![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 31. hafta maçında İ.Başakşehir'e 2-1 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Öne geçsek galibiyeti koruyamıyoruz. Sonra bir de geriye düşüp yakalayamıyoruz. Kimse farkında değil çırpınıyorum adeta burada küme düşme ihtimalimiz var. Bugün Karabük Eskişehir'i yenerse çok zorda kalabiliriz. Çünkü Karabük bizimle ve düşmesi kesinleşen takımlarla oynayacak. Kasımpaşa maçımız ölüm kalım maçı haline gelebilir.
Sergen hoca değişiklik yaparken takıma etki edemiyor bence. |
iyi ki bu sezon diğer takımlar çok kötü bizim lilgde kalmamızdaki en büyük etken onlar oldu yoksa bu takım şimdiye küme düşmeyi çoktan garantilemişti...
|
ruhsuz ve kalektersiz futbolcularla ancak bukadar olur 4 sezondur hasbel kader ligde kalıyoruz bu senede aynısı oldu iyibir transsfer yapılmazsa seneye düşecek ilk takım sivasspor olur en az 11 de oynayacak 5 net oyuncu alınmalı
|
macı degerlendırmeye gerek yok ben bır hafta onceden sıvas sporun yenılecegını tahmın ettmıstım onun ıcın hıc sorun yapmıyorum bu sezon sıvassporun mac kazandı denıldıgı zaman ya nasıl olmus hayret nasıl kazandılar acaba dıye hayretler ıcınde tekrar tekrar skora bakıyorum acaba dogrumu dıye asıl transfer yonetımde olması lazım bence yazıklar olsun bu sezon bıze bu kabusu yasatanlara kas kocaman yuh olsun bu haftadan sonra takıp bıle yapmayacagım
|
sadece şunu söyleyeyim. ne yaptığını bilmeyen oyuncu bozuntuları ve oyunu okuyamayan bir hoca. hakanla neden başladın. ibrahim akının bu takımda işi ne. ligin en kötü oynayan yakımıyız. başkana bir sözüm var. bu kadar kötü futbolcunvarken carlosu neden gönderdin. futbolcuları gönderseydin. devre arasında aldığın o kadar futbolcudan bir ibrahim öztürk işe yaradı. yazıklar olsun yönetime yazıklar olsun o futbolcu bozuntularına yazıklar olsun hoca ve ekibine. artık utanıyorum sizden.
|
hiç şaşırmadım.başakşehir amatörde oynasın yine yener bizi şansımız tutmuyor. adamlar tek kale oynadı. ERTUĞRUL DENEN KALECİYİ ALANLARA DİYECEK BİŞEYİM YOK. her maç aynı hatalar. kaç maçtır hep öne geçiyoruz yine yeniliyoruz.son dakikalarda yediğimiz gollerin haddi hesabı yok. kalecimiz yok. bu takım ligde kalsa bile seneye yine aynı sorunlar devam eder. sergen yalçınıda hoca yaptık ya daha ne diyim.kabadayılık taslamaktan başka bişey yok. ağzı iyi iş yapıyor.
|
Fatih Musa Sinan Hakan Arslan Ümit Kurt Ertuğrul bunlar çöplük abi bu oyuncular başka süper lig takımında ilk 18 kişilik kadroya bile giremez bugün bunlara birde ibrahim öztürk dahil oldu.Atıf Burhan Batuhan Cıcınho Kadir Mehdi dışındaki oyunculara yol verin gitsin seneye bu kadar aptal takımı bi arada zor buluruz...
|
yine öne geçtiğimiz maçı kaybettik artık takım dağıtılmalı sergen transferden anlamaz bize ertuğrul sağlam gibi gençlere önem veren disiplinli düzgün temiz adam lazım takımda 15 tane oyuncu gitmeli bu kadar..........
|
Maçı izlemedim işte olduğum için. Fakat öne geçince yenileceğimizden emindim. Şaşırmadım sonuca. Çünkü öne geçip kaybettiğimiz bu kaçıncı maç oldu artık sayamıyorum.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:03. |