![]() |
4 Eylül Belediyespor 2. Ligde
Çok şükür bugünleri de gördük. 4 Eylül Belediyespor 2. ligde artık.
Sivasspor Avrupa kupalarına katılmaya hak kazansa bu kadar sevinmezdim. Başta Turhan Tunahan başkana, Yusuf Tokuş hocama ve bütün futbolcularla tüm Sivas'a teşekkürler ve tebrikler. Çok şükür artık 2. ligde de bir takımımız var. |
Cevap: Yaşasın 2. Ligdeyiz 4 Eylül Belediye
Çohhh sevinçliyiz, Çünkü futbol adına yükseliyoruz. Futbolumuzun taraftar bazında da yükselmesi dileği ile...
|
ALLAHIM sana çok şükürler olsun Sivas Belediyesporumuz 2.ligde şimdi sırada ptt ligi var asıl o zaman bomba olur bekle bizi ptt biz geliyoruz !
|
Teşekkürler 4ler EYLÜL BELEDİYESPOR, teşekkürler Yusuf Hocam, teşekkürler futbolcu kardeşlerim, teşekkürler yönetim, teşekkürler teşekkürler herkese teşekkürler...
HOŞ GELDİN 2. LİGE... Aynı başarıyı 2. Ligde de göstermen dileğiyle tebrik ediyor, başarılar diliyorum. |
Sivas futbolu için bu sene çok güzel geçti diyebiliriz. Kötü giderken mutlu son oldu. Bu sene beni en çok heyecanlandıran 4 Eylül Belediyespor inşallah 2. ligde kalıcı olacaktır.
|
Bilen bilir, Yav 4 Eylülü devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım devrilip gitti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da ŞAMPİYON OLDU :)
Sonra ZARA'YI devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım 3 sene üst üste kaybetti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da o da ŞAMPİYON OLDU :) UĞURSUZLUK BENDEYMİŞ ELLAHAM :) Artık SİVASSPORU takip etmiyorum, haberiniz ola :) |
[B][I]Zara Belediyespor'a 3. Ligde, 4 Eylül Belediye spor'a 2. Ligde, Sivasspor'un pilot takımı, Anadolu Üsküdar'a yine 2. Ligde, Sivasspor'a süper ligde başarılar diliyorum, hepsinin de yolu açık olsun, Sivas'ımız artık futbol şehri oluyor, haydi yiğidolar takımlarımıza sahip çıkalım.[/I][/B]
|
[QUOTE=Kokomo;946417]Bilen bilir, Yav 4 Eylülü devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım devrilip gitti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da ŞAMPİYON OLDU :)
Sonra ZARA'YI devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım 3 sene üst üste kaybetti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da o da ŞAMPİYON OLDU :) UĞURSUZLUK BENDEYMİŞ ELLAHAM :) Artık SİVASSPORU takip etmiyorum, haberiniz ola :)[/QUOTE] Çok teşekkürler emeklerin için :) İkimizin de burada azcık emeği oldu gibi :) Özellikle Yusuf Hocaya çok sevindim. İnşallah Spor Toto 2. ligde kalıcı olacak ve Sivas futboluna iyi bir hizmet gelecektir. Üsküdar Anadolu da çıktı. Bu arada Sivasspor'u takibi bıraktıysan gelecek sene için birkaç yıllık Tivibu paketi düşünüyorum Şampiyonlar Ligi için :) Bir sözüm daha var. 4 Eylül Belediyespor böyle bir final maçında 1-0'lık skoru koruma konusunda sanki Sivaspor'a göre daha başarılıydılar :) |
Cevap: 4 Eylül Belediyespor 2. Ligde
İnşallah başarıları artarak devam eder onları PTT 1. Ligde de görmek isteriz.
|
[QUOTE=Kokomo;946417]Bilen bilir, Yav 4 Eylülü devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım devrilip gitti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da ŞAMPİYON OLDU :)
Sonra ZARA'YI devamlı takip edip, bu sitede haberlerini yayınladım. Takım 3 sene üst üste kaybetti. Ne zaman takibi & yayını bıraktım, o gün bugündür takım uçtu ve sonunda da o da ŞAMPİYON OLDU :) UĞURSUZLUK BENDEYMİŞ ELLAHAM :) Artık SİVASSPORU takip etmiyorum, haberiniz ola :)[/QUOTE] [B][I]Sevgili yiğido kardeşim bunun uğurla uğursuzlukla alakası yok, demek ki Şampiyonlukları bu seneye kısmetmiş hepsinin de yolu açık olsun, sen takibe devam et İNŞALLAH Sivasspor'umuzun da Şampiyonluğuna şahit oluruz. [/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:13. |