![]() |
Tribün kapatma kalkıyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45733&token=30010[/IMG]
Türkiye Futbol Federasyonu kulüplerin sesine kulak verdi. Türkiye Futbol Federasyonu yapacağı yeni düzenleme ile kulüpleri değil taraftarları cezalandıracak. Türkiye Futbol Federasyonu kulüplerin sesine kulak verdi. Yeni düzenleme yapmaya hazırlanan Demirören yönetimi, tribün kapatma cezasına son verecek. Böylelikle kulüpler seyircisiz oynama ve hasılatsız kalma sorunlarından kurtulacak. 2015-2016 sezonunda yürürlüğe girecek uygulama ile artık ceza gerektirecek eylemlere ve söylemlere sebep olan taraftarlar tespit edilecek.... Kulübüne zarar verenler, tahkim kurulunun işaret ettiği maçlarda tribündeki yerini alamayacak. Kulüpler ayrıca cezalı taraftarların, varsa kombinelerinin yerine bilet satabilecek. TrtSpor |
Cevap: Tribün kapatma kalkıyor
[B][I]Türkiye Futbol Federasyonu kulüplerin sesine kulak verdi.
Yeni düzenleme yapmaya hazırlanan Demirören yönetimi, tribün kapatma cezasına son verecek. Şu Futbol Federasyonu, birde taraflı hakem kararları ile çileden çıkarılan biz Sivasspor ve diğer Anadolu takım taraftarlarının sesine kulak verse de, bu hırsızlara bir daha ebediyen düdük vermese. İşte o zaman futbolumuzda ilerler, tribünlerde de şiddet biter.[/I][/B] |
Açıkçası TFF pasoligden Yediği Budaklı kazığın Acısını bir yerlerden çıkarmaya çalişiyor..
|
aynı zamanda artık İT takımlarının arasında oynadıgı maclarda deplasman yasagıda kalkmalı birbirlerini yesin
|
[QUOTE=subasi29;946521]Açıkçası TFF pasoligden Yediği Budaklı kazığın Acısını bir yerlerden çıkarmaya çalişiyor..[/QUOTE]
Bunun üstüne bir de şu passolig dayatmasina da bir son verseler artik o zaman stadlar nasil doluyor goreceksiniz |
Buna eyvallah birde pasolig zirvasi kalksa tam olacak.
Geçen spor bakanının bir açıklaması oldu 'Pasoligle seyirci sayısı artti ' diye Türkiye ligi diye başka bir lig mi izliyor acaba :D |
[B]en güzeli kemaralarla tespit edip hatayı kim yaptıysa cezayı ona kesmek lazım[/B]
|
Türbün kapatmak ne demek,tamamiyle cag disi bir olay.Pasoligdeki gaye taskinlik yapan seyirciyi tespit edip stadyumdan men etmek degilmiydi zaten.Onun icin yokmu pasolig.
|
Bu yeni uygulama sadece kulüpleri biraz rahatlatıyor o kadar. Benim derdime derman değil. Mesela, küfürbazlar korosu, TS maçında toplu halde hakeme yüklendiler gene, 400bin lira ceza + o an o tribünde olan herkesin bir sonraki maça pasoliglerinin iptali gelecek belki de. Oyuncular sahada 90 dakika emek versin, gelen bir puana 300bin lira, beyler küfür edecek gider 400bin lira. Reva mı bu ya? Günah değil mi? Peki sadece maç seyredip takımını desteklemeye gelenin suçu ne? Şimdi ceza gelirse küfür etmediğim halde gelecek sezonun ilk maçına belki de yeni kombine alsam bile TC'm ,ismim TS maçında belli olduğu için Cezalı Olacağım.
Maçın başında, daha genç bir taraftarımız maratondan pasoligli 'emmiler' grubuna takıldı şakayla Karışık. Gelecek sezon 'bağırmayacaksanız' , ne olur kombine almayın, dedi. Ben de benzer şekilde 'böyle küfredecekseniz sizden uzak yerden kombine alayım' demek isterdim. Gerçekten de gelecek sezon maratondan değil Vip'ten kombine almak istiyorum. Daha aklı başında bir grubun içine düşerim belki ne bileyim... . 'Umamıyorum' ama belki. Kısacası, bizde bu kafayla devam edenler olduğu sürece gene ceza yemeler olacak gibi. |
Ne kadar tutarsızlar arkadaş
Deneme tahtası olduk Tuttu devam et tutmadı başka çözüm Koca koca zengin akıllı adamlarsınız hangisinin yararlı olup olmayacağını kestiremiyorlarmı ??? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:27. |