SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Beykan Şimşek İddialı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39252)

SivasSpor.Com 08.07.2015 06:37

Beykan Şimşek İddialı
 
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=45925&token=19423[/IMG]

Sivasspor'un Fenerbahçe'den renklerine kattığı genç oyuncu Beykan Şimşek, "Takımda sürekli oynamak istiyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı beyazlılar daha sonra açma-germe hareketleri yaparak pas çalıştı. Sivassporla 2 yıllık sözleşme imzalayan Litvanyalı kaleci Ernestas Setkus da bugün takımla birlikte antrenmana çıktı.

Medicana Sivasspor'un Fenerbahçeden aldığı forvet oyuncusu Beykan Şimşek, antrenman öncesi açıklama yaptı. İddialı değerlendirmeler yapan Şimşek, "Sivasspor'a 4 yıllık bir imza attım. İnşallah iki taraf için de hayırlısı olur. Buraya geldim ve elimden gelen herşeyi yapmak için hazırım. İnşallah Sivasspor camiası için hayırlı bir oyuncu olurum. İnşallah beraber güzel şeylere imza atarız. Bende takıma katkı sağlamak için elimden gelen her şeyi Sivasspor için vermeye hazırım. Genç bir oyuncuyum. Her genç oyuncu gibi benim de hedeflerim var. Takıma yeni katıldım. İlk öncelikli hedefim takımda sürekli oynamak istiyorum. Benimle beraber Sivasspor'un da yükselmesini istiyorum. Ondan sonra da daha güzel şeylere imza atarım inşallah" dedi.

Kizilirmak58 08.07.2015 07:41

Cevap: Beykan Şimşek İddialı
 
yerinde genç dinamik transfer faydalı olacaığıan inanıyorum yeni yiğidonun

çorluluyiğido 08.07.2015 11:00

Cevap: Beykan Şimşek İddialı
 
bu takımda artık kimsenin yeri sağlam değil.atıf takımda kalırsa atıfın bile değil.sergen oynayana formayı verir.eğer kendini de gösterirse bir ozan tufan çıkarabiliriz.hakan ve mehdi giderse bjkden eslemin gelmesini isterim.17 yaşında ve çok kaliteli.ama şenol hoca gibi bir kişinin kolay bırakıcağını sanmam.gaspar da çok genç onu da ilerde iyi paraya satabiliriz.

sevdamcihad 08.07.2015 11:29

Cevap: Beykan Şimşek İddialı
 
Fenerbahçe bu oyuncuyu yetersiz görmüş. Beyinlerine oksijen gitmediğindenmidir nedir bilinmez ama. Beyhan yetenekli ve ileride iyi paralara satılabilecek bir oyuncu.Hayırlı olsun Camiamıza

teyfikyasir 08.07.2015 18:15

Cevap: Beykan Şimşek İddialı
 
Bizim taraftarimiza sasiriyorum. Transfer transfer diye krizlere giriyoruz. Alin size transfer. Iki gunde yapilan yorum sayisi uctu. Bu yorumla dort oluyo. Sorun Beykan in Turk olmasimi. Neden ilgisiz kaldik bu kadar. Eminim bu cocuk bizde parliyacak. Ama uzerinde durulursa. Sergen hocaya bu konuda guveniyorum. Turk futbolununda gelecegini dusunerek Beykana sans verecektir. Takim icin onemli bir alternatif olacak. Bulent hoca zamaninda onur tuncer diye bi on liberomuz vardi. Bizden baska hic bir takimda oynayamayacak ama bizim icin onemli. Iste Sivasspor boyle bi takim sayin hemserilerim. Sahip cikalim degerlerimize. Bu saatten sonra beykan bizim evladimizdir. O kadar takim icinde bizi yercih ettigi icin tesekkur ederim. Bagrimiza basmakta bizim gorevimiz. Vesselam.

abdurrahim_58 08.07.2015 20:17

Cevap: Beykan Şimşek İddialı
 
Sivasımıza çok faydalı olacaktır. Ben serbest kaldıkları gün sohbete ismini yazınca tepki almış Fener"in çürüğünü takıma yakıştırmakla itham olunmuştum. Demek ki Sergen Hoca da parlak bir gelecek gordu ki transfer edildi.

cılgınsivas58 08.07.2015 23:34

Cevap: Beykan Şimşek İddialı
 
işallah faydası olur ama pek zannetmiyorum işallah yanılırım

ihtiyar yiğido 09.07.2015 00:23

Cevap: Beykan Şimşek İddialı
 
[B][I]Beykan Şimşek ile 4 yıllık anlaşma yapılması güzel, çünkü genç ve gelecek vadeden bir futbolcu, ilk bir iki sene faydalanamasak bile diğer iki sene bayağı tecrübe kazanmış ve değerini katlamış olur [/I][/B]

yigit 2013 09.07.2015 16:18

Cevap: Beykan Şimşek İddialı
 
Beykanin işini belli ki sağlam birileri yapmış yoksa bu takımda oynayabilecek bir oyuncu degil


WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:20.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005