![]() |
Helal Olsun Toraman
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45769&token=54591[/IMG]
Sezon başında Beşiktaş'tan kiraladığımız ancak üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Sivasspor forması ile ligde 10, Ziraat Türkiye Kupasında ise 3 olmak üzere toplam 13 maçta kırmızı beyazlı formamızı giyen İbrahim Toraman, sözleşmesinin sona ermesi ile Sivasspor'a veda etti ancak veda ederken de yine bu memleketin çocuğu olduğunu bir kez daha gösterdi. Sivasspor'a bedelsiz kiralanan ancak 2014-2015 sezonu garanti ücret, maaş, maçbaşı ve prim ödemeleri Sivasspor Kulübüne ait olan İbrahim Toraman kulübe veda ederken alacaklarından vazgeçerek [B]''Ben bu parayı hak etmedim diyerek Ocak ayından itibaren yasal tüm alacaklarını kulübe bağışlamak istiyorum'[/B]' dedi. Hemşehrimiz olan ve Sivasspor formasını kısa bir süre de olsa terleten İbrahim TORAMAN'a göstermiş olduğu davranıştan ötürü Sivassporlu taraftarlar olarak teşekkür eder, bundan sonraki Futbol hayatında üstün başarılar dileriz. [B]SivasSpor.Com [/B] |
Cevap: Helal Olsun Toraman
Helal olsun bu davranışından ötürü keşke sivasa 4-5 sene önce gelseydin daha katkılı olurdun. Sanırsam bundan sonraki futbol hayatı bitmiştir umarım beşiktaşa gitmiyeceğine göre kimse almaz umarım
|
Gerek Beşiktaş forması giyerken, gerekse de kısa sürede olsa terlettiği Sivasımızın forması ile, olur olmaz, ağıza alınmayacak gariz küfürlere eden insanlar utansın..
|
tebrikler toroman sanada bu yiğitlik yakışırdı zaten
|
İşte Sivaslı olmak bunu gerektirirdi. Teşekkürler İbrahim TORMAN
|
[B][I]İbrahim TORAMAN Sivasspor'a yaptığın bu jestten dolayı teşekkür ederiz, seni futbolu bıraktıktan sonra Rıza hoca gibi bu takımın başında hoca olarak görmek isteriz. [/I][/B]
|
Adam adam. Baska ne denebilir ki. Oda bizler gibi bir Yiğido sonucta.
|
Sivaslı geçinip, gerçek Sivaslıya hakaret edenlere kapak olsun!
|
Yiğido olunmaz Yiğido doğulur lafının kanıtı işte. Helal sana Toraman. Yolun, bahtın açık olsun...
|
Toraman Bjk'de oynarken burada kızan çoktu. Ben profosyonel olduğu için eleştirmedim. Gereksiz şekilde ağır kızanlar oldu. Geçen yıl transferi gündeme gelince ise şiddetle karşı çıktım. Çünkü ağır sakatlıklar ve kadro dışı sonrası ve özellikleri itibariyle bizde faydalı olamayacağına inandım. Ama başarılı olmasını da istedim. Hemşehrimiz olarak destekledik. İki görüşümde de haklı çıktım. İnşallah bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:19. |