![]() |
Gözler Milli Futbolcuda
[IMG]http://i.hizliresim.com/OqNLdz.jpg[/IMG]
Sivasspor'da gözler Hayrettin Yerlikaya'ya çevrildi. Sivasspor teknik direktörü Sergen Yalçın'ın yardımcısı Tamer Tuna'nın BJK ile anlaşması sonucu boşalan yardımcılığa, Sivasspor'un emektar futbolcularından Hayrettin Yerlikaya'nın getirilmesi gündeme geldi. Yerlikaya,geçen sezon 4 Eylül Belediyespor'da sportif direktör olarak göreve getirilmiş, 4 Eylül Belediyespor ise 2. lige çıkmıştı. Sivasspor Yönetiminin, Sergen Yalçın ile görüşerek "evladımız Hayrettin Yerlikaya yardımcın olsun" teklifinde bulunması bekleniyor. "Sivasspor formasından başka forma giymem" diyerek faal futbolculuğu bırakan,tekmeye kafa atan adam olarak bilinen Hayrettin Yerlikaya'nın göreve gelmesi halinde futbol kamuoyu ve özellikle Sivasspor'lu taraftarları arasında,başarılı olacağına olan inanç tam. Yiğidolar,Hayrettin'in göreve getirilmesinin en doğru karar olacağını ifade ederek, "Hayrettin tekmeye kafa atarak, formasını terleten ender futbolcularımızdan birisidir ve öz evladımızdır. Görev verilmesini isteriz" şeklinde konuştular. Halen 4 Eylül Belediyesporun Sportif Direktörü olarak görev yapan Hayrettin Yerlikaya'nın olası bir teklifte ise nasıl cevap vereceği merak konusu. [B]Sivasspor.Com Özel Haberidir.[/B] |
Cevap: Gözler Milli Futbolcuda
[B][FONT="Century Gothic"]Hayrettin Yerlikaya'ya yapılacak bu teklif, vedasında yapılan vefasızlığı örtecektir diye düşünüyorum...
"Sivasspordan başka forma giymeyi Allah bana nasip ettirmesin" diye dua eden, düzgün ve dürüst bir evladımıza; Sivassporda verilecek bir görev onun gönlünü alacaktır diye düşünürüm.[/FONT][/B] |
Cok isabet olmus Hayrettin yillardir Sivasspora hizmet etmis birisi.
Insallah gelir sportif direktörlüge. Basarili olacagini umuyorum. Ayrica Muhammed Ali Kurtulusta uyardi. |
Hayrettin e yapılan haksızlığı bir nebzede olsa giderebilecek bir teklif.
Fakat 4 eylül ün dinamiklerini bozmamaya da önem göstermemiz gerekiyor... |
Yeter bu ayrılık efsane tekrar SİVASSPORUMUZ içın görev yap adam gibi adam Gerçek SİVASLI SİVASSPORLU
Gerekirse bu forma için canını verecek nadir futbolculardan ve SİVASLILARDAN biri |
Tam isabet olur bu yönde bir karar verilirse böylece Sergen hoca ayrıldıktan sonra yeni teknik adam aramak zorunda kalmayiz
|
futbolda sadece duygusallık değil beceri ve yetenek de önemli bir faktördür.fakat hayrettin de bu 2 özelliği de görüyorum.burada sergene önemli bir pay düşüyor.bir yardımcı teknik direktör için en önemli kişidir.anlaşabileceği ve ona güveneceğine inanıyorsa bu kişi hayrettin olmalı.hala maçlardaki attığı deparlardan sonra amcaların cristiano hayrettin tezahüratlarını unutamıyorum.sağ kanat cicinhoya ait hayrettin gelirse solkanatı da sağlama almış oluruz.:)
|
Hayrettinin 4 Eylül'den kalıp o takıma faydalı olacağını düşünüyorum, yardımcıyı Sergen seçmeli ..
|
Sergen hoca kabul ederse Hayrettin için bulunmaz fırsat olur. Süper ligde yardımcı hocalığa geçiş ilerideki muhtemel teknik direktörlük kariyeri için müthiş bir basamak olacaktır.
|
Futbolculugunda cok yetenekli bi futbolcu olmamasina ragmen yuregini sahaya koyarak oynardi. En yetenekli topculara bile kapatirdi bizim sol kanadi. InsAllah getirirler. Takimdaki kendini topcu zannedenlere cok guzel ornek olur. Olagan ustu yetenek Sergen ve olagan ustu karakter Hayrettin.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:01. |