir ama bizim oyuncular kale önüne yigilmadan edemiyorlar böyle savunmami olur herkes adamini tutmayi bilmeli biraraya toplan adamin önünü acik birak bu nedemek alda bize at bunun manasi bu cok yazik

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:03.