![]() |
Kayacı'dan Yönetime Eleştiri
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45883&token=17194[/IMG]
Anadolu Takımlarının Duayen Yazarı Tunç KAYACI'dan Sivasspor Yönetimine Eleştiri "Sivasspor niye ağırdan alıyor anlayamadım. İki transfer düşen takimlardan ve yedek isimler..Üstelik ciddi bir kaleci sorunları var ve lige 45 gün var Sivasspor elini çabuk tutmalı bence.." |
Cevap: Kayacı'dan Yönetime Eleştiri
Sivasspor yönetimi yavastan aldiriyor sanirim öbür takimlar transfer isini yaptiktan sonra ucuzca sona ne kalirsa onu transfer etmek kalanlari zaten kimse begenmediginden kalmis bunlardan sivasspora hayir gelmez cebinede hayir gelmez ondan sonra tüm sezon ugras ugrasabilirsen:confused:
|
Bakınız, Rıza Çalımbay yararlı oyuncularına sahip çıkmadığı için Mersin'den ayrıldı.
böyle ilkeli insanı nasıl harcadık hala anlamıyorum. |
bence yönetim doğrusunu yapıyor. elden çıkarmak için üstüne para verilen topçular varken neden para vererek topçu alınsınki. ama tasarruf edilen paraların alt yapıya harcanması lazım
|
[QUOTE=35gürün58;948998]Bakınız, Rıza Çalımbay yararlı oyuncularına sahip çıkmadığı için Mersin'den ayrıldı.
böyle ilkeli insanı nasıl harcadık hala anlamıyorum.[/QUOTE] Mersin yönetimi çok farklı şeyler söylüyor umarım ilkeleri için ayrılmıştır |
Bizim devamlı söylediklerimizden farklı bir şey söylememiş...
|
transfer sezonu açılınca yönetim bit pazarına gittiğini sanıyor bu sene şansına ligde kaldık seneye düşme hattının 1 numaralı favorisiyiz
|
Tunc kayaci bu konuda sonuna kadar haklidir.
transferin en harektli takimi olacagimiz yerde, suan en yavasiyiz. Artik Yönetim biraz hizlanmali. |
Sen söyle sen işit misali.Yönetim umarım taraftarın yorumlarına yılda birde olsa en azından transfer zamanında bakıyor okuyor görüyordur diye umut ediyorum.Yoksa bu siteninde buralara yorum yapmanında hiç bir mantiği yok.Tunç KAYACI Kitabın ortasından konuşmuş.
|
[B]tunç bey dogru söylüyorda onu dinleyen yönetim nerde bizim yönetim bekliyor elalem istedigini alacak bizde nerd kıytırık nerde beleş topçu var onları alacagız sonrada bu taraftarı takımı desteklememekle suçlyacaksın[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:04. |