![]() |
Bunun ahireti de var
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46214&token=21471[/IMG]
Hakkında beraat kararı verilen Medicana Sivasspor’un eski takım kaptanı Mehmet Yıldız, adaletin yerini bulduğunu söyledi. Sivasspor’da forma giydiği dönemde şike iddialarının gündeme geldiğini anımsatan Yıldız, “Biz kendimize inanıyorduk ve suçsuz olduğumuzu her zaman her ortamda dile getiriyorduk. Adalet yerini şimdi buldu. Kararı duyunca çok mutlu oldum” diye konuştu. Davanın ilk dönemlerinde, rakip takım taraftarlarının “şikeci” diye aleyhte tezahürat yaptığını anlatan Yıldız, “Şimdi ne diyecekler? Bize bunu yapanları Allah’a havale ediyorum. Bunun bir de ahireti var” ifadelerini kullandı. (Milliyet) |
Cevap: Bunun ahireti de var
Kaptan geçmiş olsun...
Türk futbolunu Dünyaya rezil edenler utansınlar... |
Biz seni gayet iyi biliyoruz kaptan
Elbet bir gün bu çamurun atanın yüzünde kalacağını da biliyorduk Sana ve ailene tekrar geçmiş olsun Her gittiğin yerde gururla terlettigin 58 numaranın hakkını basarilarinla vermeye devam edesin |
Degerli kardesimiz takimin kaptani Mehmet yildiz sizlere ve tüm sike ile suclanan lara gecmis olsun dileklerimizi sunuyoruz ve basarili bir hayat saglicakli ömür diliyoruz kaptanimiz biz sizlerden hepten memnun kaldik eger yasiniz ilerlememis olmasa bizler sizi tekrar sivassporda görmekten cok memnun kaliriz malisef zaman cok cabuk geciyor
|
Başta FANATİK G.Saraylı ve Trabzonsporlular olmak üzere, çoğu insan şu lafın ne kadar AĞIR ne kadar ÖNEMLİ ne kadar NAMUSLU bir laf olduğunu anlamadı :
" MAÇ SATAN KARISINI SATAR ! " Arkadaşlar - bu laf çok ağırdır, aksi ispat edilirse bu dünyada bu lafı söyleyen insan içine çıkamaz ! Hapis kurtarmaz bu lafı ! Dolayısı ile ben ve benim gibi MECNUN BAŞKANIN NAMUSUNA ÖLÜMÜNE İNANAN VE GÜVENEN insanlar haklı çıkmıştır ! Gerçi mahkemeden ne karar çıktığının benim için hiç bir önemi yoktur ! Güç kimde ise ona yarar karar çıkaran adaletten adalet olmaz ! Eğer ADALET olsaydı bu dava zaten açılmazdı bile ... Açık ve net şike yapanların, sırıta sırıta seyrettikleri bu dava komediydi ve oyun bitti ... |
Büyük kaptan gecmis olsun...
|
Satilmis paralelciler, yatacak yeriniz yok...
|
Kaptan sıkma canına olan oldu artık o sözleri sarf edenlerde haysiyet ve gurur olmadığından yüz kızarması beklemek çok saçma olur.
Biz seni çok iyi biliyoruz..... |
Sizin gibi adam gibi adamlardan hiç şüphe etmedik size çamur atan adam görünümlüleri tanıdığımız için
|
[I][B][FONT="Book Antiqua"]Sivasspor'un efsane futbolcusu Mehmet Yıldız !!!![/FONT][/B][/I]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:36. |