SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'un Umudu Beykan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39490)

SivasSpor.Com 30.10.2015 06:00

Sivasspor'un Umudu Beykan

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46280&token=52438[/IMG]

Okan Buruk, memnun kalmadığı Eneramo'nun yerine genç oyuncu Beykan'ı hazırlayacak.

Sivasspor’da Barrales’in çaprazlarının kopması, Batuhan’ın ise kadro dışı bırakılması büyük bir forvet zafiyeti ortaya çıkardı. Kırmızı- Beyazlılar’da takımın yeni hocası Okan Buruk, bu bölgede memnun kalmadığı Eneramo’nun yerine genç oyuncu Beykan’ı hazırlayacak. Bursa maçında sol kanatta oynayan genç futbolcunun Gaziantep karşısında forvette görev yapması bekleniyor.

Fanatik

anadolu5858 30.10.2015 07:31

Cevap: Sivasspor'un Umudu Beykan

Doğru bir karar.

Rallim58 30.10.2015 08:45

Yerinde ve doğru bir tesbit....

Okan ile fark farkedilecek gibi...

cengo64 30.10.2015 08:50

Eğer bu haberde en ufak bir doğruluk payı varsa ,Okan hakkında umudum yok olacak.Haa şu olabilir.4-6-0 oynayatabilir takımı.Ama Beykan ı tipik forvet oynatacam dediyse çok kötü.Forvette stoperler böcek gibi ezerler onu.

shang 30.10.2015 09:11

fizik olarak tek başına stoperlerin arasında çok ezerler beykanı ama defans arkasına koşu olarak pratikliği ile iş yapabilir bence duruma göre oynatılmalı

34MUAMMER58 30.10.2015 09:18

[b]Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum,berkantın iyi bir futbolcu olduğunu kabul ediyorum,ancak forvete koyup ,eneramoyu kesmek demek ,antepe gel bizi evire çevire yen git demek,hani eneramoyu kesip batuhanı koysa diyecemde oda yok,beykan çocuk yaw ,onu bit gibi ezerler ,eneramo sakatlıktan yeni çıktı ,belki bursa maçını onun atamadığı goller yüzünden kaybettik, onada eyvallah,ts maçında istatistikleri alt üst etmemizin,bursayı yenecek kadar oynamamızın nedeni eneramodur,sivasspor 1 kişi fazla oynarmış gibi oynadı ,farkındamısınız ?gs maçıda 75 dak .dahil ,oynadığımız tüm maçlarda rakiplerimiz hep savunma oynadılar kazayla buldukları gollerin üstüne yattılar,ben kötü oynadığımız maçı hatırlamıyoruminanmayan varsa özetleri seyredebilirler,okan yanlış ka<droyla çıkıp sivasspor için kritik önem arzeden maçı kaybederse ,sivasın ipini çekmiş olur ,bu maç sivassporun ligde kalıp kalamıyacağının göstergesi olacak bir maç ,böyle hatayı yapmamasını diliyorum,eneramo hiçbişey yapmasın kazzık gibi ,rakip cezasahasında dursun yine yeter ,okan iş yapmak istiyorsa mehdiyi atıfa yardımcı olarak oynatsın [/b]

baliliiiiii 30.10.2015 09:22

Keşke parlasa, kendini gösterse, vazgeçilmez olsa çokmu hayal kuruyorum:D

DoomsDay58 30.10.2015 09:38

Beykan Eneramo'dan daha iyi bir tercih olur zira bitiricilik konusunda Eneramo'yu üçe katlar bazı arkadaşlar defanslar arasında ezilir falan demiş ama kimse Beykan'dan pivot santrfor olmasını beklemiyor topu aldığında çekip vursa yeter senelerdir güreşçi Eneramo'yu seyretmekten zevk mi alıyorsunuz? Kaldı ki Beykan'ın savunma yönünden vereceği zararı Eneramo kaçırdığı gollerden sonra yediğimiz 1-2 golle veriyor o yüzden Beykan'ın denenmesi bence büyük bir risk değil.

otceken58 30.10.2015 09:41

Beykan istekli bir futbolcu ancak daha coook pişmesi gerektiği kanaatindeyim ve oyundayken artistlik hareketleri cok yapmaya çalışiyor. Ancak ilerisi icin umut veren bir havası yok degil biraz daha cabalar ve takımla uyumlu hale gelirse cok daha iyi olacak kanaatindeyim

omer58 30.10.2015 09:51

bu fizik yapısıyla forvet oynayamaz stoperler arasında kaybolur ama forvette abolo denenebilir ikinci oyun bolgesi forvet o adamın..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:25.