![]() |
PETKOVİÇ’E CEZA
Sivasspor Yönetim Kurulu Kayseri maçında yaptığı gereksiz hareket nedeniyle takımını 10 kişi bırakan Petkoviç’e para cezası verdi.
Sivasspor’un en tecrübeli ve Turkcell Süper Lig’inin en az gol yiyen kalecilerinden olan Petkoviç’e Sivasspor Yönetim Kurulu, Kayseri maçında yaptığı amatörce hareketinden dolayı 10 milyar para cezası verdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Sivasspor Yönetim Kurulu, “Petkoviç ilk yarıyı kapattı. Son derece gergin geçen maçın havasından kaynaklanan nedenden dolayı Kayseri maçında gereksiz bir hareket yaptı. Bu nedenle Kırmızı kart gördü. Takımını da 10 kişi bıraktı. Bu nedenle de Petkoviç’e 10 milyar para cezası verdik”dediler. |
Kalemicimizi korumamız gerekiyor ama yapılan harakette ortada.Yönetim haklı bence. İnşallah birdaha tekrarlamaz böyle gereksiz bir haraketi Petkoviç
|
Petkova ceza verilmesine ben sahsen karsiyim
Reflex olayi oldu o pozisiyonda Hakemin yanis kararina kurban gitti [IMG]http://img236.imageshack.us/img236/612/petkovakirmizikart0rz.jpg[/IMG] |
bence hakem cok iyi mac yönetmis kimsenin bi sözü olmamasi lazim yapilan harakette ortada reflex felan kabul etmez bu is profesyonellik gerekir önemli olanda bu yapilan haraket amatörceydi kim olursa olsun cezasini görmesi lazim
|
[color=blue]MAÇ HARBİDEN ÇOK GERGİNDİ BİZ TRİBÜNLERDE DESTEK OLURKEN BİLE SABRIMIZ TAŞTI Kİ FUTBOLCULATIMIZ SAHADA NE YAPSIN ÇOK KÜFÜR EDİLDİ...[/COLOR]
|
[B]KURALLARA GÖRE DEĞERLEMDİRMEK GEREKİRSE VERİLEN CEZA NORMAL ŞERYATIN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ[/B]
|
gerekli cezayı almış.
bundan sonra yapmaz işallah. |
CEZA MEZA VERİLMEYECEKTİ ABİ..HEM MAÇTAN SONRA PETKO YU SAVUNUYOR YÖNETİM VE TEKNİK DİREKTÖR HEMDE CEZA VERİYORLAR ..İLGİNÇ...HEMDE ÇOK İLGİNÇ..
|
bence yonetım haklı cezasız bu ısler olmuyor
|
[QUOTE=kadir20]bence hakem cok iyi mac yönetmis kimsenin bi sözü olmamasi lazim yapilan harakette ortada reflex felan kabul etmez bu is profesyonellik gerekir önemli olanda bu yapilan haraket amatörceydi kim olursa olsun cezasini görmesi lazim[/QUOTE]
Katiliyorum! Eger profesyonelsen,etkilenmemen gerekir.Yoksa isimiz zor,her küfür edilen macta kirmizi kartlar kacinilmaz olur... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:02. |