SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sivas'ta mutluyum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39071)

Sivasli010 17.05.2015 11:25

Sivas'ta mutluyum

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un Brezilyalı futbolcusu Cicinho, vücudundaki dövmelerinden memnun olmadığını, acısız ve ağrısız bir yöntemi olması durumunda sildirmeyi düşündüğünü ifade etti. Cicinho, kulübün resmi yayın organı Sivasspor dergisinde yer alan röportajında, futbol ve aile yaşantısına dair açıklamalarda bulundu. Sivas'ta ve Sivasspor'da bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Cicinho, saha dışındaki özel hayatına dikkat ederek formunu korumaya çalıştığını kaydetti. Bir gün şans bulması durumunda vücudundaki dövmeleri sildirmek istediğini belirten Cicinho, "Dövmelerimin aslında bir anlamı yok, sadece eski hayatımı yaşadığım günlerdeki zamanlarıma tanıklık ediyor. Dövmelerimden memnun değilim. Eğer şu anda tamamen sildirme şansım olsaydı yapardım. Belki bir gün tam anlamıyla acısız, ağrısız yöntemi olursa sildirmeyi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - "Sivasspor'da mutluyum" Antrenman ve maç günleri haricinde evinde futbol izleyerek zaman geçirdiğini vurgulayan Cicinho, herhangi bir transfer teklifi almadığı halde isminin Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor ile anılmasına bir anlam veremediğini dile getirdi. Kırmızı-beyazlı ekipten başka bir takıma transfer olmayı düşünmediğini belirten Cicinho, şöyle devam etti: "Sivasspor'da mutluyum, burada oynamayı seviyorum, keyif alıyorum. Ama başka teklifler geldiği takdirde öncelikle yönetimimizle görüşülür. Çünkü 34 yaşında bir oyuncuyum, bir yıl daha kontratım var. Zaten gitme gibi bir düşüncem yok ama herhangi bir teklif gelirse, bu kulübümüz için nasıl bir anlam ifade ediyor, kulübümüz nasıl bakar, önce bunları göz önünde bulundurup ona göre hareket edilir." Cicinho, futbol oynamaktan keyif aldığını ve şu an için futbolu bırakma gibi bir düşüncesinin olmadığını aktararak, "Bugün bırakacak olsam Sivas'ta bırakmak isterdim fakat yarının ne olacağını bilmiyoruz. O yüzden de kaç yaşında ve nerede bırakırım konusunda kesin bir cevap veremiyorum" açıklamasında bulundu. Röportajda görüşlerine yer verilen Cicinho'nun eşi Marry De Cezare ise eşinin ailesine çok düşkün bir insan olduğunu ifade etti. Cicinho'ya kentte gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Cezare, eşiyle gurur duyduğunu belirtti.

stain 17.05.2015 12:13

Cevap: Sivas'ta mutluyum

cicinho diye yazılır adam diye okunur ...:D

tavatir 17.05.2015 12:37

Sivasspor Dergisi'ne Bjk'den teklif aldığını ama o zaman takım zorda olduğundan transferin gerçekleşmediğini söylediği ifade ediliyor. Kendim okumadım henüz.

anadolu5858 17.05.2015 14:30

Bu adama hayran olmamak elde degil.şu takımda aldığı paranın, üstündeki formanın hakkını veren tek insandır.34 yaşında ama sezon boyunca oynadı 1-2 maç iyi degildi bu yıl ligde kalmamızı saglayan gizli kahraman cicinyodur.bizim ekmek düşmanlarının cicinyodan birşeyler öğrenmezi lazım. İnsallah bizde bırakır futbolu ve yardimci hoca olarak devam eder.

adres58 17.05.2015 17:00

12

[B]12[/B]

Bu forma oraya asılacak.....

68yasar58 18.05.2015 08:48

Yaşı ilerlemesine rağmen bence Takımda tutulacak tek oyuncu hiç oynatmasan yarım saat oynat adrese teslim iki orta yapsın yeter.

hakangulac 18.05.2015 10:11

Üzerine oyun kurulacak bir sag bek. Kademeleri, pas alış verişi, asistleri vs vs muazzam bir oyuncu.

ihtiyar yiğido 18.05.2015 15:02

[B][I]Cicinho, oynadığı futbol ile, tecrübesi ile, efendiliği ile,ilerlemiş yaşına rağmen, gençlere taş çıkarırcasına koşması, azmi, mücadelesi, attığı ve attırdığı goller ile bu takımın gurur abidesi, örnek bir sporcudur, bir taraftar olarak Sivasspor'umuza yaptığı katkılardan dolayı canı gönülden teşekkür ediyor, Sivasspor ile nice başarılara diyorum.[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:49.