![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://fs1.directupload.net/images/150815/t39ywocf.jpg[/IMG]
Galatasaray ile 2 - 2 berabere kaldığımız maçı değerlendirelim [B]Maçta göze çarpanlar : ?[/B][B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B] [B]Maçın en iyisi kimdi : ?[/B] [B]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/B] [B]Yeni Transferlerimiz hakkında görüşleriniz neler : ?[/B] |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
[B][I]Sivasspor çok güzel bir oyun sergiledi maçı yine eski oyuncular sırtladı yeni transferler uyum sağladıkça takım daha güzel olacak. birınci yarı çok çalıştık ikinci yarı performansımız biraz düşünce Galatasaray, ilk gol ofsayıttan olmak üzere iki gol atınca bir puana razı olduk.
Takımda yardımlaşma ve paslaşma üst seviyede bugun tam bir takım oyunu oynadık çok bol pozisyonlar harcadık, son vuruşlarda beceriksizdik. Aatıf gitsin diyen arkadaşlar herhalde mahcup olmuştur diyorum ben bu takımı Aatıfsiz düşünemiyorum. Ayrıca maratonda yekta Sivassporla anlaştı diye söylendi[/I][/B] |
Evet batuhan efendi gezdiği sürece bi mok olmaz....yazık
|
[B][I]Mecnun başkan Galatasarayın orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş ile anlaştık diye söyledi[/I][/B]
|
Acilen 1 değil 2 forvet lazım batuhan la hiçbir şey olmaz giden 3 puana çok üzüldüm
|
bu sivasspor hayatta dusmez ama bizden daha da fazlasi olmaz bu gidisle
|
Arefeyi gördük bayramı yapamadık sağlık olsun
|
[B][I]Galatasaray maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, transfer dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Otyakmaz, Galatasaraylı orta saha Yekta Kurtuluş ile anlaştıklarını açıklarken, Brezilyalı stoper Da Costa'nın da Olympiakos yolunda olduğunu belirtti.[/I][/B]
|
iyi oynamadık ama özellikle ilk yarı iyi mücadele ettik. takım aatıf'ın eline bakıyor hala. batuhan ve burhan çok etkisizdi ben abalo ile bir değişiklik bekledim ama hoca yapmadı
|
Forvet.ortasaha. transfer
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:20. |