![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 14. hafta maçında Akhisar Belediyespor'a 1-0 kaybettiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Forveti olmayan bir takımdan bundan başkası olmuyor. 90 dakika pozisyon harca 90+2 de gol ye OLACAGİ BU MAALESEF
|
Değerlendirelim mi değerlendirmeyelim mi artık bilmiyorum. Düşme hattında kalacağımızı bilerek 1 puanla kapatsak ne güzel olur dediğimiz anda onu da başaramıyoruz. Cicinho'nun omzu çıktığı ve oyuna devam ettiği doğruysa bizi kurtaracak tek güç böyle bir anlayış olabilir. Son dakikada 600 bin TL de gitmiş oldu.
Devre arası alacağımız her oyuncuyla 1,5 yıllık anlaşma yapmalıyız. Üstelik Ptt Ligi'ni de hesaba katarak. Mesela Erman tekrar gelebilir. Murat Akın alınabilir, her takımla süper lige çıkıyor. Mücadelemizi yapalım ama düşecekmiş gibi de ekonomik anlamda bol açılmayalım derim ben. Kontratı zor olan oyuncularla anlaşalım. Kimse bonservissiz ayrılamasın gerekirse. |
sorunlarımız tükenmiyor... gündemimiz sabit kalıyor değişmiyor...her sene hedefimiz ligde tutunmak ... sezon başları ve sonları yapılan analizler hep benzer ve birbirini tamamlayan nitelikte ama forum sayfalarından öteye gidemiyor suçlu kim
yönetim mi ? teknikdirektör mü ? futbolcular mı ? yönetim mi ? taraftar mı ? sorumlu aranıyor .... |
Yönetimden Geçen haftaki pektemek haberi gibi yeni transfer haberleri bekliyorum. Paraşütsüz iniş devam ediyor.. En çok zoruma gidende rakiplerin bizi tebrik etmesi, ve ligtv yorumcularının Sivas buraları haketmiyor çıkışa geçecektir yalanı..
|
[B][I]Bu takıma adam gibi bir santrafor almayanlar utansın Bu takım her maçta çok güzel futbol oynuyor ama gol yollarında malesef çok kısır, ve atamayana atarlar kuralı işliyor ve 90+2 serseri mayın gibi bir futbolcu olan jon Boye'nin iskası ve bir hata bizi puandan ediyor, ne yapalım sağlık olsun, İNŞALLAH bizim gördüğümüz eksikleri yönetim de görüyordur da, ara transferde başta santrafor olmak üzere takıma adam gibi takviye yaparlar.[/I][/B]
|
14 haftada 10 puan ve sadece bir galibiyet almışız. Ortalama her haftaya 1 puan alan takım lig barajı olur. Biz 5 puan gerideyiz. Ligde kalır mıyız derseniz bu kadroyla imkansız. Devre arasında 11 de oynayacak kaliteli en az 3 oyuncu şart. Yoksa ptt 1.ligin en modern stadyumuna sahip olacağız.
|
Degerlendirecek pek bir sey yok bir maçta hiç bu kadar sıkıldığı mi hatırlamıyorum sadece 1 puanı düşünürken oda uçtu gitti akhisar ne oynadı dersen bizden hiç bir artıları yoktu bizde de bu sey yoktu sabaha kadar berabere biter derken son dk burnumuzdan geldi umutlar tükeniyor yavaş yavaş iyi oynarken kazanamiyoruz kotu oynarken hiç kazanamiyoruz içeride dışarıda kazanamiyoruz ne olacak şaşırmış durumdayım
|
Neyse iyi tarafından bakalım, seneye LigTV parası ödemeyeceğiz.
|
Atamadik yedik yine..futbolcuların günahı yok kapasite işi bu, hakan ozmerti bu ligde orta sahada oynatirsan bir gün çıkar bir taraftar sover o da çıkar taraftara sover sonra malum...kalite kalite ..yönetimler transfer yapar futbolcu istediği zaman kazanır yönetim transfer yapamiyorsa kicini yirtsan kazanamazsin...herkes diyo iyi oynuyor oynuyoz tabi ama 3 tane futbolcuyu düşen takımdan alirsan böyle yan basarsin...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:53. |