![]() |
Maçı Değerlendirelim
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=44601&token=52752[/IMG]
Spor Toto Süper Lig 15. hafta maçında Gençlerbirliği'ni 1-0 yendiğimiz maçı değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Oyun çok önemli değil artık 3 puan yeterli...
|
Değerlendirecek bir şey yok, bize 3 puan lazımdı sağ olsun Gençlerbirliği bize o 3 puanı hediye etti. Maçın başında kazara bir gol bulan kazanacak demiştim ve öyle de oldu 3 puan hayırlı olsun. İnşallah haftaya Kayseri maçında da bu kadar şanslı oluruz.
|
[IMG]http://https://www.google.ch/search?q=soruya+soruyla+cevap+vermek&rlz=1C1QJDA_enCH614CH614&espv=2&biw=1920&bih=979&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiUt67x_tjJAhUGQhQKHa2TBY8Q_AUIBigB&dpr=1#imgrc=2PjKP1cVAtBGAM%3A[/IMG]
Yenmisimiyiz?:D |
Çok şükür diyelim. Haftaya mutlaka Kayseri maçını almamız lazım. Birkaç sene önceki son haftada Ermn'ın frikikten gol attığı kritik Konya maçı gibi bir maç oldu. Ya da Denizli'yi yendiğimiz maç gibi.
Kayseri maçını alarak düşme hattındaki yarışa Antep ve Kayseri'yi mutlaka çekmemiz lazım. Çünkü düşme hattında az takım olması işimize gelmez. Biseswar'a her zamanki gibi dikkat edelim. Artık oyun değil skor lazım bize. 1-0 olsun ama mutlaka 3 puan olsun. |
Cokkkkk şükürrrrrrrr
|
[B][I]Birinci yarıyı seyredemedim, 2. yarıya yetişebildim, gol attımı geriye yaslanma alışkanlığımız maalesef devam ediyor ve böyle olunca da kalemizde hep tehlike yaşıyoruz bir an bu kötü alışkanlıktan kurtarmamız lazım.
ALLAH'DAN ki gençler birliği oyuncuları beceriksizdi. Çok şükür bu kritik maçtan deplasman galibiyeti ile dönüyoruz, aslında bu bizim için 6 puanlık bir maçtı, çok sevindirici bir galibiyet. Bu galibiyeti taçlandırmak için haftaya da üç puan almamız lazım. Oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum.[/I][/B] |
Futbolun kalitesinden ziyade sonucun mühim olduğu bir müsabaka oynadık. Şu yada bundan ziyade ön plana bu çıkmalı.
Şimdi bu galibiyetle aşağıdaki pozisyonu yukarı çektik. 4-5 takım artık ciddi bir şekilde etkilenecek bu durumdan. Kayseri ile önümüzdeki hafta oynayacağız ve onlarda çok moralli durumdalar. Fakat büyük ihtimalle bir kaç eksik ile gelecekler. Hem puan açısından hemde Sivassporumuzun Kayseriye bakış açısından bu müsabakadan mutlaka 3 puanla ayrılmamız gerekiyor. Akhisar maçındaki olumsuzluğu inşallah üzerimizden attık bu galibiyetle. Hadi bakalım bizim için bazı şeylerin ilk olması temennimizle... |
hiç bir şey değerlendirmeye gerek yok. 3 puan aldık önemli olan o. alttakilerin çoğu kazandı bu hafta bu galibiyet bizi kurtarmadı sadece farkı korumuş oldu. bu yarı kalan maçlarda en kötü 4 puan daha almalıyız. bu maçı kaybetmiş olsaydık şu an hiç iyi şeyler konuşmuyor olacaktık. hala da durumumuz çok iyi değil.
|
Kayseri maçında atıfın cezalı duruma düşmesi galibiyet sevincini gölgeledi diye düşünüyorum..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:41. |