SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   UEFA şansımız nedir? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39079)

ZiDaNe58 20.05.2015 00:56

UEFA şansımız nedir?

Arkadaşlar bildiğiniz üzere takımımız Türkiye kupasından hakem faciasından dolayı elenmis bulunmaktayiz ama uefa yolumuz açık diye düşünüyorum gs ve fb zaten katılıyorlar ilk 5 te oldukları için Bursaspor da 1 yıllık cezası var bu durumda avrupa kupalarına katılma şansımız doguyor diye düşünüyorum.bilmem sizin fikriniz nedir

u2sivasspor 20.05.2015 01:00

Cevap: UEFA şansımız nedir?

Yanlış düşünüyorsun lig sıralamasına göre alım yapılır final oynayan takım dahi gidemiyor

sirseri58 20.05.2015 01:00

Bence mantıklı UEFA'nın krıterlerı ne acaba bı araştırmak gerek

ZiDaNe58 20.05.2015 01:12

Final oynayan takim nasıl gidemiyor k.erciyes nasıl gitmisti.Türkiye kupasından bir takım kesin olarak avrupa bileti alıyor diye biliyorum ben

badof58 20.05.2015 01:13

Bizim sayemizde tsye yol açıldı. Eski sisteme göre kupa finalini şampiyonlar ligini garantilemiş iki takım yaparsa 3 ve 4 baraj maçı yapıyordu, bunun ardından yenilenen ikinci sistemde baraj maçı kalkıp ligdeki uefa sınırının altındaki diğer takım katılması uygulaması benimsendi ve en son olarakta kupa finalisti olmanında uefa AL için yeterli olmadığı kabul edildi ve eğer bildiğim kadarıyla fb ve gs final oynarsa bir takım daha ek olarak AL'ne gidecek ve Türkiye'yi temsilen 5 takım Avrupa'ya gitmiş olacak ve bundan da büyük ihtimal ligde 5. bitirecek ts faydalanacak ..

sivaslıadem 20.05.2015 01:19

[QUOTE=ZiDaNe58;945580]Final oynayan takim nasıl gidemiyor k.erciyes nasıl gitmisti.Türkiye kupasından bir takım kesin olarak avrupa bileti alıyor diye biliyorum ben[/QUOTE]

O tüzük değişti artık
kupadan avrupaya katılmak için tek şart artık kupayı kazanmak

Kazanan da Direk gruplardan başlıyor

asinancetin583 20.05.2015 10:34

Malesef boyle bir ihtimal yok kansiz hakem sayesinde ligi besinci bitiren takim gider tabi eger final fb-gs İT leri arasinda oynanirsa

triper58 20.05.2015 11:28

Uefa olayını çok abartıyorsunuz Bursa kimsenin adını bilmediği bir köy takımına yenildi şu an 5.sırada tam tersi Karabük nerdeyse gruplara kalıyordu 10 puan farkla küme düştü.Şampiyonlar ligi hariç kupaların bence aman aman bir olayı yok ne takımlar vardı Dnipro-Sevilla oynuyor finali.

acakmakli58 20.05.2015 12:15

Bakın Arkadaşlar!!!
Türkiye kupasını kazanan takım Uefa Avrupa liginde ülkemizi temsil ediyormu. Ediyor. Peki Türkiye kupasında finalin adı ney. F.Bahçe ve G.Saray. Bu iki takım Lig birinci ve ikincisi olacakmı? Olacak. Bu iki takım Şampiyonlar ligine gidecek mi? Gidecek. Bu durumda kupa temsilcisi olarak ülkemizi avrupa liginde kim temsil edecek. Eğer federasyon yine bir şerefsizlik yapıp statüyü değiştirmediyse veya değiştirmezse yarı final oynayan diğer iki takım olan Bursaspor veya Sivasspor. Bu durumda bu iki takıma yeniden maç yaptırıp kazananın Avrupa liginde Türkiyeyi temsil etmesi gerekiyor. Ancak Bursaspor UEFA dan Avrupa kupalarına katılamama cezası aldığı için otomatikman Sivasspor Türkiye kupası temsilcisi olarak önümüzdeki sezon Türkiyeyi UEFA Avrupa liginde temsil edecek. Bu kadar basit.

acakmakli58 20.05.2015 12:33

Bir üstte yazdığım yazı nedeniyle bütün arkadaşlardan özür diliyorum. Maalesef Sivassporumuz UEFA Avrupa ligine katılamayacak. Çünki Şerefsiz Federasyon Statüyü geçen yıl değiştirmiş. Maalesef statüde aynen şöyle yazıyor.

(4) Türkiye Kupası’nda final oynamaya hak kazanan 2 takım aynı zamanda lig sıralaması gereği
Şampiyonlar Ligi’ne gitmeye hak kazanmışlar ise;
a) Spor Toto Süper Ligi 3. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 1. Takım olur.
b) Spor Toto Süper Ligi’ni 4. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 2. Takım
olur.
c) Spor Toto Süper Ligi 5. Sırada bitiren takım UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek 3. Takım olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:09.