SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Yiğido Cezalı mı?... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39321)

Rallim58 05.08.2015 11:46

Yiğido Cezalı mı?...

[url=http://hizliresim.com/DR63v1][img]http://i.hizliresim.com/DR63v1.jpg[/img][/url]

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 04.08.2015 tarih ve 2 sayılı toplantısında 01.08.2015 tarihinde yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatının geçici 1. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verilmiş ve infazı tamamlanmamış cezaları lehe hüküm çerçevesinde re'sen yeniden değerlendirilmesi sonucunda almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir....

.....

5- PFDK'nın 02.06.2015 tarihli 99 sayılı toplantısında; 30.05.2015 tarihinde Sivas 4 Eylül Stadında oynanan MEDICANA SİVASSPOR - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında MEDICANA SİVASSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı FDT'nin 53/2. maddesi uyarınca TRİBÜN KAPATMA ve 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiş cezanın infazı tamamlanmamıştır. 01.08.2015 tarihinde yürürlüğe giren Futbol Disiplin Talimatının geçici 1. Ve 53. maddesi uyarınca daha önce verilen cezanın 150.000.-TL PARA CEZASI olarak değiştirilmesine, [B][U]cezaya neden olan tribün veya tribünlere ilgili müsabakada giriş yapan taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi[/U][/B] uygulamasının devamına,

şeklinde kararı TFF sitesinde dün yayınlanmıştır...

Rallim58 05.08.2015 11:51

Cevap: Yiğido Cezalı mı?...

Yönetimden, taraftarı aydınlatıcı bilgi vermesi yönünde açıklama yapması bekleniyor...

Maratondan, yeni sezonda da kombine alan, Trabzon karşılaşmasında hiçbir suçu olmayan taraftarların da kafası karışık...

[B]- Maratona kombine sahibi taraftarlar giriş yapacak mı yapamayacak mı?

- Yiğido sezona cezalı mı başlayacak?[/B]

badof58 05.08.2015 12:05

Federasyon tüm saha kapatma cezalarını kaldırmamış mıydı zaten ..

rmznshn 05.08.2015 15:53

Maalesef geçen sezon trabzon maçında maraton tribünde olan herkes gs maçına giremeyecek. Yeni kombine alanlar maça gidebilecekler federasyonun yazısı gayet açık yapacak bir şey yok yanlış olan şu federasyon tribün kapatmayı para cezasına dönüştürüyor ama taraftar yine ceza çekiyor

Burak Çimen 05.08.2015 15:58

[B]Eğer ceza kalktıysa:

Maraton tribününden herkes biletini kombinesini alıp girebilir

Eğer ceza kalkmadıysa:

Trabzonspor maçında maratona bilet alıp girenler Galatasaray maçında maça giremeyecekler. Diğerleri istediği tribüne girebilir. [/B]

ihtiyar yiğido 05.08.2015 16:15

[B][I]Küfrederek kendi egosunu tatmin edenlerin kulübe verdiği zarar ortada, sorsan güya bu taraftarlar kulübü seviyor. Derler ya [COLOR="Blue"]''dilim ne çekiyorsam senin yüzünden''[/COLOR] diye.
Kulüpte ne ceza alıyorsa diline sahip olamayan bu küfürbazların yüzünden. [/I][/B]

rmznshn 05.08.2015 16:36

Yönetimin bir an önce tahkime başvurması gerekir

Rallim58 05.08.2015 20:03

[B][FONT="Century Gothic"]Bugüne kadar savunmaya çalıştığım Sivasspor yönetimi, bir açıklama dahi yapamayarak acziyetini göstermiştir. Gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacak, taraftarı bilgilendirecek bir "sesimiz" olmamıştır.

Uygulama gayet açık iken;

Bizleri bu duruma getiren, edepten, hayadan, ahlaktan uzak, evladım yaşından kat be kat küçük ne idüğü belirsiz, sokak kültürü alarak yaptığı galiz küfürler nedeniyle tribünün kapatılmasına vesile olan yaratıklar, Allah sizi dilediği gibi yapsın, "hakkım size haram olsun" diyorum bunu demekten çok başka şeyler de demek geliyor ama banlanırım diye söylemiyorum ama anlamışınızdır.

Suçumuz maratondan kombine mi almak?

Yazıklar olsun size...[/FONT][/B]

bugra5858 05.08.2015 20:31

Arkadaşlar ben geçen sezonki Trabzon maçında maratondaydım. Kartım bir maçlığına mı bloke olacak yoksa ben bütün sezon mu giremeyeceğim maçlara ?

A.Turan Korkmaz 05.08.2015 21:16

[QUOTE=Rallim58;952164][B][FONT="Century Gothic"]
Uygulama gayet açık iken;

Bizleri bu duruma getiren, edepten, hayadan, ahlaktan uzak, evladım yaşından kat be kat küçük ne idüğü belirsiz, sokak kültürü alarak yaptığı galiz küfürler nedeniyle tribünün kapatılmasına vesile olan yaratıklar, Allah sizi dilediği gibi yapsın, "hakkım size haram olsun" diyorum bunu demekten çok başka şeyler de demek geliyor ama banlanırım diye söylemiyorum ama anlamışınızdır.

Suçumuz maratondan kombine mi almak?

Yazıklar olsun size...[/FONT][/B][/QUOTE]
Her kelimesine Katılıyorum. Ek olarak birkaç şey Söylemek isterim. Öncelikle bu küfürbaz güruhu ben Sivasspor taraftarı olarak kabul etmiyorum zaten. Bunlar, yalnız kendi nefislerini tatmin için stada gelirler. O maçın daha ilk başlarından itibaren toplu biçimde 'Hırsız hakem ' diye bağırdılar. Hakem, ister istemez rakip lehine düdüğe başladı tepki olarak.Yani, onun işini kolaylaştırdılar. Zeka düzeyleri o denli düşük ki '... gol, gol, gol' gibi daha esprili tezahüratlar etseler hem mesaj yerine ulaşacak hem de ceza almayacağız. TFFnin asıl yapması gereken kamera kayıtlarıyla o küfürü edenleri tek tek tespit ettirip ceza miktarı olan 150bin lirayı onlara ödetmek ve daha uzun bir süre maçlardan men etmektir. Bütün Tribünü mahkum etmek kolaycılıktır. Hadi erkekleri geçtim, orada bulunan kadın ve kız çocuklarını da men ediyor bu karar.
Askerde bir ara iki asker hata yapınca bütün bölüğün haftasonu izni iptal oluyordu. Bu ona benzedi.
Neyse, biraz garip gelecek ama tek tesellim, o güruhun da GS maçına giremeyecek olması. Belki içlerinden bazıları ders alır kimbilir. Küfürbazların Yüzünden maratonda olan kombinemi yenilemedim. Vipten seyredeceğim takımımı. Geçen sezon bütün maçlarda toplu küfür edilmemesi için çabalayan biri olarak yoruldum.Sayıları o kadar çok ki baş edemedim. Benden bu kadar.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:03.