SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'da çifte imza (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39127)

SivasSpor.Com 02.06.2015 07:41

Sivasspor'da çifte imza

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45758&token=62048[/IMG]

Transfer sezonuna erken başlayan Sivasspor, Erdem Özgenç'in yanı sıra Erciyes forması giyen Orhan Gülle'yle de anlaştı.

Kadroda ciddi bir revizyon yapacağının sinyallerini veren teknik direktör Sergen Yalçın, yurt içi piyasasından gözüne kestirdiği iki futbolcuyla imza aşamasına geldi. FANATİK’in dünkü sayısında duyurduğu Karabükspor’la kontratı biten ve boşa çıkan Erdem Özgenç’le her konuda el sıkışan Yiğidolar’ın, Kayseri Erciyesspor forması giyen Orhan Gülle’yle de görüşmelerini tamamladığı ve pazarlık masasından anlaşarak ayrıldığı kaydedildi. Beşiktaş altyapısından yetişen 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun bilgilerinin KAP’a transfer sezonunun resmen başlamasının ardından açıklanması bekleniyor. 30 yaşında ve sağbekte oynayan Erdem’in de önümüzdeki hafta Sivas’a gidip sözleşme imzalayacağı belirtiliyor.

Fanatik

PETKOVİC 02.06.2015 08:05

Cevap: Sivasspor'da çifte imza

bide bizde küme düşün nasıl oluyo bakalım :D bu yönetim balıkesir erciyes karabükten karma kadro yaparsa valla şaşırmam

34MUAMMER58 02.06.2015 09:05

[b]Dedimmi kötü oluyorum sonra,takım gençleşsin diye transfer yapılıyor,gidip takımında oynamayan ,karabükte küme düşmüş ,karabüklü taraftarların gitsinler bu iş hakanla erdemle iş olmaz diye yönetime küfrettiği ,30 yaşında adam alıyorsun,orhan gülleyi aldınsa erdemi ne yapacaksın?bu adamlar 1 trilyondan aşşağı değillerdir,babanızın parası olsa bu adamlara 1 trilyon verirmisiniz?sağ bek arıyorsan ve 30 yaşında olması lazımza eboueyi alaydınızya :mad:yok ille hem ucuz hemde iyi sağbek alacam diyorsanız gidin anadolu üsküdarın sağbekini alın :mad:yazık bu sivassporun paralarına ,yıllardır böyle boş beleş adamlara trilyonlar akıttık:mad: [/b]

karşıyakalı 02.06.2015 09:36

Mecnun başkan boole döküntü oyuncuları alıyorsun başa
işsizlik olup tepki alincada bunu
Bedava oynamiyo iyi pa
ra veriyoruz diyorsun.taraftarin gordugunu yinetimde gorsun noolur iyi para veriyosan iyi oyuncu al31 yasindaki adami napacan .eger bu transferler gercekse basarisizlik halinde hesabini vermezsiniz bunun

by_hunter 02.06.2015 10:05

Şakadır canım inanmayın...

Ama bonservisleri ellerinde ise işte o zaman korkun !!!

sawyer5892 02.06.2015 10:21

her sezon aynı muhabbet bırakın arkadaşlar boş eleştirileri erdem cicinho ya çok iyi bir alternatif olacaktır. Orhan Gülle ise çok genç yaşta süperligde oynamaya başladı milli takıma kadar yükseldi bizde tekrar kendini gösterebilir. Eğer haber doğruysa ikiside iş yapacak oyuncular yedek sağ bekimiz olmayan bir sezon geçirdik abdurrahmanı saymıyorum. Orhan Gülle dediğiniz adam Kadirden Hakandan iyi oyuncu hemde yaşı 23

hasanim58 02.06.2015 10:37

Kaynak fanatik nede olsa gül gec

58YIGIDO58 02.06.2015 10:38

Ben sürekli dile getiriyorum, Yönetim maalesef surekli ucuz, 30 yaslarinda oyuncu transfer ediyor bu gidisle yas ortalamasida cikiyor.

cemal58yiğido 02.06.2015 10:47

Kaynağın fanatik olması en azından gelecek adına umutlandırıyor.Eğer gerçekse direkt pttden başlayalım bu sene...

oguzhan_1616 02.06.2015 11:05

Arkadaşlar gereksiz eleştirilerde bulunmanın mânası yok Erdem Özgenç yedek olan 34 yaşındaki Abdurrahman'ın yerine alındığını tahmin ediyorum. Cicinho'yu gönderdikte yerine gidip Erdem'i mi aldıkta bu isyanlar böyle almış başını gidiyor? Orhan Gülle'de genç,parlayabilecek bir oyuncu..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:39.