SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Takımımdan memnun değilim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39558)

SivasSpor.Com 08.12.2015 06:26

Takımımdan memnun değilim
 
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46414&token=47207[/IMG]

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Akhisar maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-0'lık Akhisar Belediyespor mağlubiyeti sonrası takımının performansından memnun olmadığını söyledi.

Buruk, "İki takımın değerleri birbirine yakındı. İki takım da topa sahip olamadı. Oyunun hakkı beraberlikti. İlk yarıya iyi başladık. İkinci yarı kaptırdığımız topla pozisyonlar verdik. Maçın başından sonuna kadar çok pas hatası yaptık. Hücuma çıkarken toplar kaptırdık, defansta topu rakibe attık. Bu kadar etkili bir takıma yapılabilecek her türlü hatayı yaptık" dedi.

"Gol de kaptırdığımız bir toptan geldi" diyen genç teknik adam, "Takımımdan memnun değilim. Sahadaki en kötü Sivasspor'du. Yapmamamız gereken hatalar yaptık. Benim için bu kadar çok top kaybı üzüntü verici. Oyuncularımın daha önceki maçlarda neler yaptığını biliyorum. Bundan sonraki haftalarda da onlara güveniyorum. Önümüzdeki hafta çok önemli Gençlerbirliği maçımız var. Bu maça konsantre olacağız" diye konuştu.

shang 08.12.2015 07:19

Cevap: Takımımdan memnun değilim
 
dünkü maç tam bir hayal kırıklığı oldu kayseri gençler yenilmişken galip gelip yakalama fırsatımız vardı ama maç ilerledikçe 1 puana dünden razı olduk derken son dk golü ve mağlup olduk ve bu görüntü gençler ve kayseri maçları için bütün güvenimizi umutlarımızı yıktı diyebilirim çok üzüldüğüm hedef maçlarından biriydi hedef maçlarımızıda nasıl oynadığımızı görmüş olduk!

by_hunter 08.12.2015 07:27

Cevap: Takımımdan memnun değilim
 
Yönetim çok memnun takımdan:confused:

Taraftarlar olarak bizlerde hayranlıkla izliyoruz takımı :confused:

blacksky 08.12.2015 09:23

Cevap: Takımımdan memnun değilim
 
Taraftar hiçbirinizden memnun değil (futbolcu+t.direktör+yönetim).. bilginize.

34MUAMMER58 08.12.2015 09:24

Cevap: Takımımdan memnun değilim
 
[b]Sahanın kenarında maçı kazanmak isteyen hoca yoktu,sahadada maç kazanmaya niyetli oyuncu topluluğu yoktu,beraberlik iyidir hesabıyla oynayan onuda beceremeyen bi takım vardı,elbetteki takımın bulunduğu yerden ,oynanan futboldan bende memnun değilim,kadroyu okanhoca kurmadığı için suçda bulamıyorum,sergenin ve yönetimin pisliğini çekiyoruz,hadi sergen bi forvet bulamadı bi sol açık bulamadıda ,yönetim demezmi, hoca bu şekilde başlarsak lig bitmez düşeriz diye, iyibir forvet, enaz 2 maç kazandırırdı,iyibir sol açık enaz 2 maç kazandırırdı, 4 galibiyet 12 puan eder enaz 22 puanımız olurdu ,bukadarda sıkıntı çekmezdik,batuhan gibi karakter yoksulunu forvet diye,erkan gibi ,hakan gibi,orhan gülle gibi adamları [takımlarını küme düşürmüş] futbolcu diye takıma doldurursan ,bu takımdan sadece küme düşme adayları memnun olur ,sivasspor seyircisi değil, devre arası 4 gözle bekliyoruz bakalım .[/b]

DoomsDay58 08.12.2015 09:31

Cevap: Takımımdan memnun değilim
 
Madem performanslardan memnun değilsin bu işi bitmiş oyuncuları oynatacağına A2'deki çabalayan genç çocukları oynat. Bu yaşlılarla yenileceğimize genç çocuklarla yenilelim hiç değilse oyuncu kazanırız belki.

balmandol 08.12.2015 11:39

Cevap: Takımımdan memnun değilim
 
Sivasspor küme düşmüş..!!! Daha kimse kurtaramaz..SELAM OLSUN PTT 1.LİG.

teyfikyasir 08.12.2015 11:47

Cevap: Takımımdan memnun değilim
 
Cok aci bi gercekle karsi karsiyayiz ne yazikki. Hersey icin cok gec. Bos beles topcularla dolu bi takim. Dusmeyi sezon basinda haketmistik ama kabul edemedik taraftar olarak. Yenildikce haftaya yeneriz kotu oynamiyoruz diye kendimizi kandirdik. Inanmak istemedik skorlara. Ama sonuc ortada. Cok aci.

hiko58 08.12.2015 13:33

Cevap: Takımımdan memnun değilim
 
hepiniz rezilsiniz başka ne diyeyim bunlar futbolcu değil futbolcu müsvettesi. hocasına bak takımı gör.

hiko58 08.12.2015 13:46

Cevap: Takımımdan memnun değilim
 
yılmaz vuralı getirseydiniz futbolcuları döve döve oynatırdı bundan daha iyi olurdu


WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:52.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005