![]() |
Başımız Sağolsun
Dağlıca'da hain pusuda şehit düşen 16 askerimize ve Iğdır'da yine kalleş bir saldırıda şehit düşen 12 polisimize yüce Allah'tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu vatanın polisine, askerine, birliğine, dirliğine kurşun sıkan herkesi rabbim Kahhar ismiyle helak etsin!
|
Cevap: Başımız Sağolsun
Rabbim şahadetlerini kabul etsin. Hepimiz Mehmed'iz pkk kalleşine yeteriz. Tarihsizler, soysuzlar, kansızlar sanmasın ki bu vatanı bölebilirler. Tek karış toprak vermeyeceğiz and olsun, şehitlerimiz cennette rahat uyusun.
|
[B][I]Zaman küçük hesaplar uğuruna bölünmek, fitne, fesat çıkarma zamanı değil, zaman bu güzel Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için birlik, beraberlik, kenetlenme zamanıdır.
Bu milletin tarihinde eşi ve benzeri olmayacak kadar kahramanlıklar vardır, Elhamdülillah işte biz o kahraman ecdadımızın torunlarıyız, öyle 3-5 Bin soysuza pabuç bırakmayız, bu onların son çırpınışlarıdır. Bu ülkenin gelişmesini, kalkınmasını hazmedemeyen dış güçler ve onların maşası olan, başta bölücü terör örgütü pkk ve iç destekçileri hezimete uğrayacaktır, hiç kımse gelen şehit cenazelerini görüp umutsuzluğa kapılmasın, o şehitler bu ülkenin bekası bu ülkenin ebedi var olacağının müjdesidir, çunkü ''Vatan uğurunda olen varsa Vatandır''. Kalleşçe, haince tuzak kurularak Şehit edilen kardeşlerimize Yüce Rabbimiz'den Rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. [/I][/B] |
Hainlere karşı birlik olma zamanı. Allah kahretsin bütün hainleri, vatanını satanları.
|
Allah cc bu kalleş kahpe vatan hainlerinin ve onlara yardım yataklık yapan çapulcuların bin türlü belasını versin inşallah
Vatan Millet Bayrak uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ruhunuz şad olsun |
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
Allah şehitlerimize rahmet eylesin kederli ailelerine sabır versin şerefsiz ve kanı bozukların namluları kendine dönsün Allah belalarini versin...
|
Bu arada bana tekrar yorum yazma gereği doğdu her konuya onlarca yorum yapılırken böyle bir konu açılmış ve beklenen tepki bana göre gelmemistir daha duyarlı olunmasini isterdim...
Çünkü biz sivasspor taraftarıyız poolat58 kardeşim Sağol konu icin. |
Bu sorunun artık demokrasi yolu ile çözülemeyeceğini herkes görmüştür umarım !
Bu vatan hainlerini ancak anladıkları yol ile yok edebiliriz ! Bu yüzden TSK gereğini acilen yapmalıdır ... |
[b]Tüm şehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyorum,mekanları cennet olsun,ailelerinede sabırlar diliyorum .[/b]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:47. |