![]() |
Başsağlığı...
Sitemizin sevilen üyelerinden, benim de kişisel olarak tanımaktan büyük onur duyduğum, ciddi bir Sivasspor taraftarı olan, Saygıdeğer [B]Necmeddin Özbek[/B] Abimizi kaybettik, cenazesi ikindi namazı ardından Karşıyaka'dan kaldırıldı. Sevgili Salim58 abimizin de kayınpederidir kendileri, taziye için Karşıyaka'daki ev adresini bu sayfanın altından daha sonra alabilirsiniz.
Allahtan Rahmet Yakınlarına Başsağlığı dilerim... |
Cevap: Başsağlığı...
[B][I]Merhum yiğido kardeşimiz, Necmeddin Özbek'e ALLAH'dan Rahmet diliyorum, mekani Cennet olsun Ailesine, yakınlarına ve Salim58 rumuzlu kardeşime başsağlığı diliyorum, ALLAH sabırlar versin.[/I][/B]
|
Merhuma Allah´dan rahmet diler,Salim58 arkadasimiza ve yakinlarina metanetli olmalarini Allah´dan niyaz eylerim.
|
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Kederli ailesinede sabırlar diliyorum.
|
Adres: Karşıyaka Mah. Gölet Cad. No:33 Sivas
|
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun.. Merhum'a Allah'tan rahmet diler, Kederli ailesine ve Salim Ağabey'ime de sabr-ı Cemil niyaz ederim..
|
Allah rahmet etsin.
|
[B]ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun...[/B]
|
Allah rahmet eylesin. Sivaslilar.net sitemizde kendisiyle muhabbetimiz tartışmamız atışmamız vs. olmuştu. Mekanı cennet olsun Necmeddin amcanın. Başta Salim abi olmak üzere yakınlarına sabır dilerim
|
Merhum abimize rahmet,Salim bey ve ailesine başsağlığı dilerim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:48. |