SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sergen YALÇIN : Kazanmak için çıkacağız... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39329)

adres58 10.08.2015 21:33

Sergen YALÇIN : Kazanmak için çıkacağız...

[IMG]http://images.performgroup.com/di/library/Goal_Turkey/18/fd/sergen-yalcin-sivasspor_diatkxvlbfe01msa02havjbcf.jpg?t=-1737111354&w=620&h=430[/IMG]

[B]Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın Galatasaray maçı öncesinde "Evimizde oynayacağız ve sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.[/B]
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.

Sergen Yalçın, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın güçlü bir ekip olduğunu belirterek, "Süper Kupa'yı kazanmış, şampiyon olmuş bir takım, maç tabi ki zor geçecek. Galatasaray'ın iyi kadrosu var ve zor bir maç olacağını düşünüyoruz. Evimizde oynuyoruz ve sahaya kazanmak için çıkacağız" diye konuştu.

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Yalçın, "Hazırlık maçlarında çok başarılı olamadık. Bunun birçok sebebi var, sürekli antrenman yaptığımız için oyuncularımız yorgundu. Belirli bir seviyenin üzerindeki iyi takımlarla oynadık. Zaman zaman bu maçların belirli bölümlerinde çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini anlatan Yalçın, Galatasaray maçıyla lige iyi bir başlangıç yapmayı planladıklarını dile getirdi.

[B]Yabancı transferinde sıkıntılar yaşadık.[/B]
Takıma, yerli oyuncular takviye ederek kadroyu güçlendirdiklerine dikkati çeken Yalçın, şunları kaydetti:

"Yabancı oyuncu konusunda biraz sıkıntı yaşadık. Almamız gereken en az iki tane yabancı oyuncu var, maalesef şu anda onları takıma katamadık. Transferin bitmesine uzun bir süre var, uğraşıyoruz. Hem bütçeye, hem bize uygun oyuncu bulmak biraz zor. Uzun zamandır uğraşıyoruz ama henüz bir çözüm sağlayamadık, inşallah sağlarız."

[B]Hazırlıklar sürüyor.[/B]
Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Açma ve germe hareketlerinin ardından idman iki grup halinde pas çalışmasıyla devam etti.

Defans oyuncusu Ziya Erdal, omzundaki sakatlık nedeniyle takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanın bir bölümünü Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar ile asbaşkanlar Faruk Taşseten, Mehmet Ali Topal ve Mehmet Boyraz da izledi.

[URL="http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2015/08/10/14330842/sergen-yal%C3%A7%C4%B1n-sahaya-kazanmak-i%C3%A7in-%C3%A7%C4%B1kaca%C4%9F%C4%B1z"]KAYNAK[/URL]

58g0kberk58 10.08.2015 21:56

Cevap: Sergen YALÇIN : Kazanmak için çıkacağız...

bilmediğimiz bisey söyle be hocam :(

ihtiyar yiğido 10.08.2015 22:12

[B][I]Sergen hocam hiçbir takım mağlup olmak için çıkmaz, elbetteki galibiyet için çıkacağız, aksini düşünmek bile, transferler de sükut-u hayale uğramış biz taraftarlara 2. Bir hayal kırıklığı olur ki, daha sezon başında taraftarın şevki kırılır, dolmayan tribünlerimiz dahada boşalır.[/I][/B]

sivasfutbol 10.08.2015 23:08

Sergen hocada taraftarla dalga geçmeye başladı sivastan 10 gömlek üstün olan bursa bile yenemedi gs yi bu oyuncu kadrosu ilemi yeneceksin fark yiyipte türkiyeye madara olmayıyalım yenileceseniz bari 2 farklı mağlup olun bari transfere gelince 1. liğde forvet varsa onlardan yapın bari transferi parayı vermezseniz kimse sivasspora gelmez sivassporun yönetiçileri ne kadar uyanıklarki hem iyi hem ucuz veya beleş oyuncu getirmeye çalışıyorlar. öyle 3 köfte 5 kuruşa yok ne kadar o kadar köfte sivasspora yazık oluyor vizyonsuz iş bilmez yöneticiler yüzünden liğden düşebilr acil önlem alınmalı yoksa çok geç olacak ziya sakat ziyanın yerine oyuncu orta sahaya ve forvete oyuncu alınması gerekiyor.

teyfikyasir 11.08.2015 10:47

Tuttugu takiminin, yonetimini, teknik direktorunu, teknik ekibini, oyuncusunu, top toplayicisini, ivirini, zivirini, bukadar begenmeyen baska bi taraftar toplulugu oldugunu zannetmiyorum. Bakin dikkat edin elestiren demiyorum, begenmeyen. Ayiptir ya. Bi kere destek oldunuzmu arkadas. Takimin formasini bile begenmeyip sacma sapan laflar soylendi, antreman fotosunda batuhanin oturma sekline laf soylendi. Artik yorum bile yapmiyorum. Kombine sayisi daha ikibinlerde dolasirken koca Sivas sehrinde girip burda ahkam kesmeyin. Ben burda hic kimsenin futbolu Sergen Yalcin dan daha iyi bildigini zannetmiyorum. Adamin elinde iyi kotu bi kadro var ve onunla biseyler yapmaya calisiyo. O adam bile Sivasli olmadigi halde birakip kacmadi, sirtini donmedi, size ne oluyo ya. Iki bin taraftar var oda gitmesin. Basaksehir gibi taraftarsizda is yapar bu takim. Bu yorumu yaptim diye simdi mecnun baskan bana kesin kombine verir. Beles kombineyide kaptim hadi yine iyiyim.

sivasfutbol 11.08.2015 12:23

[QUOTE=teyfikyasir;952528]Tuttugu takiminin, yonetimini, teknik direktorunu, teknik ekibini, oyuncusunu, top toplayicisini, ivirini, zivirini, bukadar begenmeyen baska bi taraftar toplulugu oldugunu zannetmiyorum. Bakin dikkat edin elestiren demiyorum, begenmeyen. Ayiptir ya. Bi kere destek oldunuzmu arkadas. Takimin formasini bile begenmeyip sacma sapan laflar soylendi, antreman fotosunda batuhanin oturma sekline laf soylendi. Artik yorum bile yapmiyorum. Kombine sayisi daha ikibinlerde dolasirken koca Sivas sehrinde girip burda ahkam kesmeyin. Ben burda hic kimsenin futbolu Sergen Yalcin dan daha iyi bildigini zannetmiyorum. Adamin elinde iyi kotu bi kadro var ve onunla biseyler yapmaya calisiyo. O adam bile Sivasli olmadigi halde birakip kacmadi, sirtini donmedi, size ne oluyo ya. Iki bin taraftar var oda gitmesin. Basaksehir gibi taraftarsizda is yapar bu takim. Bu yorumu yaptim diye simdi mecnun baskan bana kesin kombine verir. Beles kombineyide kaptim hadi yine iyiyim.[/QUOTE]
iyi güzel konuşmussun da beğenmediğin başakşehirin arkasında bütcesi 2 milyar doları bulan ist büyük şehir belediyesi var sivasın 2ooo tane taraftarı var o arkadaşlar yönetim istifa diye bağırmasa idiler şimdi bankasyada olacaktık.korkarımki bu yıl onlarıda bulamayacak sivassporum artık yöneticiler maratona oturur takımı destekler zaten sivasspor yönetimi taraftar istemiyor kendileri calar oynarlar. (bu arada ben 3 tane kombine aldım 1 maratondan B blok N sırası koltuk nosunu söylemiyim 2 adette kale arkası gar yinede maçlara gideceğim takımın bu hale getirilmesine üzülüyorum.)

B.Demirci 11.08.2015 12:48

Sergen hocam. İyi niyetinize inanıyoruz. Tabi ki istediğiniz futbolcular transfer edilemedi. Bu tamamiyle maliye ve yönetimle ilgili. Transfere gelince çok transfer yapmak iyi takım olmak anlanına da gelmiyor. Örnek Trapson spor, 1461 trapson'a 2-0 yenildi. Avrupadanda çeyreği dahi olmayacak bir Makedonya takımına elendi gitti. Mühim olan takım olmak. Takım olmak işte orda sizin rolünüz büyük. Takım ruhunu verecek olan onları bir amaç uğruna mücadele ettirecek olan sizsiniz. Tatlı sert kişiliğinizle. Takımın olmazsa olmazlarından hiç taviz vermeyecek yönetiminizle takımı koşturup mücadele ettirecek olan sizsiniz. İşiniz kolay değil ama imkansız da değil. Fazla lafa ne hacet. Biz bu takımın çeyreği dahi olamayacak kadroyla iki yıl üst üste şampiyonluğa oynadık.. At sahibine göre kişner diyerek saygılarımla tüm Yiğidolara başarılar diliyorum..

Abdullah DuMaN 11.08.2015 22:20

Hazırlık maçlarında sıfır çektik bakalım bu maç nasıl geçecek çok merak ediyorum

umitfidan 11.08.2015 22:30

[QUOTE=Abdullah DuMaN;952560]Hazırlık maçlarında sıfır çektik bakalım bu maç nasıl geçecek çok merak ediyorum[/QUOTE]

Dün tv58de ki programda çok iyi bir konudan bahsettiler. Süperlige çıktığımız sezon hazırlık maçlarının hepsini kaybedip bir de maçın birini 11-0 kaybetmişiz(12-13 yaşındaydım ben hatırlayamıyorum o maçları). Şampiyonluğa oynadığımız senede kimsenin takımdan bir beklentisi yoktu, oyuncuların sırtında bir baskı yok şu an çok daha rahat çıkacaklardır sahaya. Herkesi şaşırtıp bu sene avrupaya bile gidebiliriz, oyuncularımızın hepsi potansiyeli olan oyuncular hepsi sıçrama yapabilecek isimler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:09.