![]() |
Boye ile 3 yıl...
[IMG]https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/p235x350/11923558_10153081382685920_8456273294758258085_n.jpg?oh=dbfe83e4b5e0ff16926430d7c2813caf&oe=56772FD7[/IMG]
Sivassporumuz Ganalı stoper John Boye ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı. Gana milli takımının da futbolcusu olan 1.85'lik 28 yaşındaki Ganalı stoper John Boye aynı zamanda defansın sağında da görev yapabiliyor. Geçen sezonu Süper Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'da geçirerek, 23 karşılaşmada forma giyen John Boye 2 kez de rakip fileleri havalandırdı. 1987 yılında Akra'da dünyaya gelen Boye, kariyerinde; Heart of Lions FC, Rennes ve K. Erciyesspor formalarını giydi. [B]Sivasspor.Com Özel haberidir...[/B] |
Cevap: Boye ile 3. yıl
hayırlı uğurlu olsun ihtiyacımız olan bir transferdi.Başarılı olacağına inanıyorum...
|
Cevap: Boye ile 3. yıl
SİVASSPOR'umuza hayırlı olsun...
|
Cevap: Boye ile 3 yıl...
Hayirli olsun Sivassporumuza Yönetim costu, birde iyi bir golcü aldikmi tamamdir :)
|
[QUOTE=58YIGIDO58;953492]Hayirli olsun Sivassporumuza Yönetim costu, birde iyi bir golcü aldikmi tamamdir :)[/QUOTE]
Azcık daha sabret yiğido..:) |
Boşalan bölgeyi doldurmak için yapılan mantıklı bir transfer
Costa kadar etkili olmasa da sakat ve cezalı olduğunda iş görür. Bide bakmışsın Costa yı unutturmuş bize :D |
Hayırlı olsun çok iyi transfer artık gönül rahatlığı ile kafaya oynariz diyebiliyorum tskler yonetim
|
[B][I]Sabrın sonu selamettir, biz taraftarlar sabrettik şimdi de semeresini görüyoruz, yönetim coştu bikere daha güzel transferlerin sinyallerini alıyorum gibi.
Bu coşkuda GS karşı oynanan güzel oyununda etkisi var çünkü yönetim başarılı oyunu görünce çıtayı yükseltti transferler de gaza bastı, kaçın önümüzden yiğidolar tam gaz geliyor.[/I][/B] |
sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun
|
------------Batuhan
Aatif-------Beykan-------Cicinho -------Adem-----Yekta Erkan--Ümit----Ibrahim---BOYE -----------Setkus |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:52. |