![]() |
Ümit Kurt'a af yolu
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46314&token=60371[/IMG]
Sivasspor'da kadro dışı bırakılan Ümit Kurt'a af yolu gözüktü. Sergen Yalçın döneminde ilk 11’de olmadığı için soyunma odasının kapısını tekmeleyen ve devamında kadro dışı bırakılan Ümit Kurt’a af yolu gözüktü. Sivasspor’un yeni teknik direktör Okan Buruk, yönetimin affetmesi halinde genç stoperden yararlanabileceğini işaret etti. Başkan Mecnun Otyakmaz da yeşil ışık yaktı. Daha önce A Milli Takım’a kadar yükselen Ümit’in idmanlara çıkması bekleniyor. Fanatik |
Cevap: Ümit Kurt'a af yolu
Bir çok arkadaşım daha önceki yorumlarıma tepki gösterselerde[COLOR="Red"] haklı olarak[/COLOR] kadro dışı bırakılan Ümit in af edilmesinden yanayım.
Burnu sürtüldü kimsenin vazgeçilmez olmadığını kendi ve takım arkadaşları anlamıştır. |
defans bolgesinde bu kadar sıkıntı varken affedilmesinden yanayim devre arasinda satilacaksada formda olmasi iyi olur
|
[b]Doğruyu konuşmak gerekirse ,ben herzeman disiplinden yanayım,ümitle batuhanı aynı kefeye koymak doğru değil,batuhan doğuştan disiplinsiz ,ümit geldi geleli öyle yönetime ,seyirciye,arkadaşlarına bi terbiyesizliğini görmedim,sakatlık pahasına elinden geleni yapan oyuncu,son olaydada gerçekleri tam bilmiyoruz ,bildiğimiz ümitin kapıyı tekme atması ,bu olayı kabul etmesemde ,ben ümitin haklı olduğunu düşünüyorum,ben kafam yarılana kadar oynayacam ,hocada haksız şekilde kadro dışı bırakacak olurmu öyle şey,elbetteki her oyuncu yedek kalabilir,sahaya takımı çıkartan hocadır,her oyuncuda hocasının tercihlerine saygı gösterecektir,şu ortamda ümit takımsız ,sivassporda stopersiz kalmaz ,ancak sivassporun durumunu göz önünde bulunduracak olursak ,ümite ihtiyacımız olduğu belli ,başka oyuncunun uyum süreci filan uzun sürebilir,sergende gittiğine göre,okanda gelsin kullanırım diyorsa,başkanda ben bilmem ,hocası ve arkadaşları bilir diyorsa ,bencede dönsün ,risk alacak durumda değiliz ,ümitte bidaha böyle saygısızlık yapmaz inşallah ,sergenin futbolcularla ve seyirciyle iletişim sorunu yüzünden böyle oldu,ben futbolcunun pskolojisinden anlıyorum diyorda bişeyden anlamıyor .[/b]
|
Ümit'in affedileceğini düşünmüyorum...
Olay sadece tekmeleme olayı da değil... |
[QUOTE=Rallim58;959224]Ümit'in affedileceğini düşünmüyorum...
Olay sadece tekmeleme olayı da değil...[/QUOTE] Mevzu derin yani.;) |
[QUOTE=Ferhat06;959226]Mevzu derin yani.;)[/QUOTE]
Yerine transfer olacağı yönünde ismi geçen Barış Başdaş için ise basında yer alan haberin tek paragrafına bak... ......... [B]Sezonun henüz 2'nci maçı olan Adanaspor deplasmanında rakip oyuncunun boğazını sıkarak başlattığı kavga yüzünden takım arkadaşı Hakan'ın kırmızı kart görmesine yol açan Barış, Karşıyaka derbisi öncesi antrenmanda da Hakan'la kavga etmişti.[/B] :) Biz nasıl futbolcuları seçiyoruz. Enteresan... |
İnşallah başka takıma gider
|
Mantıklı olanı :affet oynasın devre arasında sat gitsin.
|
ya arkadaş yedek kaldım diye kapı tekmelemeyi herkes yapabilir verirsin para cezası yada bir kaç hafta kadro dışı yeterli ama tutupta göndermeye kalkarsan bu olmaz ümit hem john boye hemde yiğitten daha iyi bir futbolcu defans için lazım yanlıs yaparlar gönderirlerse
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:20. |