![]() |
Otyakmaz hakemden şikayetçi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46050&token=36544[/IMG]
Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray maçında galibiyeti hakem hataları nedeniyle kaybettiklerini savundu. Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında sahasında 2-0 öne geçtiği maçta Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Medicana Sivasspor’da hakeme tepki var. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, önemli pozisyonlar yakaladıklarını ama farkı açamadıklarını söyledi. Ofsayttan gol yediklerini belirten Otyakmaz, şu değerlendirmelerde bulundu: “Geriye çekildik ve maalesef ikinci gol de geldi ve bir puanla bu maçı bitirdik. Takımın oynadığı oyundan memnunum ama 3 puan almak işten bile değildi. Sezonla birlikte maalesef hakem hataları sezonunu da, ilk maçta böyle bir cümle kurmak istemezdim ama hakem hataları sezonunu da açmış olduk. Bir penaltımızın verilmediğini bir de bir golün çok net ofsayt olduğunu gördüm önümüzdeki televizyondan. Maalesef 2 puan elimizden uçtu gitti.” [B]BEN KENDİ GÖZÜMLE GÖRDÜM[/B] Otyakmaz, “Hakem hatalarıyla ilgili bir önlem alacak mısınız?” sorusu üzerine ise şunları kaydetti: “Hakem hataları her zaman olur o konuda bir diyeceğim yok ama son maçları da da hakem hatalarıyla kapatıp yine sezonu. 3 puan alacağız, Galatasaray galibiyeti, kendi sahamızda iyi bir başlangıç, iyi bir moral. Bu çok önemliydi bizim için ama maalesef olmadı. Ben kendi gözümle gördüm golün ofsayt olduğunu. Bir de penaltı söz konusu. Olmadı ne yapalım? Nasıl biz tam olarak hazır değilsek, 2-0’dan maçı 2-2’ye ofsayt da olsa çevirebiliyorsak, hata yapıyorsak hakemlerde hata yapabilirler, normaldir. İnşallah onlara da bu yıl iyi bir sezon, hatalarının az olduğu bir sezon diliyorum.” Amkspor |
Cevap: Otyakmaz hakemden şikayetçi
Başkan burada haklı ona lafım yok fakat ben şahsım olarak hakemden çok batuhana kızgınım ... Hakemler her zaman aleyhimize çalıyor ama Batuhanin bu kadar fırsat harcaması affedilemez acilen iyi bir golcü ile anlaşmalıyız
|
Başkan sonuna kadar haklı ....
İstediğimiz kadar yazalım çizelim söyleyelim Anadolu takımlarına karşı her zaman İstanbul takımları korunur.Bu herkesin bildiği bir gerçek. Birisi bana hakem hatasından dolayı Anadolu takımına puan kaybeden bir İstanbul takımı söyleyebilir mi ? |
[B]Açıklama yerinde, ancak detayında önemli eksiklik var...
Açıklamanın neresinde, "Müsabakanın hakemi Barış Şimşek .................." sözcüğü geçiyor... Hiç bir yerinde yok... Bu haberi çok değil bir ay sonra okuyan birisi bu hakem kimmiş diyecek, araştırmaya gerek duyacak... Haberi yapan da bir o kadar eksik (AMKSpor) 5N1K lütfen... Başkanım, Allah aşkına sezon başında sesimizi yüksek çıkartmazsak sezon sonunu zor görürüz...[/B] |
bu hakem her maçımızda sonuca negatif etki etti
|
Tamam hakem sonucu etkiledi. Ancak biz de boş kalelere atamadık bu kadar pozisyona girip cinconu 5'leyemiyorsak bir kendimizi kontrol etmeliyiz..
|
[B][I]Hakem hatalarından en çok muzdarip olan takımların başında biz geliyoruz Sivasspor yönetimi, mhk nın hakem atamalarında maçlarımıza daha hakkaniyetli hakemlerin atanması için baskı yapmalı ve sesini yükseltmelidir, sessiz kalmak yapılan haksızlığı onaylamak anlamına gelir. her sezon yanlış hakem kararlarından dolayı 10-12 puanımız rakiplere gidiyor, örnek mi işte sezonun ilk maçı bir penaltımız verilmedi, ofsayttan bir gol gitti iki puan.[/I][/B]
|
başkanım özellikle ist takımları ile olan maçlarda hakkımız yenince sesiniz daha çok çıksın lütfen. birkaç gazeteciye birkaç köşe yazarına demeç vermek zor olmasa gerek. tabi mhk başkanını arayıp uyarmak da olmalı...
|
Baskanin hakem konusunda hakki var fakat bu isleri hakeme birakmamak gerek 14 kez kaleye sut 2 gol bunu hakem atacak dgildi forvert yok dimiyorda hakeme isi birakmak bizi yikar:confused:
|
yan hakem öyle bir yerde durmuşki pozisyonda ön tarafta 10 kişide ofsayt olsa görmesi mümkün değil bağıra bağıra gitti 2 puan
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:25. |