SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Mehmet Nas Belediyespora mı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39271)

Rallim58 13.07.2015 14:30

Mehmet Nas Belediyespora mı?

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=45949&token=52323][img]http://resimzade.com/Show.html?i=45949&token=52323[/img][/url]

[B][FONT="Comic Sans MS"]Sivassporumuz taraftarlarının gönlünde taht kuran Mehmet Nas'ın adı, 2.lig temsilcimiz Sivas Belediyesporla anılmaya başlandığı bilgisi geliyor.

Teknik direktör Mehmet Şahan; "Kırmızı grupta yer alan takımımıza gerekli transferleri yapacağız, bu transferlerde tecrübeli futbolcuları kadromuza katmak istiyoruz" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Kırmızı grubun Beyaz gruba nazaran daha güçlü bir grup olduğu savunulurken Yiğidolarında yakından tanıdığı ve takıma ağabilik yapabilecek karakterde olan Mehmet Nas'ın bu görevi geri çevirmeyeceği düşünülüyor. Sivas'tan evli olan Mehmet Nas, Sivasspordan ayrılırken; "Sivas'tan ve Sivasspordan ayrılmak çok zor ama yapacak birşey yok, takdir bu yönde yiğidolar haklarını helal etsin" şeklinde açıklamlarda bulunmuştu.

Mehmet Nas'ın Sivas Belediyespora transferinin gerçekleşip gerçekleşmemesi önümüzdeki günlerde yapılacak ikili görüşmeler sonrasında netlik kazanacak.[/FONT][/B]

bahbaba58 13.07.2015 14:40

Cevap: Mehmet Nas Belediyespora mı?

Sivas Belediyespor 2.lige çıktığı an içimden Mehmet Nas ve Uğur Kavuğun gelmesi geçti inşallah birinin transfer haberini duyduk şimdi sıra Uğur Kavukta

Bu adam gibi adamların Sivas Belediyespor Forması Altında İzlemekten Zevk Duyarız...

Rallim58 13.07.2015 15:01

[QUOTE=bahbaba58;950408]Sivas Belediyespor 2.lige çıktığı an içimden Mehmet Nas ve Uğur Kavuğun gelmesi geçti inşallah birinin transfer haberini duyduk şimdi sıra Uğur Kavukta

Bu adam gibi adamların Sivas Belediyespor Forması Altında İzlemekten Zevk Duyarız...[/QUOTE]

[B]Adam gibi adam diye tabir ettiğimiz 3-5 isimden biridir Mehmet Nas...

Ulaş'ta Sivasspor.Com adına dağıtılan formalar esnasında yakından tanımıştım kendisini, samimi ve düzgün karaktere sahip bir kardeşimiz.

Yiğidoların çoğu O'nun gitmesine üzülmüştü. İnşaallah Sivas Belediyespor ile anlaşma sağlanır da yeniden Sivas'ta spora hizmet eder.

Şu anda Gaziantep Belediyesporda mukavelesi 31.05.2015 itibariyle bitmiş yazıyor transfermarkette...

[/B]

ihtiyar yiğido 13.07.2015 16:05

[B][I]Sivas Belediyespor'un, Mehmet Nas'ı transfer hamlesi, hedefinin 1. lig olduğunu gösteriyor, hadi hayırlısı güzel transfer haberleri bekliyor ve Belediyesor'a başarılar diliyorum [/I][/B]

keko 58 13.07.2015 16:06

[QUOTE=bahbaba58;950408]Sivas Belediyespor 2.lige çıktığı an içimden Mehmet Nas ve Uğur Kavuğun gelmesi geçti inşallah birinin transfer haberini duyduk şimdi sıra Uğur Kavukta

Bu adam gibi adamların Sivas Belediyespor Forması Altında İzlemekten Zevk Duyarız...[/QUOTE]
[B]
Yazilari katiliyorum sadece Ugur Kavuk haric :D

gercekten Mehmet Nas süper Oyuncuydu cünkü geline ve gidene her zaman sahada yapiyordu hatta özledim kendise Insallah yakin da Belediyespor Formasiile göreceyiz ;)[/B]

bahbaba58 13.07.2015 16:14

[QUOTE=keko 58;950423][B]
Yazilari katiliyorum sadece Ugur Kavuk haric :D

gercekten Mehmet Nas süper Oyuncuydu cünkü geline ve gidene her zaman sahada yapiyordu hatta özledim kendise Insallah yakin da Belediyespor Formasiile göreceyiz ;)[/B][/QUOTE]

Keko kardeşim Uğur Kavuğun oyun stili beğenmeyebilirsin saygı duyarım ama o kişi yıllarca kaptanlık yaptı bu takımda ve oda giderken bi yanım SİVASLI olarak gidiyorum dediydi gerçekten onu yakından tanıma fırsatı buldum çok yardımsever ve cana yakın biri ayrıca adamlığınıda geçen sene kayserispor istemesine rağmen gitmemesi ben SİVASSPOR'DA kaptanlık yapmış biri olarak ezeli rakipte oynayamam diyerek teklifi reddeti ve inegölspora gitti belki paragöz biri olsa o teklifi kabul ederdi bu ince davranıştaki adamlığı beni mest etti

ankastre 13.07.2015 16:29

Valla gardaşlar ne yalan deyip adabın dibi deniyorya işte eyle birşey.İnşallah gıllık edip almamazlık etmezler. Memmet gibi adam Belediyespora her zaman lazım adam gibi adam. Hemide eşide Zaralımı ne olacakdı.

tavatir 13.07.2015 18:43

Elazığ'da, Antep'te bile takip ettim. Bizde ayrı yeri var Mehmet Nas'ın. Keşke Ertuğrul da gelse. Hem karakterleri hem de sporculukları tartışılmaz isimler.

Rallim58 14.07.2015 00:01

[QUOTE=tavatir;950441]Elazığ'da, Antep'te bile takip ettim. Bizde ayrı yeri var Mehmet Nas'ın. Keşke Ertuğrul da gelse. Hem karakterleri hem de sporculukları tartışılmaz isimler.[/QUOTE]

Mehmet Nas gibi duzgun karakterli ve tecrubeli futbolcu hemde sozlesmesi sona ermis futbolcu zor bulunur.

Sivasi ve taraftari bilen Sivasin enistesi kaliteli bir futbolcuyu Belediyesporun kacirmamasi lazim.

Abdullah DuMaN 14.07.2015 03:26

Mehmet Nas Uğur Kavuk bu iki isminde gelmesini isterim Uğur Kavuk'un futbolculuguna bisey demem ama çok mütevazı bir insan

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:44.