![]() |
Kardeşi yardımcı oluyor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45834&token=54243[/IMG]
Sivasspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yardımcılığına kardeşi Gürsoy Yalçın'ın getirileceği öğrenildi. Sergen Yalçın'ın daha önce Gaziantepspor ve geçen yıl da Sivasspor'da yardımcılığını yapan Tamer Tuna'nın Beşiktaş ile anlaşması üzerine Kırmızı-Beyazlılar, 38 yaşındaki Gürsoy Yalçın'da karar kıldı. El sıkışılan Gürsoy Yalçın'ın, Yiğidoların 5 Temmuz'da başlayacak kampına katılacağı belirtildi. |
Cevap: Kardeşi yardımcı oluyor
Yeterki sivassporu arzulanan yere getirsin ??? basarili olmasi icin kiminle calismak istiyorsa onunla calissin :confused:
|
[b]Yardımcı antrenörün önemini domingo lopez gittikten sonra anladık,enaz teknik direktör kadar önemi olan bir mevkii,elbette yardımcısını sergen hoca seçecektirde,nazıda kardeşine geçerde,şahsi görüşüm, kardeşinin bu iş için tecrübesiz ve yetersiz olduğuna inanıyorum,elbette alt liglerdede bu işi yapmıştırda,bu benim görüşüm,hayırlı uğurlu olsun ,sivasspor başarılı oldıktan sonra herşey teferruatdır benim için .[/b]
|
Daha tecrübeli birinin gelmesi daha iyi olurdu ama inşallah hayırlısı olur
|
inşallah vasiyet Sivasspora fayda sağlar
[url]http://www.sporundibi.com/ozel-haber/ozer-yalcin-in-emri-demiri-keser-h3391.html[/url] |
Artik Sergen hoca SILA özlemide cekmez.Nede olsa kardeside yaninda.Tam aile boyu olduk desenize:).
O pozisyon icin Hayrettin Yerlikaya daha uygun olmazmiydi?. |
İnşallah faydalı olur
|
[QUOTE=B.DUMANLI;948428]Artik Sergen hoca SILA özlemide cekmez.Nede olsa kardeside yaninda.Tam aile boyu olduk desenize:).
O pozisyon icin Hayrettin Yerlikaya daha uygun olmazmiydi?.[/QUOTE] yabancı hayranlığından ne zaman uzaklacaz bilmem ama baba vasiyetiyle sivasspor yönetilecekse vaygeldi halimize inşallah sıkıntı olmaz ev danasından öküz olmazmış tam oturan deyim olmalı yazık oldu bana görede hayretin gelmeliydi |
egerki hayrettin gelip sergenle aralarinda problem olsaydi daha mi iyi olurdu kardesi gelmedigi icin.
egerki sivasspor basarili olacaksa kimin oldugu onemli degildir. |
Teknik Sorumlu istediği yardımcı hocayla çalışma özgürlüğüne sahip nede olsa kendi ekibi bence ortada problem yok.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:11. |