SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ta Harekat Büyüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39603)

SivasSpor.Com 31.12.2015 09:56

Sivas'ta Harekat Büyüyor

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46467&token=53290[/IMG]

Hedefteki isim Rayo Vallecano'nun 23 yaşındaki Gineli oyuncusu Lass Bangoura.

Süper Lig’in ikinci yarısına damga vurmayı hedefleyen Sivasspor, transferde büyük oynuyor.

Mersin’den Nakoulma ve Welliton ile görüşen, Molde’nin orta sahası Etzaz Hussain’i bitirmek üzere olan Kırmızı-Beyazlılar, bir kanat takviyesi daha yapmaya hazırlanıyor. Hedefteki isim Rayo Vallecano’nun 23 yaşındaki Gineli oyuncusu Lass Bangoura... Bu sezon La Liga’da 12 maçta forma giyen Bangoura’nın menaceriyle yapılan görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği, kulübüyle sözleşmesi sezonunda sona erecek olan futbolcuyla tarafların anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

Rayo Vallecano’nun Bangoura’yı uygun bir bonservis bedeliyle bırakması bekleniyor.

68yasar58 31.12.2015 10:02

Cevap: Sivas'ta Harekat Büyüyor

Kendi takımında zaten performansı yetersiz oyuncu var iken,
birde küme düşen takımın oyuncularını takıma toplarsan elbette başarılı olamazsın. Bu olanlardan ders çıkarmayan hala takıma yerlerde sürünen takımların oyuncularından medet uman, takıma katkı sağlayacak kaliteli oyuncu katmazsan sonumuzun nerde olacağıda gözüküyor.

by_hunter 31.12.2015 10:08

Bu oyuncular bizi kurtarmaz

Sezon başında harcanmayan paralar harcanmalı ve çok kaliteli oyuncular alınmalı.

Gittik küme düşen kulüplerin yerlerde sürünen oyuncularını aldık.

Ahmet İlhan alınsa hadi diyecem ama hülefeleri dolduduk takıma.

Borcumuz yok diye övünmek güzel ama borcu olmayan takım küme düşmez diyede bir kural yok...

Sivasli010 31.12.2015 10:19

Al buyrun, ustumdeki yorumlar negativ herzaman gibi, birkerede positiv dusunun, bu oyuncu bence cok faydali olur, cok hizli ve teknigi ust duzey

shang 31.12.2015 10:33

la ligadan gelen futbolcular bizim gibi sert liglerde zorlanıyor diyebiliriz ama izlenip takip edilip alınmak isteniyorsa onada bir itirazım yok 12 maç forma giymiş fena sayılmaz 23 yaşında uzun yıllar değerlendirebiliriz önemli olan uyum süreci

34MUAMMER58 31.12.2015 10:36

[b]Afrika kökenli oyuncular sivasda genellikle başarılı olmuşlardır,siyahi oyunculardan çok fazla zarar görmedik,oyuncuyu tanımıyorum ancak ,hiçbir kanat oyuncusu olmamasından yine iyidir,aydının ilk geldiği gibi oynasın yeter,alınan oyuncuların genç olmasınıda olumlu buluyorum,forvete Ezekiel Henty alınsa ,öz<ellikle deplesmanlarda kolay kolay yenilmeyiz diye düşünüyorum.[/b]

Oktayy58 31.12.2015 10:49

İzlediğim kadarıyla bu oyuncunun takımıza yarar sağlayacağını düşünüyorum.
İkili mücadeleleri,ayaklarına hakimiyeti ve ofans yönü iyi görünüyor.

Kalasnikof58 31.12.2015 11:33

isterseniz jesus navas david silva neymar falan alıp getirelim hiçbi şey begenmeyenler ne dersiniz onlarada bi kusur bulursunuz siz dimi

68yasar58 31.12.2015 12:43

[QUOTE=Sivasli010;962362]Al buyrun, ustumdeki yorumlar negativ herzaman gibi, birkerede positiv dusunun, bu oyuncu bence cok faydali olur, cok hizli ve teknigi ust duzey[/QUOTE]

sevgili yiğido yukarda negatif yorum yapmıyoruz gözümüzün gördüğü hemen hemen herkesinde hemfikir olduğu bir fikir beyanıydı.
Gerçekten şu durumda takıma katkı yapacak, takımına fayda sağlayamayan oyunculardan bir tık fazla kaliteli oyuncu alınmalıki bu kötü gidişten kurtulalım bunu söyleyenlere bende katıldım sadece.

Dark Force 31.12.2015 12:51

Yönetim bu kez elinden geleni yapıyor bence iyi transferler yolda

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:37.